۱۹-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۸:۲۵:۴۶
صفحهها: 1 2
۱۹-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۲۳:۳۴:۲۴
سلام آقا بهزاد ممنون ازتون برنامه خیلی باحالیه اقا بهزاد میخواستم ببینم میشه یاری کنید ای پروگرمرو یکمی پیشرفته تر کنیم یعنی میخوام بپرسم چه جوی میشه از پایه های پروگرمر میکرو توسط یه میکرو دیگه اونو شناخت ؟ نوع و مدلش من میخوام پرگرمری بسازم با یه lcd 6610 و usb و یدونه زیب سوکت40 تار به طوری که از اول زیب سوکت بشه به صورت اتماتیک همه میکرو های avr زد فقط رو یه سوکت زیپ40 تای اسم میکرو و حالتشو هم رو lcd بیاره و هنگام پروگرمر کردن نشون بده که چیکار میکنه و چقدرش رفته اگه بشه نرم افزار شما و سخت افزارم ارتقا داد و pic هم بهش اضافه کرد که الیه حتی با یه lcd 2*16 به نظر شما میشه اینکارو کرد شما وقت دارین کمک کنید همچین چیزی بسازم ؟از نظر تجاری هم بهش فکر میکنم البته lcd هم نباشه زیاد مهم نیس بودنش جالب ممنون
۰۵-شهریور-۱۳۹۰, ۱۵:۲۵:۱۹
سلام.من از برنامتون استفاده کردم.ممنون.مشکلم رو حل کرد.با Progisp برا پروگرم کردن Tiny25 به مشکل برخورده بودم!!
مشکلاتی در این نرم افزار وجود داره!! مثلا اینکه بدون وجود تغذیه، عمل پروگرم را انجام میدهد.قطعات ظاهرا بدون نظم خاصی در لیست قرار دارند.tool tip مربوط به فرم اصلی و فرم مشخص کننده ی فیوزبیتها کامل نمی باشد. در مورد اینکه تیک برای فیوزبیتها به معنای انتخاب یا عدم انتخاب است، توضیحی داده نشده است. و اینکه این برنامه بر روی تمامی برنامه هایی که بعد از ان باز میشود قرار میگیرد
مشکلاتی در این نرم افزار وجود داره!! مثلا اینکه بدون وجود تغذیه، عمل پروگرم را انجام میدهد.قطعات ظاهرا بدون نظم خاصی در لیست قرار دارند.tool tip مربوط به فرم اصلی و فرم مشخص کننده ی فیوزبیتها کامل نمی باشد. در مورد اینکه تیک برای فیوزبیتها به معنای انتخاب یا عدم انتخاب است، توضیحی داده نشده است. و اینکه این برنامه بر روی تمامی برنامه هایی که بعد از ان باز میشود قرار میگیرد

۰۸-شهریور-۱۳۹۰, ۱۸:۳۷:۵۵
سلام. من با برنامه مشکلی نداشتم!!! اما الان دیگه میکرو رو پروگرم نمیکنه!!!
error:programm enable:target doesnt answer.1
initialization failed, rc = -1
AVR device initialized and ready to accept instructions
device signature = 0x000000
Yikes! Invalid device signature
Expected signature for ATtiny25 is 1E 91 08
done. Thank you
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
لطفا راهنمایی کنید.
نتونستمم برنامه ی دیگه ای برا کارم پیدا کنم!!!
چند روزه علافه اینم!! دیگه فکر کنم از کار بیکار شم:(
error:programm enable:target doesnt answer.1
initialization failed, rc = -1
AVR device initialized and ready to accept instructions
device signature = 0x000000
Yikes! Invalid device signature
Expected signature for ATtiny25 is 1E 91 08
done. Thank you
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
لطفا راهنمایی کنید.
نتونستمم برنامه ی دیگه ای برا کارم پیدا کنم!!!
چند روزه علافه اینم!! دیگه فکر کنم از کار بیکار شم:(
صفحهها: 1 2