ايران ويج

نسخه‌ی کامل: فرق بین phpbb و mybb
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
کسی میدونه فرق phpbb و mybb چیه؟
کدوم واسه راه اندازی یه فروم (انجمن) بهتره؟
امکانات کدوم بیشتره؟
یه مقایسه اجمالی بین این دو میخوام و ممنون میشم کمکم کنین
سلام
این مشکل منم هست می شه کسی کمک کنه به منه تازه کار؟
سلام
توی PHPBB امکان تغییر کلی شکل انجمن وجود نداره ، و بعد از گذشت یه مدت شکل انجمن خسته کننده خواهد شد .
عدم وجود پلا گین های مناسب .
و...
ولی MYBB همه چیز در قالب پلاگین براش وجود داره ، شما میتونید شکل انجمن رو کاملا تغییر بدید .
کنترل پانل مدریت بسیار مناسب هست و کار باهاش ساده است
نسخه جدیدش زود به زود منتشر میشه و اپدیتش خیلی راحت هست .
سلام
ممنون که جوابم رو دادین
(۰۸-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۰۸:۵۸:۰۴)1nafar نوشته است: [ -> ]سلام
توی PHPBB امکان تغییر کلی شکل انجمن وجود نداره ، و بعد از گذشت یه مدت شکل انجمن خسته کننده خواهد شد .
عدم وجود پلا گین های مناسب .
و...
ولی MYBB همه چیز در قالب پلاگین براش وجود داره ، شما میتونید شکل انجمن رو کاملا تغییر بدید .
کنترل پانل مدریت بسیار مناسب هست و کار باهاش ساده است
نسخه جدیدش زود به زود منتشر میشه و اپدیتش خیلی راحت هست .
اشتباه فرمودین!! Wink
در PHPBB هم امکان تغییر شکل - نصب پلاگین و... وجود داره حتی قوی تر از MYBB اما چون برای اعمال تغییرات باید فایلهای زیادی رو تغییر بدید و نصب پلاگین هم برای تازه کارها دردسر داره معمولا پیشنهاد نمیشه.

موفق باشید
سلام و ممنون از جوابهاتون
یه سئوال دیگه
به نظر شما ارزش داره فروم رو تو یه هاست رایگان اونم از نوع ایرانیش راه بندازیم؟؟
قطعاً نه!!!!!!
چرا؟
اگر برای آزمایش و یاد گیری راه اندازی فروم باشه چی؟
خوب حالا چرا!!! ولی خرید یه هاست و دامین که هزینه ای نمی بره! واسه شروع شما 100mg بخر، می شه سالی 50,000 تومان. اگه به ماهش تقسیم کنیم انگار ماهی 4,100 تومان داری می دی!!!!!
سلام
ممنون از جوابتون
پس بهتره هاست تهیه کنم
هاست خوب و ارزون سراغ ندارین؟؟
من خودم تمام هاست ها و دامین هام رو از www.webdata.ir می خرم. تمام کارها رو خودشون انجام می دن. کافیه پول رو به صورت کارت به کارت یا واریز به حساب، بهشون بدی، 24 ساعت بعد ایمیلی بدستت می رسه که اطلاعات هاست و دامینت توشه. البته اگه دامین .ir بخوای که یه خورده بیشتر زمان می گیره چون باید هندل NIC بگیری و اونها استعلام ایرانی بودنت رو بگیرن.
صفحه‌ها: 1 2