با عرض سلام
سورس برنامه ارتباط با اكسس مي خواستم ممنون مي شوم اگر راهنمايي بفرماييد. با اسكريپت انجام مي شود يا با asp ؟
در ضمن بانك اطلاعاتي مورد نظرم تحت داس هست (فيش حقوقي)
شيراز
؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
ببخشید؟؟؟؟؟
من هیچی نفهمیدم. چند تا نکته مبهم وجود داره اینجا:
1. از چه برنامه نویسی می خواین استفاده کنین؟(یعنی چی اسکریپت یا asp؟)
2. بانک اطلاعاتی که تحت سیستم عامل نمی شه! بانک اطلاعاتی یه فایل هست که اگه برنامه اجرا کنندش وجود داشته باشه، روی هر سیستم عاملی اجرا می شه! بانکتون رو هم انگار گفتین اکسس هستش.
3. خب حالا چی کار می خواین با بانکتون بکنین؟ برنامه این طوری نوشته نمی شه که شما هر کاری خواستین انجام بدین که!!!
جناب آقاي فريد عزيز سلام. ببخشيد كه نتونستم منظورم بيان كنم
1- بزرگوار من مي خواستم امكان مشاهده فيش حقوقي از طريق سايت رو انجام بدم.
2- اطلاعات فيشها از برنامه فاكس پرو، از حسابداري مي ياد. نرم افزار هايي رو ديدم كه اين اطلاعات رو كه اصطلاحا تحت داس هست، به ويندوز كه مي تونه اكسس يا اكسل باشه تبديل كنه:
http://www.heliasystem.net/convertor.aspx
به نظر شما با چه برنامه اي امكان اين كار هست؟ سورس مي خواستم
[/align]ارادتمند - آرمان
راستش با عرض شرمندگی نمی تونم سورس بدم چون وقت نوشتنشو ندارم. به شدت درگیرم! برنامه ای هم که می خواین برنامه خاصیه. بخوام راحت صحبت کنم باید بگم کسی بدون گرفتن هزینه این کار رو انجام نمی ده.
ولی شما اگه یه خورده هم ASP یا PHP بلد باشی می تونی بنویسی! ببین شما احتیاج به دو تا چیز جدا از هم داری! خودت هم اشاره کردی:
1. تبدیل کننده یا همون Converter
2. نمایش دهنده اطلاعات
نوشتن Converter که کاری نداره. شما باید فرمت اطلاعات تحت داس رو دربیاری و یه سیستمی بنویسی که اون ها رو درون دیتابیست Insert کنه. در ضمن چون داری تحت وب می نویسی نمی تونی از اکسس استفاده کنی. باید بری سراغ MySQL.
حالا اطلاعاتت رو تونستی توی دیتابیست بیاری! وقتش رسیده که یه سیستم نمایش تولید کنی. باید با ASP یه برنامه بنویسی که یه صفحه Login داشته باشه و اگه کسی Login کرد، اطلاعات از دیتابیس براش نمایش داده بشن!
آقا فريد سلام
حدودا چه قدر هزينه برمي داره؟
در پیغام خصوصی جواب داده شد!