سلام دوستان عزیز .
من در فرمم از کنترل web browser برای نمایش یک صفحه اینترنتی استفاده کردم .
و با کد زیر سایت رو در کنترل نمایش دادم .
کد php:
web1.Navigate "www.google.com
حالا میخوام وقتی سایتی که navigate شده کامل شد یعنی به صورت کامل بالا آمد ، برنامه به من خبر بده .

با متد web1.busy می تونی بفهمی
اگه جوابش True بود یعنی صفحه هنوز کامل نیومده، اگه False بود، یعنی صفحه Done شده.
از توی رويداد DocumentComplete
CRazYFULL جان
آیا امکان این هست که وقتی داخل web browser یه سایت رو باز میکنیم , برای اینکه سرعت لود شدن سایت بالا بره کاری کنیم که عکس ها باز نشه؟
مثل کاری که IE انجام میده!
اگه میشه , ممنون میشم بگی چجوری.
فکر ميکنم بشه، اما نميدونم چطور بايد اون قسمت رو disable کرد
اگه هدفت غير از نشون دادن سايت تو برنامه ات هست از ابزارهای ديگه استفاده کن که فقط سورس صفحه رو باز ميکنن
بر عکس هدف من نشون دادن سایت هست.
ولی وقتی یه سایت که تعداد زیادی عکس داخلش هست رو باز میکنی خوب سرعت باز شدن خیلی پایین میاد.
ممنون میشم اگر پیدا کردی اینجا بگی.
اگه HTML بلدی می تونی سورس سایت رو دانلود کنی بعد تگهایی که ماله نشون دادن تصاویره مثل IMG رو حذف کنی
بعد سورس باقی مونده رو نشون بدی
ولی فکر کنم اینطوری سایت خیلی بد می شه ، منظورم اینه که شکل ظاهریش بهم می ریزه
یا می تونی همون سورس صفحه رو دانلود کنی ، بعد به جای آدرس تصاویر، آدرسهای الکی بذاری که صفحه زودتر بالا بیاد
این فکر به مغز خودم هم زد!
ولی آخه یه سایت که نیست!
من می خوام هر سایتی که باز میشه با این ویژگی باز شه!
من خودم یه web browser نوشتم یه کمی هم کمک گرفتم کل هاردم فرمت شد ریکاوری کردم نمیدونم کجاست پیداش کردم سورسشو میذارم کمکت میکنه
موافق باشین
(۰۳-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۵:۱۵:۴۱)Salivan نوشته است: [ -> ]CRazYFULL جان
آیا امکان این هست که وقتی داخل web browser یه سایت رو باز میکنیم , برای اینکه سرعت لود شدن سایت بالا بره کاری کنیم که عکس ها باز نشه؟
مثل کاری که IE انجام میده!
اگه میشه , ممنون میشم بگی چجوری.
شما میتونید این کار رو از طریق رجیستری انجام بدین و انتخاب کنید که مثلا عکسها نمایش داده نشن و یا اصوات داخل سایت غیر فعال بشن و لی ظاهر سایت یکم به هم میریزه