ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تغییر اندازه + فعال و غیر فعال کردن TextBox/Buttons
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام سعید جان

پروژه خاصی ندارم درکل منظورم اینه که :

اها یه مثال :

تو یه برنامه که اصلا کرک هم لازم نداره خوب برنامه به این ادرس میره :

http://mysite.com/download/update.exe

و از این طریق فایل جدید رو میگیره و ....

خوب من میخوام تو برنامه به جای اون سایت که ازش برنامه رو میگیره ادرس سایت خودم رو بدم و برنامه به اون سایت وصل بشه وفایل رو دانلود کنه

یا اون فایله یه فایل به جای Exe یه فای Text باشه و داخلش یوزر پسورد نوشته باشه که برنامه هر وقت چک کنه اون یوزر و پسور رو و در صورت وجود وصحیح بودن کارش رو ادامه بده و ..

خوب حالا وقتی نویسنده برنامه اون فایل Text رو پاک بکنه دیگه برنامه هم از کار میفته یا حتتی یوزر پسورد رو تو برنامه پاک بکنه خوب اینجا چی کار میشه کرد ؟

البته میشه شرط رو برعکس کرد

ولی من نمیخوام برنامه رو به اون صورت کرک کنم ! یعنی میخوام برنامه رو تو دستم بگیرم و با این روش user /pass رو انلاین اپدیت کنم

امیدوارم اینبار منظورم رو گرفته باشید

اگه هم من گنگ توضیح دادم بگید تا نمونه برنامه رو بنویسم
سلام
خوب هستيد خوب براي تغيير يك استرينگ در برنامه شما ميتونيد از دو روش استفاده كنيد يكي اينكه اون استرينگ رو موديفاي كنيد يعني اينكه با برنامه هاي مثل Resource Haker ويا exeScope اون استرينگ رو پيدا و تعويض كنيد اگر پيدا نكرديد با برنامه هاي هگزه اديتور اون رو پيدا و تغيير بديد .اگه نشد از روش دوم استفاده كنيد
روش دوم كه عمومي تره پچ ان لاين اون استرينگه
اميدوارم كمك كنه
به اميد ديدار
سلام سعید جان

درکل از کار بابرنامه هایی مثه Resoruce Hacker و... بدم میاد

ولی خوب واقع بین هستم اگه کارم گیر کنه میرم سراغشون..

و میشه درمورد Hex ادیتور هم توضیح بدی ؟ یعنی اون استرینگ رو که به صورت Hex هست رو چطور پیدا و چطور ادیت کنم ؟

من با hiew فایل رو Hex انتخاب میکنم ولی اون استرینگ رو وقتی پیدا میکنم نمیشه ادیت کرد ! یعنی اجازه نمیده که برم تو تب استرینگ !!

و درمورد پچ انلاین هم اگه میشه توضیح بدین چون اطلاعات زیادی در این مورد ندارم

و بازم ممنون بابت لطفتون و براتون ارزوی موفقیت دارم
سلام
خوب هستيد
بجاي hiew از هگزه وردشاپ استفاده كنيد .
پچ ان لاين هم يعني برنامه را بصورت ان لاين اديت ميكني
به اميد ديدار
سلام به داداش سعید گل

Hex Workshop رو دارم دانلود میکنم ببینم چطور میشه

------------

والا سعید جان درمورد پچ انلاین همونطور که گفتم اطلاعات زیادی ندارم !

میشه یه توضیح کلی بدین ؟ یا ابزار هایی که واسه این کار لازم هستن رو بگین
صفحه‌ها: 1 2