ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کرک LC5
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام آقایون .
توی این فیلم آموزشی میاد برنامه lc5 رو طوری کرک میکنه که هرچی بعنوان انلاک کد بهش بدین برنامه بطور ادمین رجیستر بشه یک طور تغییر کد هستش .عین موقع نصب وی بی6 که از ما سریال میخاد و هرچی که بخوایم بهش میدیم.امیدوارم که به دردتون بخوره ([/quote]این کیبورد هم که حروف فارسی روی کلید ها نداره!!!! دم خودم گرم که کیبوردو ازبرم :-)

کد:
http://parsaspace.com/download.aspx?file=Learn/LC5_SCORM.rar&username=godvb
سلام godvb عزيز [تصویر:  1538.gif]

. بابت فيلم‌هاي آموزشيتان ممنونم. (فيلم ديگه‌اي كه در مورد PC Security بود) در مورد اين فيلم، در يكي از مراحل آموزشي فيلم، برنامه‌اي هست كه با راست كليك و انتخاب Open with SND فايل اجرايي را در يك Assembly Editor باز مي‌كنيد، ميشه نام يا آدرس سايت آن برنامه را بنويسيد؟ با سپاس...

موفق باشيد. [تصویر:  67562.gif]

خداحافظ
IgImAx
[تصویر:  26650.gif] [تصویر:  209266.gif]
راسی میخواستم بدونم چطوری تو قسمت راست کلیک مربوط به برنامه میشه برنامه رو با ollydb یا سایر ادیتور ها باز کرد

یا Peid برنامه رو باز کرد با کلیک راست

چون تو این فیلم هم با همین روش برنامه باز شد و درکل اینجوری ادم راحتتر میتونه یه برنامه رو انالیز بکنه
سلام
خوب هستيد براي برنامه snd مي تونيد توي قسمت ابزار ها قسمت كرك پيداش كنيد
براي اضافه كردن اديتور ها به راست كليد
2 راه وجود داره يكي از طريق خود برنامه است ( كه در واقعه راه حل دوم رو بصورت اتوماتيك انجام ميده )
دوم تغيير توي قسمت پسوند فايل توي گزينه shellopenX و يا shell
براي PeID برنامه رو كه اجرا كرديد بريد توي قسمت Options و بعد Register shell extensions رو تيك بزنيد
وبراي Olly وخانوادش مثل SND بريد توي قسمت Options و بعد قسمت ADD to Explorer و بعد گزينه Add.... رو بزنيد
به اميد ديدارد
(۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۲:۳۵:۴۴)godvb نوشته است: [ -> ]سلام آقایون .
توی این فیلم آموزشی میاد برنامه lc5 رو طوری کرک میکنه که هرچی بعنوان انلاک کد بهش بدین برنامه بطور ادمین رجیستر بشه یک طور تغییر کد هستش .عین موقع نصب وی بی6 که از ما سریال میخاد و هرچی که بخوایم بهش میدیم.امیدوارم که به دردتون بخوره (
این کیبورد هم که حروف فارسی روی کلید ها نداره!!!! دم خودم گرم که کیبوردو ازبرم :-)

کد:
http://parsaspace.com/download.aspx?file=Learn/LC5_SCORM.rar&username=godvb
[/quote]

دوست عزيز ممنون ميشم فايل رو تو يه هاست ديگه آپ كنيد
اين راه ساده تر نيست دوست عزيز؟
داداش peymantrojan
الگوریتم همین کیجن رو هم در اوردم.ممنون از راهنماییت !!!فقط میخوام با c بنویسم که یکم مشکل دارم وگرنه 4هفته پیش میزاشتم گلم !!!!!!
واسه Add هم ممنون از داداش سعید. توی آموزش فارسی این دیباگر هم این روشا رو توضیح دادم.تو بخش خصوصی هستش .
دوست عزيز من جسارت نكردم خدمتتون
گفتم شايد در جريان نباشيد
كه گويا من در جريان نبودم !!
در هر صورت ما قصد جسارت نداشتيم
آقايون اينم از كيجن اين برنامه كه سورس و آموزشي اون توي بخش خصوصي هستش ;)
سلام دوستان.کسی آموزش lc5 رو نداره بزاره.؟ممنون اگه کمک کنین خیلی فوریه.راستی من lc5 رو همراه با کراکش دارم مثل ساعن کار می کنه ورژن آخرش کسی خواست بگه آپلود کنم.
دوستان اومدم كه خبر از lc6 بدم
ولي كركاي موجود فكر كنم فعلا توسط آنتي ويروس گرفته ميشن!
سلام
اقایون LC6 هم اومده .که با ارمادیلو پک شده و رجیستر خواستنش هم مال همون پکر هستش
یعنی در واقع یکی از پروتکشن های اونه .که یه نظرم اگه آنپک شه دیگه فکر نکنم پروتکشن خاصی داشته باشه .یادمه یک برنامه کیجینر واسه ارمادیلو بود ولی خودم تا حالا باهاش کار نکردم