سلام جدیدا برنامه هایی پخش شده که کد ایرانسل رو میسازه و کارش هم اینه یه شماره رندم میده میخوام ببینم ایا برنامه ای هست که واقعا این کار رو بکنه ؟
و یه درخواست دارم یه سورس مثل برنامه هایی که پخش شده و کد ایرانسل دروغی میده به بنده بدین ممنون میشم
سلام
نمیخوام نا امیدت کنم
ولی یه مقدار واقع بینانه فکر کن دوست عزیز !
اگه چنین برنامه ای قرار بود کار بکنه اولا اصلا به دست منو شما نمیرسید و دوما مسولین ایرانسل اینقدار هم خنگ نیستن که نتونن جلوی این کارو بگیرن
درضمن نمیشه که همه کد های 12 رقمی رو رو سیم کارت بدبخت تست کنیم چون لاک میشه سیم کارت
و...
درضمن نوشتن چنین برنامه ای هم سخت نباید باشه
سختیش تو اینه که کدی که برنامه تولید میکنه رو نباید دوبار تولید کنه و این کارو هم فک کنم باشه با سخت یه دیتابیس حل کرد یعنی هرکدی که یک بار ایجاد میشه رو تو دیتابیس ذخیره کنه و بهش یه مقدار بده (مثلا1) بعد دیگه کد هایی که دادشون 1 هست رو نسازه !
خب میدونم که کار نمیکنه فقط ومیخوام به افرادی که گول این برنامه ها رو میخورند ثابت کنم که سورس رو به سادگی میشه نوشت و چرت و پرته کسی نداره این سورس رو ؟
با سلام
ایجاد کد های 12 رقمی بر اساس الگوریتم های رندم مخصوص خود شرکت ایرانسل بوده است و زمانی لو رفته است که همه توانستند برنامه را بسازند که بتوانند کد های 12 رقمی تقلبی تولید کنند.
ظاهرا کار درستی نیست و بی خیال این شوید.
خب من که نمیخوام کاری کنم میگم که برنامه مهم نیست کار کنه یا نه فقط مشابه اون باشه و کدی هم که میده اشتباه باشه !!
یه تکست باکس روی فرمت بکش، اسمشم بذار Text1
حالا این کد ها رو توی Form_load بنویس:
کد:
Randomize Timer
Text1.Text = Int(1000 * Rnd(1)) & Int(1000 * Rnd(1)) & Int(1000 * Rnd(1)) & Int(1000 * Rnd(1))