ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مبدل usb به rs232
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7
مشکل از ولتاژ خازن ها نبوده
برای امتحان پایه های فرستنده و گیرنده رو به هم وصل کن هر چی می فرستی باید بگیری با هایپر ترمینال م یتونی نست کنی
البته خووش یه اکو داره مراقب باش با اون اشتباه نگیری با قطع و وصل می شه فهمید درسته یا نه
موس از پایه های دیگه هم استفاده می کنه غیر از ۲ و ۳ که ارسال و دریافت از یکی از پایه های دیگه به عنوان تغذیه استفاده می کنه
برای امتحان به میکرو هم می تونی وصل کنی ببینی چیزی می فرسته یا نه ولی راهت ترین راه همون اتصال کوتاه
نقل قول: سلام دوستان
راستیتش من دو سال پیش یه کابل اتصال ارگ به کامپیوتر خریده بودم که
قسمت اتصال به کامپیوترش پورت سریال RS232 است
اگه rs232 هست با مبدل ها نباید مشکل داشته باشی البته این غیر استاندارد بودن بادریت سریال رو نمی دونم مشکل ساز می شه یا نه
خودت هم می تونی بسازی ولی یکم دردسر داره بخری راحت تره
همین تاپیک رو بخونی در باره ساختش صحبت شده
نقل قول: برای امتحان پایه های فرستنده و گیرنده رو به هم وصل کن هر چی می فرستی باید بگیری با هایپر ترمینال م یتونی نست کنی
البته خووش یه اکو داره مراقب باش با اون اشتباه نگیری با قطع و وصل می شه فهمید درسته یا نه

هادی جون میشه در مورده این یه تیکه، یه خورده توضیح بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خداییش درست منظورت رو نگرفتم. به قول معروف دوزاریم نیفتاد
هادی جون من این روشی را که گفتی بلد نبودم
اما انگار مشکل از اینجا بود که من پایه ی یک و پنج، شش و نه را جابجا گرفته بودم
(منظورم روی پورته کام هستش)

همه را درست کردم و الان موس را میشناسه. یعنی توی device manager یه موس با اسمه microsoft serial ballpoit هست، اما موس حرکت نمیکنه
از سالم بودن موس هم مطمئن هستم.

به نظرتون دلیلش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه من الان موس را بیخیال بشم، روی وسایله دیگه کار میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا نه معلوم نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببین یه پایه فرستنده داره پرت سریال و یه دونه گیرنده که پایه های ۲ و ۳ هستند روی کانکتور ۹ پینی
این دوتا رو که بهم وصل کنی هرچی ارسال کنی همون رو دریافت می کنی تقریبا واضح دیگه؟
برای کار با پورت سریال هم از برنامه هایپر ترمینال استفاده کن که توی ویندوز به صورت پیش فرض نصب توی اون می تونی داده های ارسال شده و دریافت شده رو ببینی
توی ایران لد هم یه برنامه با بیسیک نوشتم که دقیقا همین کارو می کنه
سلام
داشمهدی بالاخره اینو ساختی؟
اگه جواب گرفتی به ما هم بگو
سلام مهرداد جون

خوبی عزیز؟

آره ساختمش.

اما یه مشکل داشت.
هر کاریش هم کردم درست نشد. منم بیخیال شدم.

وقتی وصل می کردی به کامپیوتر، می شناختش، درایورش هم نصب می شد.
اما وقتی از این موس قدیمی ها که با پورت کام کار می کردن رو بهش وصل میکردم، جواب نمی داد.

بهتر بگم.
کار نمی کرد.

اینم مداری که من ساخته بودم

[تصویر:  usb%20to%20rs232%20converter.jpg]
فکر کنم جایی نوشته بودم که مشکل این سیستم این هست که اگر قرار باشه از یک طرف دیتا ارسال بشه، طرف دیگه جواب بده، سرعتش جواب نمیده، بلکه دیتا ها فقط از یک طرف باید ارسال بشن.
البته الان خیلی چیز هاش حل شده و همینطور دنبال اونی بگیردین که توو خود اتمل هست.
فکر میکنم آمادش ارزون تر در بیاد
من یکی شو از تو مشهد گرفتم 13000 تومن
سلام من تو يكي از سايتا ديدم زده 5500 .البته احتمالا اوني كه شما قيمت كردين تا سرعت بيشتري رو جواب ميده و توي سيستم عامل هاي مختلف براش درايور داره ولي اين فقط براي xp درايور داره ، چون چن جا اين قيمت به چشمم خورده بود. اينم لينك سايتش:

http://www.eforosh.com/industry/149/153139/1065219
سلام.

اين يكي رو ببينيد

http://iran-micro.com/product_info.php/c...cts_id/882

اون چطور 5500 مي ده در عجبم !!

دو نوع FT232 تو لينك زير هست.

http://iran-micro.com/advanced_search_re...=1&x=0&y=0
كدوم يكي بهتره و ازش جواب گرفتيد ؟
چون بايد يكيش رو بگيرم.

موفق باشيد.
يا علي.
سلام دوستا شرمنده
تایپیک مال چند سال پیش هست ببخشید میشه یه توضیح کوچولو بدید و نقشه ی مدارو بدید من یکی ازش درست کنم آخه از اینهمه تایپیک چیزی نگرفتمAmazeAmaze ممنون
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7