ايران ويج

نسخه‌ی کامل: نمايشگاه بين المللي كتاب
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
مي بينم كه كسي حال اين كار هارو نداره :cry:
ولي من برعكس سرم درد مي كنه يه بار يكي از دوستان راهنماييم رو كه 9 سال بود نديده بودم بالا خره پيدا كردم هردومون اومده بوديم ولي اين قدر قيافه هامون تغيير پيدا كرده بود كه نه من اونو شناختم نه اون منو Amaze ديگه نااميد شده بودم كه يه نفر ديگه كه هردومون رو مي شناخت اومد و من فهميدم كسي كه نيم ساعته اون طرف ايستاده 9 سال پيش كنار من روي يه نيمكت ميشسته (آخي)
من هر سال عيد با دوستاي راهنمايي و دبيرستانم يه جايي وعده مي كنم و هم ديگه رو مي بينيم
حالا بي خيال اينها رو گفتم يكم انگيزه ايجاد كنم اينطوري كه همديگه رو نمي تونيم پيدا كنيم من فكر كنم همون روز شنبه كه اقا كيميا ميگه خوب باشه(آخه نظر ديگه اي نبود) ساعت رو هم فرض كنيد 12 اگه كسي خواست عوض كنه مكان رو هم اگه اشتباه نكنم يه مسجد بايد اونجا باشه كنار در ورودي اون مسجد
نقل قول: مگه شما كتابين !!
من چشمامو مي بندم بيا :wink:
ha_60 نوشته است:ساعت رو هم فرض كنيد 12 اگه كسي خواست عوض كنه مكان رو هم اگه اشتباه نكنم يه مسجد بايد اونجا باشه كنار در ورودي اون مسجد
نقل قول: مگه شما كتابين !!
من چشمامو مي بندم بيا :wink:
آقا منم بدم نمياد بيام ولي آخه ساعت 12 ظهر ! يعني يه روز نبايد برم مدرسه ؟!
نقل قول: آقا منم بدم نمياد بيام ولي آخه ساعت 12 ظهر ! يعني يه روز نبايد برم مدرسه ؟!
چه ساعتي ؟(هنوز نوشته من خشك نشده بود :wink: )[/quote]
با سلام
آقا با عرض شرمندگي فراوان :oops:
روز شنبه تبديل شد به روز يكشنبه
حالا اگه امكان داره قرار نگذاشته رو بگذاريم براي روز يكشنبه

اگه كسي مايله يه پيغامي چيزي بذاره

با سپاس
كيميا
سلام!
ميشه منم تو جمعتون راه بديد؟
من روز يكشنبه نميتونم بيام! ولي روز سه شنبه اونجا هستم! فكر نمي كنم بتونم حتي يكي از شمارو ببينم ولي امتحانش مجانيه! از اين كارا بدم نمي ياد! حالا ميام ببينيم چي ميشه!
پس ساعت 11 !
كجا؟؟
آها! جلوي در ورودي يكي از سالن ها باشه بهتره! مثلا سالن 10.هر چي كه بود.
پس جلوي درب سالن 10 . ساعت11 روز سه شنبه! هر كي ميخواد بياد!(جون من بيايد ضايم نكنيد)
:lol: Amaze Amaze Amaze Amaze :wink:
سلام به همگي
اومدن منم به آخر هفته افتاد :( روز جمعه و شنبه تهرانم . آخه قبلش كلاس دارم نميشه بيام .
حالا اون موقع كسي هست بياد ؟ Amaze
مگه نمايشگاه تا كي ادامه داره؟؟؟
درود
اينجور که بوش مياد اينجا کسی قرار نميزاره. ولی من يه خواهش ديگه دارم از تمام دوستانی که ميرن نمايشگاه
اونم معرفی کتاب، هر کتابی ديديد که خوبه و ارزش خوندن داره رو بد نيست اينجا به بقيه دوستان معرفی کنيد
تا ما که نميتونيم اونجا باشيم کتاب ها رو تهيه کنيم .
موفق باشيد
PouriaAmid نوشته است:درود
هر کتابی ديديد که خوبه و ارزش خوندن داره رو بد نيست اينجا به بقيه دوستان معرفی کنيد
تا ما که نميتونيم اونجا باشيم کتاب ها رو تهيه کنيم .
موفق باشيد

پوريا جان سلام!
ميگم كه ما هم عجب تلپاتي با هم داريم و خودمون خبر نداريم ها !
اتفاقا من امروز به ذهنم اومد كه يه تاپيك باز كنم و كتاب هايي رو كه فكر مي كنم به درد به خور هستند توش معرفي كنم. من قصد دارم اينكار رو بكنم!
تمام كتابهايي كه من خوندم و فكر ميكنم كه سرشون به تنشون مي ارزه قصد دارم توي اون تاپيك معرفي كنم فقط مشكلم اينه كه اسكنر ندارم و نمي تونم عكس كتابها رو بذارم !

منتظر باشيد
اينطوري خيلي خوب ميشه .
صفحه‌ها: 1 2 3