ايران ويج

نسخه‌ی کامل: وقتی اراکل می رقصد
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
شرکت اراکل شرکت سان را خرید. در این اوضاع نابسامان اقتصادی و در کمال بهت و حیرت همگان از استیو بالمر مدیر Microsoft بگیرید تا مدیران IBM و Cisco تا برنامه نویسان و حامیان جاوا و Open Source این خبر زلزله ای در اخبار فناوری ایجاد کرد.
این بهترین خرید اراکل از آغاز تا به امروز است و به قول مدیرانش سودی که این خرید ۷.۴ میلیارد دلاری فقط در سال اول برای سهامداران ایجاد میکند از کل خریدهای قبلی آنها شامل PeopleSoft و BEA و Siebel در همین زمان بیشتر است.
فکرش را بکنید از امروز JAVA وSolaris OS وSun Spark Servers وMySQL وOpenOffice و همه نو آوری های Sun MicroSystems همه از آن Oracle است. اراکل از اوضاع اقتصادی خراب آمریکا و شرکت سان حداکثر استفاده را کرد و با یک قیمت خوب (البته ۷.۴ میلیلار دلاره ها ! ) یک شرکت واقعا کارا و خلاق را از آن خودش کرد.
اما اثرات این تغییر بزرگ چیست؟ هنوز در این زمینه مطالعه زیادی نکرده ام ولی چند تا موضوع خیلی بارز به نظر میرسه: یکی اینکه اراکل جنسش را جور کرده و از این پس سخت افزار و سیستم عامل را کنار سیستم نرم افزاری و پایگاه داده اش ارایه میکنه و مثلا سخت افزار HP و سیستم عامل HPUX کمتر استفاده خواهد شد که خوشایند HP نیست. موضوع دیگری که بیشتر به ما مربوطه اینکه اراکل هزینه زیادی را که باید صرف تحقیق و توسعه و ورود به بازار های جدید بخصوص کسب و کارهای کوچک و متوسط می کرد را صرفه جویی کرد و خیلی جدی وارد این بازار ها خواهد شد.
جاوا و MySQL و اپن آفیس ماندگار خواهند شد و رقیب جدیتری برای محصولات میکروسافت خواهند بود. من که از این خرید خوشحال شدم. شما چطور؟
ضمنا اینم خبر بدم که انجین پی اچ پی برای اراکل هم مدتیه که آماده شده است.

گزیده شده از: http://links.p30download.com/archives/14301.php
نقل قول: جاوا و MySQL و اپن آفیس ماندگار خواهند شد و رقیب جدیتری برای محصولات میکروسافت خواهند بود. من که از این خرید خوشحال شدم. شما چطور؟
ولی من به شدت نگران mysql ام اوراکل چند بار قصد خرید mysql رو داشته ولی تیم mysql اون رو به خاطر ترس از نابود شدن نفروخته بود ولی مدتیه که mysql رو شرکت سان خرید. mysql‌ تقریبا پر کاربرد ترین دیتابیس دنیاست نه از لحاظ قدرت ولی به خاطر آزاد بودنش یکی از رقبای بزرگ اوراکل بود.
قبل از اوراکل IBM قصد خرید sun رو داشت ولی به توافق نرسیدن (۷ میلیارد) البته IBM هم می خواست بخره تا رقباشو کم کنه مثل spark ، mysql، netbeans و ... البته شاید خیلی مهم نبود چون مثلا DB2 خیلی مهم نبود که بتونه جای mysql رو بگیره ولی اوراکل خیلی فرق داره بزرگترین دیتابیس دنیاست و فقط خریده که یکی از بزرگترین رقبا رو از صحنه بیرون کنه هیچ وجه مشترک دیگه ای با sun نداشت
خلاصه من خیلی نگرانم برای کل دنیای نرم افزار ازاد مشکل ایجاد می کنه
یه سوال دارم آیا واقعا اوراکل یادگیریش سخته و حتما باید زبان برنامه نویسی بدونی تا پایگاه داه رو یادبگیری؟