سلام
سه تا سوال داشتم قرار جوابشون رو به یه نفر تا آخر شب بدم اگه می شه کمکم کنید:
1-ضرایب یک معادله درجه دوم را بخواند و ریشه آنرا محاسبه نماید
2-تاریخ تولد کاربر را به صورت روز، ماه ، سال دریافت کند و سن او را به صورت روز، ماه ، سال نمایش دهد
3-نام و درجه حرارت 10 شهر را بخواند و گرمترین و سردترین شهر را همراه با نام انها نمایش دهد
اولی رو که اصلا بلد نیستم
دومی رو می دونم که باید با تابع date diff می شه حلش کرد
سومی رو هم تقریبا می دونم که باید از حلقه for استفاده کنیم
اما مشکل اینجاست که من کامپیوترم خرابه و تئوری هم نمی تونم بنویسم اگه براتون مقدوره اینها رو برام بنویسم
اگه می شه یکی کدهاش رو برام بنوسیه (لطفا) چون باید توی کاغذ تحویل کسی بدم
خواهشا یکم سریع کمکم کنید.کارم گیره
سلام
1-برای حل معادله حالا فرقی هم نداره درجه چند باشه میتونی یه حلقه for بزاری و اعداد a,b,c,d,.... رو از کاربر بگیری و بوسیله حلقه for به جای x عدد بزاری و هر جا معادله جوابش صفر شد یکی از ریشه ها بدست اومده و اونو میتونی نمایش بدی.
2-اول اینکه سن کسی رو نمیشه با روز و ماه و سال گفت مثلا من متولد 65 هستم و میشه گفت مثلا 23 سالمه.حالا زمانی که تاریخ تولد کسی رو میگیری ببین تا تاریخ امروز چند روز گزشته بعد اونو تقسیم بر 365 کن ببین چند سال میشه.
3-یک آرایه تعریف کن و حالا با هر زبانی برنامتو نوشتی بر اساس دما با دستور خودش اونو sort کن.
منم وقت ندارم بنویسمش.
نقل قول: 1-ضرایب یک معادله درجه دوم را بخواند و ریشه آنرا محاسبه نماید
این خیلی ساده است: میدونید معادله درجه دوم به صورتax^2+bx+c است.
برای محاسبه ریشه ها کافیه دلتای معادله رو با فرمول(d=b^2-4*a*c)
محاسبه کرده و از فرمول منهای b مثبت منفی رادیکال دلتا بر روی 2 ضرب در a(این قسمت رو نمی تونم درست بنویسم چون ریاضیه و کسری )
محاسبه میشه.
نقل قول: -تاریخ تولد کاربر را به صورت روز، ماه ، سال دریافت کند و سن او را به صورت روز، ماه ، سال نمایش دهد
اول باید تعداد روز ها رو حساب کنی بعد می تونی با تقسیم کردن این عدد بر 365 تعداد سال و با تقسیم باقیاندش بر 30 تعداد ماه و باقی مانده رو به عنوان روز در نظر بگیری...
البته راههای مشکل تر ولی شیک تری هم وجود داره ...
نقل قول: 3-نام و درجه حرارت 10 شهر را بخواند و گرمترین و سردترین شهر را همراه با نام انها نمایش دهد
سومی رو بدون for هم میشه نوشت...
باید 2 متغیر اینتجر و2 تا استرینگ تعریف کنی.
بعد بر این اساس با دستور منسوخ شده! Goto و ایجاد یک کنتور بذاریش توی حلقه(البتهfor next هم میشه نوشتش)
اینجوری دایم از کاربر درجه حرارت بگیری و مقایسه رو انجام بدی اگر زیادتر بود که یکی از متغیر های استرینگ رو مساوی اون قرار بده و ...
امیدوارم مشکلت حل بشه ولی باید خودت کاملشون کنی.
این سوالات رو از کجا اوردید؟
این بار سومی هست که توی این 10 روز اخیر باهاشون بر خورد میکنم!
موفق و بهروز باشید.
سلام
برای سوال دوم ما یه تابعی داریم به نام date diff که کاریش اینه که فاصله بین دو تاریخ رو محاسبه می کنه حالا می شه تنظیم که که فاصله رو با مقدار روز نمایش بده یا تعداد ماه یا تعداد سال بین دو تاریخ رو
برای سوال سه هم هم می شه از for استفاده کرد و هم می شه زمانی که اعداد را دونه دونه وارد می کنیم اون موقع حساب کنیم با این دوتا تقریبا مشکلم حله فقط میخ واستم بپرسم ما اگه یه متقیراز نوع date رو بخوایم داخل یه تکس بریزیم این طوری (text1.text=mydate) می تونیم به تکست انتساب بدیم