ايران ويج

نسخه‌ی کامل: نظارت دقيق تر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
اشكان جون يه آنتي ويروسي چيزي بزار يا يه كاري كن بابا
مثل اين آقا كه نمي خوام اسمش رو بيارم نياد تروژان بزاره
خواستي من يه همچين چيزي رو با اي اس پي مي تونم طراحي كنم
خلاصه يه كاري انجام بده
حالا اين يارو از ورژن قديمي مجك پي اس هم استفاده كرده !!!! :P

قربونتون باي .........
اين يارو كه برنامه پيدا كردن پسورد اكسس را گذاشته بود رو ميگه (vir_worm_write)
دوستان يه لينك مي زارم برين و ببينيد . اين نرم افزار وجود هر گونه جاسوس رو توي كامپيوتر به شما اعلام مي كنه . براي از بين بردن جاسوس ها بايد پول بديد ولي اسكنرش مجانيه . توصيه اكيد مي كنم دان لود كنيد و استفاده كنيد . خودتون مي تونين مسير هايي رو كه ميگه تو رجيستري پيدا كنيد و پاك كنيد .لبته كمي اين كار مي تونه خطرناك باشه !!

http://www.spykiller.com/downloadmain.asp
ممد جون ممنون از توجه و دقت نظرت و همينطور دقت نظر بقيه دوستان من اين بابا رو ميزارم تو ليست سياه .
اما اينكه چطور بشه برنامه رو چك كرد راستش من چندان اعتقادي به اين ويروس كش ها ندارم چون اونها همه ويروس هاي قديمي رو ميشناسن و اگه كسي بخواد باز ميتونه ويروس جديد بنويسه .
من ميخوام يه اقدامي بكنم و با اين كار دوستان رو بيشتر تو نگهداري سايت مشاركت بدم.
يعني مثلا (اين فقط يه مثاله) يك يا چند نفر مسول يه بخش مثلا وي بي يا دلفي و يا ... بشن و هر برنامه كه توي يكي از اينها پست بشه يه ايميل به اين افراد ارسال شه يكي از قدرتهاي اين افراد اينه كه بتونن يه برنامه رو بن كنن يعني اينكه كاري كنن كه كسي قدرت دسترسي به برنامه رو نداشته باشه تا بتونه مثلا دانلود كنه .
اين يه روش و كاره اما اگه راه بهتري به ذهن كسي ميرسه بگه.
از همه دوستان بدون هيچ استثنا ميخوام توي اين بحث شركت كنن
اين بحث واسه سايت خيلي ارزش حياتي داره بخاطر اينكه دوستان زيادي به اين سايت اعتقاد دارن و براحتي وارد سايت ميشن و برنامه ورميدارن من تحت هيچ شرايطي حاضر نيستم اين اعتمادي كه دوستان دارن رو خراب كنم. پس سر اين چيزا كوتاه نميام .
من ميگم هر كي برنامه گذاشت اگه فايل اجرايي داشت بازش نكنيم و فقط سورس رو بازكنيم در ضمن اين اقا فكر ميكنه كيه :? اگه خيلي زرنگه بره تو سايتهايه خارجي پست بزنه :x
آقا اشكان من ميگم كاري بكن كه سايت نتونه فايل هاي اجرايي را اپلود كند
من كه ميگم يه كاري كنيم هر كسي نتونه پست بزنه (بطور مستقيم) اول برنامه شو بفرسته بعد از اينكه يك سري از دوستاني كه از قبل مشخص شدند و قابل اطمينانند اونو چك كردن و بعد تاييدش كنن در آخر اون برنامه رو بزارنش تو سايت . اين بهترين روشه ! همون كه اشكان جان بابا هم گفت !!!!!!!!
اشكان جون حالا چرا موژول ها رو قفل كردي . فايل تروجان رو حذف كن خلاص !!
مجيد جون اين فايل ها آخه فشرده هستن
نميشه كه ....
خوب در پيشنهاد اشكان منم موافقم
همين بهتر
majidmetal نوشته است:آقا اشكان من ميگم كاري بكن كه سايت نتونه فايل هاي اجرايي را اپلود كند
آره مجيد جون اين فكر خوبيه در فكرش هم هستم مثلا سايت pscode حتي فايلهاي ocx,dll,exe,... همه رو حذف ميكنه و راهش رو هم من پيدا كردم چيكار بايد بكنم ولي باز اين نميتونه جلوي شيرين كاري بعضي ها رو بگيره (مثل اين كاربر پسوند فايل رو گيفش ميكنه) فعلا دارم روي بعضي مباحث كار ميكنم ببينم بكجا ميرسه.
نقل قول: من كه ميگم يه كاري كنيم هر كسي نتونه پست بزنه (بطور مستقيم) اول برنامه شو بفرسته بعد از اينكه يك سري از دوستاني كه از قبل مشخص شدند و قابل اطمينانند اونو چك كردن و بعد تاييدش كنن در آخر اون برنامه رو بزارنش تو سايت . اين بهترين روشه ! همون كه اشكان جان بابا هم گفت !!!!!!!!
اشكان جون حالا چرا موژول ها رو قفل كردي . فايل تروجان رو حذف كن خلاص !!
اينم راهي هست ممد ون كه انجام ميشه توسط خيلي از سايتها هم اين روش پياده ميشه ولي از اول هدف من نبوده كسي رو محدود كنم(آدم بخاطر يه مسله صورتش رو پاك نكنه خيلي بهتره) اين اطمينان كه هر كس پست بزنه بلافاصله توي صفحه اول سايت ميبينه خودش براي خيلي از دوستان مهمه (حتي من خودم هم هر وقت ميخواستم براي سايتهاي خارجي چيزي بزنم اين يه پارامتر مهم بود چون نميخواستم برنامم به نام كس ديگه تو سايت زده شه) حالا يه نفر يه كار خطايي كرد نبايد محدوديت رو شديد كنيم .
راسي كدوم ماجولها رو بستم چون اينكارو نكردم فقط اون فايل رو پاك كردم(حتي پست اين كاربر پاك نشده كه مدعي بشه) البته يه بلاك ليست همين ديروز ساختم كه اگه كاربري اسمش تو بلاك ليست بره(البته رفتن توي اون به همين سادگي نيست) هر برنامه اي كه آپ لود كنه بلافاصله بالاي اون يه اخطار زده ميشه تا كسي هرگز برنامه اونو استفاده نكنه .
راستي حرف آقا صادق هم هست من بايد به ايشونم يه جوابي بدم و اول از همه يه تشكر كه سايت رو قابل دونست و توي اين بحث شركت كرد. صادق جون اين PHP كه سايت من توسط اون تهيه شده يه قابليت براي باز كردن فايل فشرده داره و دوباره هم ميتونه اونو فشرده كنه البته كار با اون خيلي سخته ولي امكان داره ايجوريش رو نيگاه نكن كلي قدرت داره اين PHP.
من كه رفتم تا اين سايت تغيير نكنه هيچ فايده اي نداره
اشكان جان ببخشيدا
اگر وضع اينجوري باشه خودم يه دونه خفن برا برنامه نويسان ايراني درست مي كنم
من كه تا وقتي وضع اينجا درست نشه نمي ام
باي براي ....
صفحه‌ها: 1 2 3