۰۹-خرداد-۱۳۸۳, ۱۷:۰۸:۴۰
۰۹-خرداد-۱۳۸۳, ۱۸:۳۸:۰۴
اشكان جون ديگه جوش آوردم ! بابا چرا اينقدر انسان بايد لجن و ...... ( نمي خواهم جو بد بشه )
باشه ! آقا جان ! اي زنبور درشت بي مروت . باري چو عسل نميدهي نيش مزن !!!!
آخه عزيز من بيا برنامه تو وردا نظرات و امتيازهات هم بخوره تو سرت ولي ديگه لجن بازي در نيار !
فكر كنم يك سري چشم ديدن پيشرفت ايراني جماعت و خصوصا اين سايت رو ندارن يا اينكه خيلي خود شيرين تشريف دارند و احساس عظمت مي كنن !
اشي بابا يه فكر اساسي لازمه . سايتت و اعتماد دوستانت داره از بين ميره ! يه كاري بكن . اطمينان بيش از حد هم خوب نيست .از ما گفتن بود . آخه دلم ميسوزه ببينيم يكسري طالب علم و آموزش دارن لجن مال يه عده لجن صفت ميشن ! به خدا حيفه !
باشه ! آقا جان ! اي زنبور درشت بي مروت . باري چو عسل نميدهي نيش مزن !!!!
آخه عزيز من بيا برنامه تو وردا نظرات و امتيازهات هم بخوره تو سرت ولي ديگه لجن بازي در نيار !
فكر كنم يك سري چشم ديدن پيشرفت ايراني جماعت و خصوصا اين سايت رو ندارن يا اينكه خيلي خود شيرين تشريف دارند و احساس عظمت مي كنن !
اشي بابا يه فكر اساسي لازمه . سايتت و اعتماد دوستانت داره از بين ميره ! يه كاري بكن . اطمينان بيش از حد هم خوب نيست .از ما گفتن بود . آخه دلم ميسوزه ببينيم يكسري طالب علم و آموزش دارن لجن مال يه عده لجن صفت ميشن ! به خدا حيفه !
۱۰-خرداد-۱۳۸۳, ۰۷:۵۱:۰۲
دوستان توجه كنيد ، اولا به خاطر اين اشكالات من يكي از همه معذرت خواهي ميكنم. بلاخره وقتي سايتي اينقدر مورد لطف قرار ميگيره يه عده نخاله هم دورش جمع ميشن.
شيريني خيلي خوشمزه هست ولي مگس هم دورش جمع ميشه (البته من از مگس ها معذرت ميخوام) ولي اين دليلي نميشه آدم شيريني نخوره بايد مگس رو بپرونه.
صادق جون حق با تو هست ولي چه كنم فك ميكني برنامه نويسي اين سايت ساده هست باور كن دارم دنبال يه روش ميگردم تا اين مشكل پيش نياد .
مثلا برنامه نوشتم كه فايلهاي فشرده رو باز كنه و بعدش اگه توش فايلهاي اجرايي بود حذف كنه (ولي ميبينيد كه طرف فايل عكس ميزاره و من نميتونم تشخيص بدم) اگه بخوام ويروس كش بزارم به دو دليل نميشه يكيش اينكه بايد هاستم رو رازي كنم(كه فك كنم سخت باشه چون اين كار بار روي هاست ميندازه بدون اينكه روي باند ويت من تاثير كنه پس سرور هاست بشدت امكان اشغال شدن داره-همين الانش هم از اجرا شدن بعضي از اسكريپتها كه سرور هاست رو بكار ميكشن بشدت ناراضي هستن و حتي يه سايت رو فك كنم اخطار بهش دادن . دومش انكه ويروس كش ويروس شناخته شده رو ميشناسه نه ويروس ناشناس رو )
الان برنامه تقريبا آماده شده كه هركسي پست ميزنه به مديران قسمت گزارش كنه (ايميل بزنه و اونها حق داره طرف رو ببرن توي ليست سياه-البته فعلا و اگه ببينم مزاحم زياده يه فكر اساسي تر ميكنم.).
فك كنم تا فردا پسوفردا بتونم تو سايت آپلود كنم.
ولي بازهم ميدونم اگه اين نخاله ها هستن بازم كار خودشونو ميكنن.(بلاخره هركسي را بهر كاري ساختن يكي عشق ساختن داره يكي عشق خراب كردن كه اينم واسه خودش هنريه كه فقط چند نفر دارن)
شيريني خيلي خوشمزه هست ولي مگس هم دورش جمع ميشه (البته من از مگس ها معذرت ميخوام) ولي اين دليلي نميشه آدم شيريني نخوره بايد مگس رو بپرونه.
صادق جون حق با تو هست ولي چه كنم فك ميكني برنامه نويسي اين سايت ساده هست باور كن دارم دنبال يه روش ميگردم تا اين مشكل پيش نياد .
مثلا برنامه نوشتم كه فايلهاي فشرده رو باز كنه و بعدش اگه توش فايلهاي اجرايي بود حذف كنه (ولي ميبينيد كه طرف فايل عكس ميزاره و من نميتونم تشخيص بدم) اگه بخوام ويروس كش بزارم به دو دليل نميشه يكيش اينكه بايد هاستم رو رازي كنم(كه فك كنم سخت باشه چون اين كار بار روي هاست ميندازه بدون اينكه روي باند ويت من تاثير كنه پس سرور هاست بشدت امكان اشغال شدن داره-همين الانش هم از اجرا شدن بعضي از اسكريپتها كه سرور هاست رو بكار ميكشن بشدت ناراضي هستن و حتي يه سايت رو فك كنم اخطار بهش دادن . دومش انكه ويروس كش ويروس شناخته شده رو ميشناسه نه ويروس ناشناس رو )
الان برنامه تقريبا آماده شده كه هركسي پست ميزنه به مديران قسمت گزارش كنه (ايميل بزنه و اونها حق داره طرف رو ببرن توي ليست سياه-البته فعلا و اگه ببينم مزاحم زياده يه فكر اساسي تر ميكنم.).
فك كنم تا فردا پسوفردا بتونم تو سايت آپلود كنم.
ولي بازهم ميدونم اگه اين نخاله ها هستن بازم كار خودشونو ميكنن.(بلاخره هركسي را بهر كاري ساختن يكي عشق ساختن داره يكي عشق خراب كردن كه اينم واسه خودش هنريه كه فقط چند نفر دارن)
۱۰-خرداد-۱۳۸۳, ۱۳:۰۱:۵۶
اين طوري كه بد ميشه كيفش توهمون بود كه برنامتو همين كه ميذاشتي فورا رو سايت ميرفت آدم حال وهوايه ادمين بودن پيدا ميكرد :( :cry:
۱۰-خرداد-۱۳۸۳, ۱۳:۱۲:۲۰
من ميگم برنامه هاي كساني كه تازه عضو سايت شده اند و درجه هاي پايين دارن كنترل شود
۱۰-خرداد-۱۳۸۳, ۱۴:۰۷:۳۱
mehdviruse نوشته است:اين طوري كه بد ميشه كيفش توهمون بود كه برنامتو همين كه ميذاشتي فورا رو سايت ميرفت آدم حال وهوايه ادمين بودن پيدا ميكرد :( :cry:دوستان ببينيد يك نمونه خيلي جالب . همه مهدي ويروس و برنامه هاي باحالش رو ميشناسيم و همه ميدونيم كه چقدر كارش تاپه پس نظرش هم بايد مد نظر داشت من نميگم اين كارو نميكنم چرا اگه ببينم واقعا سايت و محبوبيتش مورد تهديد هست واقعا دست به اقدامات اساسي ميزنم (از ديد من اين آخرين راه هست نه اولين راه) ولي من مطمين هستم آدم نخاله خيلي كمه و بيشتر دوستان همينطور كه ثابت كردن بچه هاي با حالي هستن و به اين سايت كه مال خودشونه اعتقاد دارن اگه همه با هم با هدف بيرون كردن نخاله ها با هم باشيم حتما جلوي اين افراد خود بخود گرفته ميشه ولي در كنارشم بايد يه سري تمهيدات در نظر بگيرم. قربان همه تون.
۱۰-خرداد-۱۳۸۳, ۱۴:۱۱:۰۹
majidmetal نوشته است:من ميگم برنامه هاي كساني كه تازه عضو سايت شده اند و درجه هاي پايين دارن كنترل شوداين فكر جالبيه كسي كه مثلا اولين يا مثلا 5 پست اولش هست تو سايت ظاهر نشه تا مدير قسمتش تاييدش بكنه.(اين فك جالبيه مرسي مجيد)
۱۰-خرداد-۱۳۸۳, ۱۶:۳۰:۰۲
دوستان اگه كسي بازم فكري داره بگه ، من فكر مجيد رو پسنديدم و بخصوص حرف آقا مهدي رو هم بايد قبول داشت . فك كنم شايد براي اول كار و براي اينكه هم كمترين محدوديت باشه واسه افراد و هم اينكه اين اطمينان باشه كه برنامه ارسالي ويروس نيست و هم طرف بدونه حق و حقوقش توي اين سايت كاملا محفوظه مثلا براي كمتر از سه برنامه ارسالي يه كيو درست كنيم و مديرهاي هر بخش حداكثر 24 ساعت مهلت دارن كه برنامه رو بفرستن تو سايت و يا رد صلاحيتش كنن(شوراي نگهبان سايت) . اگه قبوله كه اقدام بشه گرنه نظر ديگه بديد.
۱۰-خرداد-۱۳۸۳, ۱۸:۳۳:۰۳
عاليه
منو ببخشيد يه ذره بد حرف زدم
باي ..
منو ببخشيد يه ذره بد حرف زدم
باي ..
۱۰-خرداد-۱۳۸۳, ۲۲:۱۵:۱۵
با شوراي نگهبان موافقم .
۱۱-خرداد-۱۳۸۳, ۱۲:۴۱:۱۶
آقايون و خانومها همه با اين روش موافقن؟؟؟؟