ايران ويج

نسخه‌ی کامل: محدودیت دانلود
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام.
دانشگاه ما دانلود یه سری از فایل ها مثل mp3 رو بسته.Amaze
چیکار کنم ؟!!
خب اگه می شه از نرم افزار هایی مثل GetRight استفاده کن که وقت دانلود، فایلی که می سازن با Extension خودشونه
یعنی چی ؟ نفهمیدم فرقش چیه!
IDM نصب کردم بازم نمیشه.
میگه آدرس رو پیدا نمیکنه . . . معلوم نیست چیکار کردن ! اوایل فکر می کردم با url مشکل داره. اگه آخرش مثلا .mp3 باشه گیر میده. ولی دانلود غیر مستقیم هم اذیت می کنه!
zip رو هم بستن . . . !
از prxoy استفاده کن ببین می شه؟
اگه سراغ داری یکی بده. هر چی میزنم باز نمیشه . . .!
u92 مگه نداری؟ اون خودش prxoy رو تنظیم می کنه!
نه ! چی هست ؟! فکر نمی کنم ما بتونیم آی پی پروکسی بذاریم. چون شبکه داخلیه و با وی پی ان وصل میشیم
این هم برنامه U92. این برنامه Stand-Alone هستش. وقتی برنامه رو باز کردی، منتظر می شی تا به سرور ها وصل بشه(به 3 تا سرور وصل می شه، ولی یه دونه هم کافیه)
بعد خودش به صورت اتومات یه صفحه IE باز می کنه. این یعنی اینکه کانکشنت الان با prxoy داره کار می کنه! حالا توی آدرس بار صفحه ی باز شده، آدرس فایلی که می خوای بگیری رو بزن.
فقط یادت نره! این نرم افزار فقط با IE کار می کنه، با FF یا Opera کار نمی کنه!!!
فرید نوشته است:فقط یادت نره! این نرم افزار فقط با IE کار می کنه، با FF یا Opera کار نمی کنه!!!

ببخشید دخالت می کنم، ولی با اپرا و فایر فاکس هم کار می کنه. فقط باید در قسمت پروکسی اونها این رو وارد کنی:
127.0.0.1 و پورت هم 9666

امیدوارم خلاف قوانین سایت نباشه.
ایول!!! اینو نمی دونستم!!!
دستت درد نکنه صادق جان
برای دانلود منیجر ها هم می تونید همین پروکسی و پورت رو در قسمت تنظیمات پروکسیشون کپی کنین و دانلود ها رو انجام بدین.
صفحه‌ها: 1 2