ايران ويج

نسخه‌ی کامل: فرق بین phpbb و mybb
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام

آقا فريدون اين http://www.webdata.ir كه معرفي كردين به دامين هاي دات كام هم نيك هندل ميده يا نه؟
اگر نه لطفا يك جاي خوب ديگه كه سراغ دارين رو معرفي كنيد.
(۰۸-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۲۳:۴۴:۴۴)sav68 نوشته است: [ -> ]سلام

آقا فريدون اين http://www.webdata.ir كه معرفي كردين به دامين هاي دات كام هم نيك هندل ميده يا نه؟
اگر نه لطفا يك جاي خوب ديگه كه سراغ دارين رو معرفي كنيد.

راستي اگر براي خريد دامين هيچ قراردادي امضا نشود آنوقت اون شركت هم ريسلر هم جمع كنه بره و ما هم هندل نيك نداشته باشيم تكليف دومين ما چه ميشود؟
سلام. دامین دات کام که هندل نیک نمی خواد!!Amaze
یه توضیح کوچولو می دم که متوجه بشی NIC چیه:
ما یه سری پسوند واسه دامین ها داریم مثل: COM، ORG، NET، INFO و .....
اما یه سری پسوند داریم که مربوط به کشور هاست مثل: IR, IT, DU, FR و ....
دامنه هایی که مربوط به کشور هاست فقط به افرادی فروخته می شه که متولد و ساکن اون کشور باشن! پس یه نهادی واسه کنترل این موضوع و فروش این نوع دامنه ها توی هر کشور وجود داره. نهادی که توی ایران وظیفه این کار رو بر عهده داری، سایتی به نام www.nic.ir هستش.
شما باید توی این سایت یه هندل(همون اکانت خودمون) درست کنین. یعنی باید توی سایت Register کنین. بعد یوزر نیم و پسوردتون رو برای www.webdata.ir می فرستین. اون ها با هندل شما وارد نیک می شن و کار های مربوط به سفارش دامنه رو براتون انجام می دن، البته شما اگه بخواین می تونین خودتون این کار رو انجام بدین، حتماً لزومی نداره اون ها براتون این کار رو بکنن.

شاید حرف شما در مورد Reseller ها درست باشه که بدون بودن نسخه کاغذی قرارداد، اعتباری وجود نداره. ولی این شرکتی که معرفی کردم، الان من حدود 4 سال دارم باهاشون کار می کنم و مشکلی تا امروز نداشتم. همین جا بگم این یک تبلیغ نیست و این شرکت نه مال منه نه مال کسی که از معرفیش من منفعتی ببرم.
سلام
فراوان سپاس آقا فرید
سلام و آقا فريدون.

اطلاعاته خوبي دادين در مورد ir ولي من اصلا منظور ديگه اي داشتم.

منظور من از نيك هندل اين بود كه بعضي از اين شركتها(ريسلر) دومين رو به اسم خودشون ثبت ميكنن و در نتيجه مثلا اگر اون شركت جمع كرد و رفت اون وقت ما هم كه دومين گرفتيم ديگه نميتونيم كارهايي مثل پوش و ترنسفر رو انجام بديم چون در واقع اصلا توي كنترول پنل ما همچين امكاني وجود نداره و اگر خواستيم دومين رو انتقال بديم بايد به خود اون ريسلر بگيم تا اين كار رو انجام بده.
شايد من اشتباه ميكنم.

من فقط ميخاستم ببينم كه اينجا كه معرفي كردين به ما هندل نيك ميده يا نه يعني دومين كاملا به اسم خود ما ثبت ميشه و كنترول پنل كامل داريم يا نه ؟ چون گفتين شما پول رو ميريزين و بعد به اونها ميگين يعني اصلا هيچ قراردادي وجود نداره.
اکثر شرکت ها بهمین صورت هسستن. شما باید درخواست کنیدکه ایناطلاعات رو برای شما میل کنن.
تنها شرکتی که حتی پنل رو در اختیار شما میده iranhost.com هست.
می دونم دامین ها به نام خود فرد ثبت می شه. چون وقتی Whois می گیرم، دامین به نام خودم خورده.
در مورد پنل و هاست اطلاعی ندارم ولی می دونم پنلی که این شرکت می ده، محدودیت داره. چون چند تا جاش رو خواستم برم، گفت شما دسترسی ندارین و با ادمین تماس بگیرین.
سلام
من از webramz هاست گرفتم و دومین ثبت کردم
همه چیز به اسم خودمه و کنترل پنل هم دارم با تمام اختیارات
تا اینجا که خوب سرویس داده بقیش رو نمیدونم
کسی با پارس دیتا کار کرده ؟
صفحه‌ها: 1 2