ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک در راه اندازی انجمن با mybb
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
یه انجمن با mybbدرست کردم و فارسی هم شده ولی کلی ایراد داره که فعلا 3 تاشو میپرسم
1- اینکه انجمن راست چین نیست و همه چیز به صورت چپ چین دیده میشه
2- فونت انجمن tahoma نیست
3- هیچ کدوم از دکمه ها (ارسال و گزارش و پاسخ و....)شکلشون دیده نمیشه و فقط نوشتشون هست
ممنون میشم کمکم کنین این مشکلات رفع بشه
سلام
نقل قول: 1- اینکه انجمن راست چین نیست و همه چیز به صورت چپ چین دیده میشه
برای من که با نصب اولین قالب خودش درست شد .
نقل قول: 2- فونت انجمن tahoma نیست
قالب پیش فرض فونتش همین هست و شما با نصب قالب های دیگه فونت رو تغییر میدین
نقل قول: - هیچ کدوم از دکمه ها (ارسال و گزارش و پاسخ و....)شکلشون دیده نمیشه و فقط نوشتشون هست

پوشه ایمیج درست در هاست کپی نشده ، برای کپی کردن و انتقال فایل از نرم افزار های ftp مثل CuteFTP 8 Professional استفاده کنید
(۳۰-فروردین-۱۳۸۸, ۲۰:۰۹:۱۷)1nafar نوشته است: [ -> ]برای من که با نصب اولین قالب خودش درست شد .

قالب پیش فرض فونتش همین هست و شما با نصب قالب های دیگه فونت رو تغییر میدین
پوشه ایمیج درست در هاست کپی نشده ، برای کپی کردن و انتقال فایل از نرم افزار های ftp مثل CuteFTP 8 Professional استفاده کنید
سلام
موارد 1 و 2 مشکلش با تغییر قالب درست شد.فراوان سپاس
ولی برای شماره 3 میشه بیشتر توضیح بدی؟؟
کدوم پوشه ایمیج؟؟مال خود mybb؟؟یا قالب؟؟
ممنون میشم کمکم کنین
سلام
در صورتی که روی قالب اصلی سایت کلید ها وجود نداه ، پوشه اصلی mybb درست منتقل نشده ، در صورتی که روی قالب کیلد ها وجود نداره ، ممکنه پوشه قالب رو در مکان مناسب کپی نکره باشید ، نام پوشه قالب رو نباید تغییر بدید و باید اون رو در پوشه images کپی کنید (با سایر محتویات ) اگه میشه ادرس فرومتون رو بزارید تا من ببینم
سلام آقا سید
دستت درد نکنه
اجازه بدین تکمیل بشه چشم
البته این فروم فقط واسه یادگیری درست شده درواقع کار لوکال رو انجام میده
سلام
مشکلات قبلی بر طرف شد.
فراوان سپاس
پلاگین تشکر رو هم اضافه کردم ولی دکمه های تشکر و حذف تشکر دیده نمیشن!!!لینک و نوشته ها هستن ولی شکلشون دیده نمیشه!!! چیکار کنم؟؟
ممنون میشم کمکم کنین
اگه پلاگینو فعال کردید. احتمالا عکسارو نریختید
سلام
مشکل حل شد.
آدرس رو اشتباه میدادم