ايران ويج

نسخه‌ی کامل: یه ایراد جالب در اسکن دیسک !
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام بر همه دوستان .

سیستم من الان حدود 65 ساعت هستش که تو اسکن دیسک ویندوز موقع بالا اومدن مونده و هنوز داره کار می کنه . ( رو کلاستر هفت میلیون هستش )

خوب چرا اینطوری شد :

من یه نرم افزار security disk که یه پارتیشن رو مخفی و رمز دارش می کنه رو نصب کردم و برای امتحان یه درایو که 150 گیگ حجم داشت ( که 149 گیگ پر بود ) رو انتخاب و مخفی کرد ( و تو مای کامپیوتر دیگه نبود و اسمش رو هم وارد می کردی خطا می داد ) و وقتی برگردوندم درست شد و اومد ولی وقتی واردش می شدی نمی شد بعضی فولدر ها رو باز کرد و خطایی می داد که رو دیسک وجود نداره . ( نکته که نرم افزار فوق فقط رو درایو کار می کرد و کاری به پوشه ها نداشت )

چند بار با نرم افزار بازش کردم هم توفیقی حاصل نشد و با لینوکس هم اومدم بالا اصلا پوشه هاش رو نشون نمی داد .

حجو درایو فوق و فضای اشغال شده تو ویندوز و پارسیکس درست بود .

نرم افزاره رو یونیستال کردم هم اتفاقی نیافتاد .

فقط موقع بالااومدن ویندوز اسکن دیسک فعال می شد و من حدود 5 ساعتی گذاشتم هم اتفاقی نیافتاد و بازم نتونستم پوشه ای پاک کنم .

خوب من اسکن دیسک ویندوز رو تو خود ویندوز رو درایو فوق اتنتخاب کردم و دو تا تیکش رو هم گذاشتم و سیستم رو رستارت کردم و الان تو اسکن دیسک بالا اومدن ویندوز مونده . اولش مکان فایل و پوشه ها رو نشون می داد و سریع رد می شد و اکنون رفته رو کلاستر و هر کلاستر رو می نویسه LOST LINK داره و تصحیح شد ! corected
و میره کلاستر بعدی . ( الان تا کلاستر 7 میلیون پیش رفته )

مشکل اصلی اینجاست که درایوه فوق فقط حاوی نرم افزار و الکترونیک هستش و من نمی خوام چیزی پاک بشه ( چون خیلی ضرر می کنم ) بدترش اینه که برنامه و نقشه کارها و ... تبریز تو همون درایو هستش و اگه پاک بشه یه جورایی از تبریز می مونم چون خیلی وقت گذاشته بودم رو برنامه و فیبرشون و بدتر این که اول هفته می خواستم برد بزنم و هنوز نتونستم . ( اقای یه نفر منو می کشه ) هر چند الان رو سیستم دوستم از صفر شروع کردم !

و یه سوال دیگه : یه هارد 500 گیگ چند تا کلاستر داره ؟
معمولا کلاستر ها یا 4 کیلوبایتی هستن یا 32 کیلوبایتی و دواریو فوق هم 32 کیلوبایتی بود . ( می شه 4915200 کلاستر و من یادمه از کلاستر 500 هزار شروع کرده و چرا هنوز تموم نشده ) ؟

این کافی نت ها هم نمی دونن OPERA چیه و اعصابمو ریختن بهم !
اولاً با امضات حال کردم :d
دوماً راهی به ذهنم نمی رسه جز صبر کردن و دعا کردن که همه رو Correct کنه!
سوماً یونیستال نه!!! آن اینستال!!!!
خوب درست شد .

البته بیشتر فایل ها خراب شدن ولی اون مهم هاش هستش . ( معمولا فایل های حجیم که ایمیج ها بود کلا خراب شد )

البته بعد از حدود 85 ساعت اسکن دیسک .

فقط نمی دونم چرا درایو فوق 1 گیگ خالی داشت و الان 432 کیلو بایت .
فکر کنم به خاطر Temp هایی هست که ساخته. برو توی پوشه System Volume Information ببین باید پر فایل های Temp باشه.
الان که تو قایل ها دقت می کنم می بینم هر فایلی که بیشتر از 16 کیلوبایت بوده به 16 کیلو بایت تبدیل شده و اطلاعاتی هم نداره . ( مثلا یه ایمیج 2 گیگی شده 16 کیلو و غیر قابل مصرف )