ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک راجب نوشتن یک ویروس ناشناخته
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام خدمت تمامی دوستان گرامی و حضار محترم .
دوستان ما در دانشگاه اتاقی با نام اتاق سایت داریم که چندین Pc در اون جای داده شده تا دانشجویان هنگام کار با اینترنت , فوتشاپ و ... از اونها استفاده کنند .
چند روز پیش دست بر قضا بنده در پشت یکی از این Pc ها نشسته بودم که ناگهان یک ویروس ناشناخته روی Monitor ظاهر شد . نکته ی جالب اینجاست که این ویروس , ویروس است اما مخرب نیست و آنتی ویروس اون رو شناسایی نمیکنه .
شکل این ویروس هم این بود که یک نوار زرد در بالای مانیتور بوجود میاورد که به صورت تایمر کار میکرد و فرد هر چه قدر کلیک میکرد از بین نمیرفت تا خودش یکهو ناپدید شه .
به طوری که فرد گزینه های Minimize , Close و .. رو نمیدید و از طریق نوار ابزار نیز نمیتونست پنجره های موجود رو ببنده .
و جالب تر از همه اینکه این ویروس فوق العاده پیام دوستی میداد و حکایات جالبی رو در هر 5 دقیقه به نمایش میگذاشت .
حالا من میخوام این ویروس رو با Visual Basic 6 بنویسم و بجای حکایات و ... چیز هایی که دوست دارم رو در اون نوار ابزار قرار بدم . مثل ( لینک و .. )
از دوستان اگر کسی میتونه کمکی در این رابطه بکنه , ممنون میشم .
اگر میشه یک نوع سورس قرار بدید که فقط برای یادگیری باشه و کارهای گفته شده رو انجام بده .
با تشکر
و سوال بعدیم اینکه چطور برنامه هایی که مینویسم رو کاری کنم که تا کاربر اونها رو باز میکنه , صفحه سایتم صفحه خونگی مرورگر اون بشه و دیگه هم قابل تنظیم نباشه ( قفل شدن صفحه خانگی تعیین شده بدون اطلاع کاربر )
و نکته ی بعدی اینکه چه راهی وجود داره تا وقتی کاربر برنامه رو باز میکنه , نام سایت به صورت اتوماتیک در استاتوس یاهو مسنجر اون به نمایش در بیاد ؟
دوستی گفته بود که باید از رجیستری این کار انجام داده شه اما تنها چیزی که من از VB بلد نیستم , اجرای عملیات های رجیستری در ویژوال بیسیک هست .
لطفا راهنمایی کنید .
ممنون
سلام
لابد در دسکتاپ یه فایله اچ تی ام می زنه به نام Important؟ این ویروس کاملا" شناخته شده است.توی همین سایت با نام سیاست.من یه چیزی شبیه بهش نوشتم که کارهایی بیشتر انجام می ده.اگه دانش ویروس نویسی داشته باشی می تونی ارتقاش بدی.اینم سورس:
[attachment=2755]
در مورد سئوال دوّمتون باید از این سورس:
[attachment=2756]
سئوال سومتون رو متوجه نشدم ، بیشتر توضیح بدید.
در مورد سئوال آخرتونم سورس کار با رجیستری هم تو این سایت هم تو کل اینترنت پره.
•••با تشکر•••