ايران ويج

نسخه‌ی کامل: میشه کمک کنید؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
یکی از دانش آموزام در مورد هک و هک کردن و اصطلاحات این مقوله پرسیده و قول دادم براش مطلب جور کنم.راستشو بخواین به این مباحث نه علاقه دارم و نه چیزی بلدم.ممنون میشم کمک کنین بتونم این دانش آموزم رو کمک کنم
ممنون از لطفتون
برای درک بهتر هک به شما پیشنهاد میکنم.اول یک مقاله در رابطه با شبکه های کامپیوتری و TCP/IP بخوانید.
تا بهتر مفهوم هک رو درک کنید.در ضمن هک چیزی نیست که بشه با مطالعه به دست اورد شما باید به طور مستمر روی این کار وقت بزاری و تمرین کنی.من خودم برای هک یک کلاینت اولین بار 3 روز وقت گزاشتم.تا موفق شدم هکش کنم.برای هک کردن روش های زیادی هست.اما بهترین روش Exploit که بهتر جواب میده.
در ضمن Exploit حتما نباید در ویندوز باشه.از برنامه ها هم میتواند باشه.در کل به نظر من اگر میخواهی نظری شرح بدی براش.بهتره یک مقاله دانلود کنی
هک کردن به معنی ورود به جایی از کامپیوتر/سایت هست که به صورت عادی نمی شه وارد اونجا شد!
هکر کسی هست که این کار رو انجام می ده.

هک دامنه وسیعی رو دربر گرفته و توضیح همشون هم بسیار وقت گیره و هم از حوصله خارجه.
هک کردن یه کامپیوتر یعنی نفوذ به اون کامپیوتر و بدست آوردن اطلاعات اون کامپیوتر، مثل فایل ها و فولدرهاش.
هک کردن یه وبسایت یعنی نفوذ به اون وبسایت و امکان دسترسی به دیتابیس یا سورس صفحات.

هک کردن روش های مختلفی داره، از ساده ترین هاش که با فرستادن فایل آلوده شروع می شه و پیچیده ترین هاش که با نفوذ از یه باگ انجام می شه.

در کل، الگوریتم هک کردن به صورت زیر هستش:
1. پیدا کردن قربانی(شامل پیدا کردن IP و ...)
2. پیدا کردن باگ روی سیستم قربانی/سایت قربانی
3. پیدا کردن راه نفوذ از طریق اون باگ
4. نفوذ کردن
سلام و فراوان سپاس
برای شروع باید چیکار کرد .
ممنون میشم بازم ساده توضیح بدین
کتاب معروف از اراز صمدی
کد:
http://aware.persiangig.ir/articles/security%20ebooks/Araz-samadi-Full%20H4cking%20book.zip