ايران ويج

نسخه‌ی کامل: برنامه رابط گرافیکی برای پروگرامر USBasp
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
درود
دوستانی که پروگرامر USBasp رو دارند یا میخان پروگرامر USB داشته باشن این برنامرو تست کنن و نظر بدند لطفا تا بتونم برنامرو تکمیل کنم.
http://khazama.com/project/programmer

اینم لینک اصلی USBasp برای اونها که قصد ساختش رو دارند
http://www.fischl.de/usbasp/
Biggrinسلام اقای محترم خیلی ممنون از برنامتون خیلی جالب میشه یکمی در مورد انتخاب کیرستال تو قسمت فیوز بیت توضیح بدین من m8 گذاشتم رو اولی میکرو خاموش شدSad اگه توضیح بدین در باره این قسمت ممنون میشم
سلام دوباره
آقا نمیدونم مشکل کجاس من یه اتمگا 8 گذاشتم با این برنامه فیوز بیتشو رو خارجی 0000 میکرو خاموش شد Sadیکیم اول گذاشتم رو 8مگا داخلی بعد برگردوندم رو 1مگا داخلی میکرو خاموش شدSadAngryConfused
سلام دوباره Amaze
آقا مشکل یافت شد آقا بهزاد برنامه شما ایراد داره بیچاره میکروهای من Sad آقا من امدم یه برنامه ساده نوشتم و زدم رو میکرو با این برنامه شما و برنامه تعید کرد که پروگرمر کرده ولی میکرو کار نکرد
بعد 2/3 بار ازمایش که جواب نداد با نرم افزار کویر الکترونیک زدم و رفت و کار کرد 3/4 آزمایش کردم اینجور شد برنامه شما خیلی جالبه ولی نمیدونم یه جایش ایراد داره درست کار نمیکنه
من 2تا اتمگا هشت فیوزبیت تنظیم کردم میکرو خاموش شد :(
برنامه رو هم که پرگرمر میکنه میکرو کار نمیکنه043
من خودم از همین برنامه استفاده میکنم جدیدا
شما فایل هگز رو با چی میسازید تا منم با همون تست منم
بابت فیوز بیتها هم تست میکنم خبر میدم

ببخشید دیر جواب دادم
دیگه ناامید شده بودم کسی اینجا جوابی بنویسه
:0-0:ممنون که جواب دادین با بیسکام ای وی ار 9 با برنامه دیگه میزنم کار میکنه درست ولی با مال شما میره تعیدم میکنه که رفت ولی کار نمیکنه
مثل اینکه بسکام فایل هگزش کمی متفاوت هست
یادمه با ponyprog هم درست پروگرام نمیشد.
اما این مورد رو تست میکنم چون کلا بسکامی نیستم و باید نصب کنم.

اما فیوزها رو تست کردم و هیچ مشکلی نبود
احتمالا شما همینکه پنجره تنظیمات فیوزهارو باز میکنید فورا تغییر لازم رو توی یکی از موارد میدید و رایت میکنید.
باید اول دیفالت یا خیلی بهتر هست که read all رو بزنید تا مقادیر فعلی فیوزها و لاک بایت خونده و نمایش داده بشه و بعد بر حسب نیاز تغییرات رو اعمال کنید.
برخی فیوزها هم که میدونید تغییرشون خطرناک هست مثلا ممکنه فیوز پروگرام سریال رو غیر فعال کنید که جزوی از Hfuse هست معمولا
یا مثلا کلاک میکرو رو ببرید به حالت rc خارجی.
پس فیوزهایی که اطمینان ندارید رو دستکاری نکنید.

یک احتمال دیگه هم اینکه شما همون اول فایل هگز رو لود میکنید و Auto prrogram رو میزنید بدون اینکه از تنظیمات مربوط به اون که با زدن CTRL+O (یا همون Program Options) تنظیم میشه مطلع باشید .

بابت فایل هگز بسکام هم حتما تست میکنم.من با کدویژن و winavr و avrstudio کار میکنم و هیچ مشکلی هم نیست و مدتی هست با این برنامه خیلی راحت تر از ponyprog یا پروگرامر codevision هستم.

اگه ممکن هست یک برنامه ساده مثلا چشمک زن با بسکام بنویسید و برام بفرستید تا سریعتر تست کنم .
سلام دوباره آقا بهزاد تنظیمات چک کردم بازم بعد از پروگرمر کردن میکرو با نرم افزار شما کار نمیکند احتمالا مشکل از فایل hex میشه کاریش کرد که درست بشه ؟؟؟؟؟؟ راستش دیگه جرعت نمی کنم فیوزبیتارو دستکاری کنم Biggrin برنامه جالبی اگه بشه hex bascam avr هم باهاش زد خیلی خوب میشه ممنون ازتون
خوب من با بسکام هم تست کردم و مشکلی نبود
مشکل از طرف شماست
یتونید همون فایل هگزی که میگید رو ارسال کنید تا تست کنم
در واقع هم فرقی بین فایل هگز بسکام با بقیه نبود(نباید هم میبود!)

این برنامه رو من تست کردم و فایل هگز ایجاد شده هم دقیقا همون فرمت همیشگی هست

کد:
'-----------------------------------------------------------------------------------------

'name                     : delay.bas

'copyright                : (c) 1995-2005, MCS Electronics

'purpose                  : demo: DELAY, WAIT, WAITMS

'micro                    : Mega48

'suited for demo          : yes

'commercial addon needed  : no

'-----------------------------------------------------------------------------------------

$regfile = "m8def.dat"                                      ' specify the used micro

$crystal = 8000000                                          ' used crystal frequency

$baud = 19200                                               ' use baud rate

$hwstack = 32                                               ' default use 32 for the hardware stack

$swstack = 10                                               ' default use 10 for the SW stack

$framesize = 40                                             ' default use 40 for the frame space

Ddrb = &HFF                                                 'port B as output

Portb = 255

'Print "Starting"

'Delay                                                       'lets wait for a very short time

'Print "Now wait for 3 seconds"
K:
Portb = 0
Wait 1
'Print "Ready"
'Waitms 10                                                   'wait 10 milliseconds
Portb = 255
Wait 1
Goto K
End
ممنون از راهنمایتون ممکنه ایراد ازای سی رابط پروگرمر باشه یعنی ات مگا 8؟؟؟؟؟؟
فایل hexمشکلی نداره چون با نرم افزار دیگه ای که میزنم میکرو کار میکنه ولی با ماله شما نمیشه به نظرتون برنامه میکرو رابط میتونه مشکل دار باشه ؟///
ClapHappyسلام دوباره آقا بهزاد مشکل یافت شد مشکل از همون میکرو رابط پروگرمر بود که هگزای اون از برنامهای که استفاده میکردم زده بودم ورزن جدید usbasp زدم به میکرو رابط الان درست کار میکنه بعد برنامه ریزی میکرو کار میکنه ممنون Wink دستتون درد نکنه
صفحه‌ها: 1 2