ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ویندوز 7 و برنامه ها
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
در این تاپیک مشکلات احتمالی برنامه ها با ویندوز 7 رو مطرح و در صورت امکان راه حلش رو بیان می کنیم.

در ابتدا مشکلی که برای خودم بوجود اومده رو بیان می کنم.
فتوشاپ CS روی ویندوز 7 نصب میشه ولی فقط Image Ready کار می کنه. موقع اجرای فتوشاپ با این پیام روبرو می شم:

[تصویر:  Photoshop-CS-Error.png]

و وقتی در فتوشاپ CS3 میخوام متنی رو تایپ کنم به محض کلیک روی ابزار متن پیام زیر ظاهر میشه و فتوشاپ رو می بنده:

[تصویر:  Photoshop-CS3-Error.png]
سلام اقا صادق دوست عزیز
نمیشه جواب اقا صادق را نداد
دوست عزیز من ویژوال بیسیک هم بعضی موقعه ها مشکل داشتم با بعضی برنامه ها هم مشکل داشتم اما بیل گیتس فکر اینجا هم کرده
هر برنامه ای که دیدید اجرا نمیشه اینکارو کنید واقعا تاثیر داره و برنامه شما را به راحتی اجرا میکنه من که به راحتی دیگه حتا با ویژوال بیسیک هم کار میکنم
روی هر فایلی که میخواهید اجرا بشه کلیک راست کرده و اخرین گزینه propertis را انتخاب کنید و اینجا هم دیگه بصورت تصویری نشونت دادم
[تصویر:  1203860851.jpg]
موافق باشی دوست عزیز
امین جان خیلی ممنون از زحمتی که کشیدی. اتفاقاً خودم هم از یه جای دیگه همینو پیدا کرده بودم. عکس زیر رو ببین:

[تصویر:  older.png]

ولی فکر کنم مشکل از جای دیگه آب می خوره.
سلام
نه من به روشی که شما گفتید نرفتم و نه از جایی کمک گرفتم
اون روش را نگاه کن روش من هم بیبین والا واسه من که راحت جواب میده روشی که نوشتم هم کار خودم بوده از جایی کمک نگرفتم
این حرفی که میخوام بزنم شک دارم ولی فکر کنم فتوشاپ CS4 بدون نیاز به نصب از سایت www.tebyan.net دانلود کردم حجمش هم خوب بود اونو تست کن شاید مشکلت حل بشه