ايران ويج

نسخه‌ی کامل: هک سیستم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
سلام من یک سیستم رو هک کردم.البته اون سیستم هم سیستم شبکه خودمه.Biggrin.حالا میخواهم تمام اطلاعات از هارد دیسک اون کامپیوتر به این یکی منتقل کنم اما یک مشکل دارم اول این که با tftp32 نمیشه فایل ها رو جابه جا کرد چون حجم فایل خیلی زیاده و یک دفعه قعط میشه.کسی راهی بلده بگه در ضمن نمیخواهم راهی باشه که معلوم باشه از جمله Shar کردن درایو ها.
Net Share All=C:\13 /unlimited
با این میتوانم شیر کنم ولی خوب تابلو میشه.یک روش میخواهم که تابلو نباشه.
سلام

خوب روش این کار بسته به تعداد کامپیوتر های تو شبکه + تپولوژی شبکه و از همه مهمتر سطح دسترسی شما تو شبکه !((البته سطح دسترسی رو میشه پیچوند و پرمیشن رو بالا برد)))

چون شما میگید با Tftp32 فایل های حجم سنگین رو نمیشه جابه جا کرد !

Tftp32 بیشتر واسه فایل های کوچیک هستن مثه تروجان ها و این دسته از فایل ها که بتونه یه پرت بایند کنی رو سیستم و کانکت بک بگیری

البته برنامه های زیادی واسه این کار هستند من یه پک کامل قبلا تو هاردم بود اگه پیداش کردم براتون اپ میکنم

درپناه حق..
سطح دست رسی من Admin هست.و مشکل من هم جابه جای فایل هستش.در ضمن من برای این که طرف متوجه نشه اطلاعات در حال رد و بدل شدن هست یک برنامه نوشتم که باعث میشه عکس مانیتور ها دیگه چشمک نزنه.البته پوسم کند شد تا این کار رو کردم.میتوانستم از تو ریجیستری ورش دارم ولی خوب ضایع می شد.ممنون میشم اگر این کار رو بکنی راستی نمیشه از طریق Local Security Policy یک کاری کرد که بشه به هارد دیسک دستری Admin داشت.باید یک راهی باشه.
سلام.
بالاخره هر راهی یه جورایی تابلو میشه. میتونی رو سیستم خودت پورت باز کنی و از اون ور کانکت شی به خودت و فایل ها رو سند کنی.
یعنی یه برنامه بنویسی که خودش کانکت شه و سند کنه.
(۱۲-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۲۱:۵۳:۳۰)sima_6600 نوشته است: [ -> ]سلام من یک سیستم رو هک کردم.البته اون سیستم هم سیستم شبکه خودمه.Biggrin.حالا میخواهم تمام اطلاعات از هارد دیسک اون کامپیوتر به این یکی منتقل کنم اما یک مشکل دارم اول این که با tftp32 نمیشه فایل ها رو جابه جا کرد چون حجم فایل خیلی زیاده و یک دفعه قعط میشه.کسی راهی بلده بگه در ضمن نمیخواهم راهی باشه که معلوم باشه از جمله Shar کردن درایو ها.
Net Share All=C:\13 /unlimited
با این میتوانم شیر کنم ولی خوب تابلو میشه.یک روش میخواهم که تابلو نباشه.

خیلی سادست
NC بریز
NETCAT نه ها :))
NORTON COMMANDER
SHELL COMMAND مگه نداری...؟
بعدش برو از توی شل NC رو ران کن بعد برو هارد طرف رو ببین کپی...Paste
والسلام
خیلی سادست !!!
[ برادر من هر كسي از يك جايي شروع ميكنه ويراش توسط saeedsmk]
موفق باشید
سلام
خوب هستيد
1-دوستان : بهتره يك مقدار مودب تر باشيد
2- اينجا كسي ادعاي هكر بودن نداره جناب b0rn2kill
به اميد ديدار
من طرف هیچکدوم نیستما و وارد بحث نمیشم . . .
ولی این دلتا هم http://mybboard.ir رو هک کرد دیگه گندشو در آورد ! همه جا خبرشو میپیچونن . . .
منظوری نداشتما ! خواهشا از این بد و بیراها بار من نکنین !!

حالا یه تارگت اس کیو ال بذارین یکم سرگرم بشیم ! البته من در برابر دوستان اساتید عددی نیستما . . . . بعد خراب کردن یه امتحان مثل فیزیک بازی با اس کیو ال خیلی میچسبه !! Biggrin
(۲۵-خرداد-۱۳۸۸, ۱۷:۲۳:۳۲)Sp!d3rm4n نوشته است: [ -> ]من طرف هیچکدوم نیستما و وارد بحث نمیشم . . .
ولی این دلتا هم http://mybboard.ir رو هک کرد دیگه گندشو در آورد ! همه جا خبرشو میپیچونن . . .
منظوری نداشتما ! خواهشا از این بد و بیراها بار من نکنین !!

حالا یه تارگت اس کیو ال بذارین یکم سرگرم بشیم ! البته من در برابر دوستان اساتید عددی نیستما . . . . بعد خراب کردن یه امتحان مثل فیزیک بازی با اس کیو ال خیلی میچسبه !! Biggrin
دوست من همیشه نظر دادن و انتقاد کردن بدون کینه سازنده هستش مثل نظر شما
خوب شما دوستانه میگین خبرش رو پیچوندین مطمئنا منم جواب دارم میدم مطمئنا جواب ها و سوالها دوستانه هست شما هم یا قانع میشین یا نه به هر حال نه شما قصد و غرضی دارین نه من
قرار نیست مثل بعضی ها بیایم و کمبود هامون رو با توهین جبران کنیم
ما هیچ جا خبر نمی پیچونیم از جمله هک های امروز که سایت دوم مخابرات رو فرزاد به خاطر پیامک امروز هک کرد و لی ....
mybb رو باگ find کرد فرزاد به سایت اصلیش قبل از اینکه بده به هموطن ها دادیم که .... اومدیم دیفیس ساده کردیم گفتن بچگانه بود (صفحه اصلی تغییر کنه بچگانه هست) ما هم سطح دسترسی نشون دادیم و بک اپ .... به هر حال باز فقط توی سایت رسمی خودمون گفتیم و هر جا خبرش رفته کپی بوده چون بازدیدمون عجیب بالاست کافیه یه پست بره رو سایت
خوب منم الان برای این گفتم که بعضی ها مثل این اقا/خانم نمیتونن و نمیکنند بعضی ها مثل استاد بنده و یا کمی هم خودم (تعریف از خود نباشه) می تونه و نمیکنه .باور کنید فلسفه هک دلتا و رئیسش و حتی فلسفه دیفیسش رو از زبان خودش بشنوید احسنت میگین
منم اومدم اینجا هم یاد بگیرم هم در حد توانم کمک کنم ولی بعضی حرفها زور داره
ولی کلا بازم معذرت میخوام اگه از کوره در رفتم
تارگت هم مدیر راضی باشه میزاریم
بازم میگم من خودم خیلی چیزا باید یاد بگیرم
هر وقت گفتی من بلدم باید بری گریه کنی چون شکست بدی میخوری
سلام دوستان
2 تاتون استاد منید و بی طرفم.
همیشه باید خودتو مثل یه ادمی فرض کنی که اطلاعاتت کمه و خیلی بزرگتر از تو هستن اینجور فکر کنی موفق میشی
منم خیلی کارها کردم مثلا تو وی بی 6 من یه چت روم که نوشتم نسبت به ادم هایی که میدیدم ادعا میکردم دیدم یه پسر عینکی که واقعا ای کیو نداشت از من زد بالاتر
میدونید چرا؟
غرور گرفتم و گفتم بابا اینها کین یه اماتور زد جلوتر من البته اونم تو خیلی چیزها کمه اما من نباید مثلا بگم نه بابا منم خیلی تجربه دارم هنوز جلوترم باید به خودم بگم من تازه فهمیدم کامپیوتر یعنی چی ....
منو یه ادمی معرفی کرد که اینقدر برنامه نویسی کار کرده بود زنش میخواست طلاق ازش بگیره با من راه میاد من که سنم نصف استادم بود تبادل اطلاعات میکردیم بعضی موقعه ها یه چیزهایی یادم میداد که حداقل باید 2 ماه وقت میزاشتم
سر کلاس هم گقت جلو همه من از ایشون هم اطلاعات گرفتم....
روز اول کلاس فکر کردم از این استاد دره پیتی ها هست گفتم دستور شل یعنی چی؟
2 ساعت نوضیح داد میخواستم مسخرش کنم میتونست به من یه دستورهایی بگه که حتا رنگش هم ندیده باشم....
الان برنامه نویس داریم پر ولی سورس کدها را ازشون بگیر و بعد بگو حالا شروع کن به برنامه نویسی تا 40 درصد راه را میره اما بعدش چی؟
وقتی ادمی که نصف عمرشو واسه کامپیوتر صرف کرده میگه من هیچی بلد نیستم تازه میفهمم کامپیوتر یعنی چی ....
خجالت میکشم بگم بلدم
هکر حرفه ای به قول یه نفر باید برنامه نویس حرفه ای باشه بعد هکر حرفه ای
اون که میگه من فلان جا را امشب هک میکنم مخم نابغم بدونید که اگر ماهرترین هکر هم باشه شکست میخوره
من یقین دارم که شما 2 تا یه اطلاعاتی هم دارین تو بعضی زمینه ها قدرت خودتونو دارید از پستهاتون میشه فهمید اما از هم بالاتر نیستید.
2 تاتونو دوست دارم نمیخوام هم بینتون اختلاف بیفته
امیدوارم که موفقیت شماها را بیبینم.
نظرم را بهتون تحمیل نمیکنم ولی تجربه یه شکستمو بهتون تحمیل میکنم دوست دارم بالاترین باشید و اینو بایدتون نره
وقتی که احساس کردی بلدی بدون که شکست بزرگی در انتظارته
سلام
دوستان تذكر دادم كل كل نكنيد لطفا
من نه هكرم نه كركم ونه چيز ديگه اما لطفا ادب رو رعايت كنيد اين تذكر اخر بود (قبلا توي تاپيك هاي ديگه اعلام كرده بودم )
به اميد ديدار
صفحه‌ها: 1 2 3 4