ايران ويج

نسخه‌ی کامل: دانلود ویندوز 7
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
من XP 64bit رو به خاطر نداشتن درایور کارت گرافیک بیخیال شدم. آیا ویندوز 7 خودش سخت افزارهای تولید دو سال پیش رو میشناسه؟
من شنیدم تا حدود 10 روز دیگه نسخه نهایی ویندوز 7 میاد توی بازار. پس منتظر اون می مونم.
سلام اگر دیگه نسخه نهایی تا 10 روز دیگه بیاد صبر میکنیم عالیه هر چی اپدیت میشه تغییرات فراوانی میبینم مثل اینکه هنوز میخوان سازگاری برنامه های ویندوز اکس پی را در ویندوز 7 ببرن بالا
فعلا کسی 64 بیت را دانلود نکنه البته ببخشید اقا پیمان که اینو میگم
به چند دلیل هنوز ورژن تست میباشن ساپورت کامل سخت افزاری در این ورژنها موجود نمیباشد درایورهای گرافیکی هم شرکت ها هم موجود میباشه میشه دانلود کرد واسه ویندوز 7
ویندوز 7 بسیار زیاد از سخت افزارها پشتیبانی میکند هیچ وقت ویندوز 7 را مثل ویندوز ویستا نبینید ساپورت سخت افزاریش عالیه
صبر کنید تا نسخه کاملش بیاد اگر شد یه مقاله هم واسه نسخه کامله مینیوسم و دوستان بفهمن که قابلیتهای داره
آیا ویندوز 7 نسخه RC1 دو هفته دیگر ارایه می شود؟
[تصویر:  windows_7_rc_small.png]
شایعات در مورد نزدیک شدن به ارایه نسخه RC1 ویندوز 7 روز به روز قوت می گیرد. در جدید ترین خبری که در این مورد در اینترنت در حال منتشر شده است، گفته می شود که روز 5May یعنی حدود دو هفته دیگر ویندوز 7 از حالت بتا خارج خواهد شد و نسخه RC1 آن برای دانلود ارایه خواهد شد. هر چند ممکن است تمام این حرف ها فقط شایعه باشد.

اما اگر خبرها درست باشد و ما دو هفته دیگر ویندوز هفت RC1 را برای دانلود داشته باشیم باید در اواسط تابستان امسال منتظر نسخه اصلی ویندوز هفت باشیم. سیستم عاملی که به ناجی مایکروسافت شهرت یافته است.

پس منتظر باشید. و به محض اینکه از ارایه ویندوز 7 نسخه RC1 خبری شد، آن را در نارنجی بخوانید.
[تصویر:  2-25-09-windows_7-desktop.jpg]
خبر رسمی: ویندوز 7 نسخه RC1 ده روز دیگر ارایه می شود

شایعتاتی که چند روز پیش در مورد آن صحبت کرده بودیم به حقیقت پیوست. مایکروسافت سرانجام تایید کرد که نسخه RC1 ویندوز هفت از 30 آوریل ( پنج روز دیگر ) برای کاربران MSDN و TechNet در دسترس خواهد بود و از 5 May یعنی ده روز دیگر برای عموم کاربران قابل دسترس خواهد بود.

پس آماده باشید تا ویندوز هفت نسخه Release Candidate1 را تا چند روز دیگر دانلود کنید.