(۱۶-فروردین-۱۳۹۱, ۰۱:۲۵:۳۲)ir-dl نوشته است: [ -> ]سلام
من یک تازه کار هستم
دنبال شماتیک تابلو روان 16*32 یا همچین چیزهایی هستم
در ضمن کد های تولید شده توسط این برنامه را چجوری باید به آی سی داد چون به زبان c هست و باید به 0 و 1 تبدیل شود
ممنون میشم راهنمایی نمایید.
ممنون
دوست گرامي :
اين كدها رو بايد تو برنامه اي كه مي نويسي جايگزين كني (در اينجا چون به زبان c هستش توسط كامپايلر codvision AVR). بعد با همون كامپايلر از برنامه ات خروجي HEX بگيري كه بصورت همون 0 و 1 در اومده و نهايتا" توسط پروگرامرت بريزي روي ميكرو .
سلام
چرا گزینه چب به راست و راست به چپ کد نمیده؟
سلام.
من هم دنبال آموزش به زبان C هستم اگر داری حتما بزارید!!
ممنون
سلام به تمامی دوستان عزیز من تو ارسال متن نوشته شده به بورد HDA3مشکل دارم نه با فلش و نه با پورت COM وردی میگیره.لطفا راهنمایی کنید باسپاس ازشما
نقل قول: سلام دوستان
من دنبال آموزش تابلو روان به زبان c میگردم کسی میتونه راهنماییم کنه؟
هرجای گشتم بسکام یاد دادند.
نقل قول: سلام.
من هم دنبال آموزش به زبان C هستم اگر داری حتما بزارید!!
ممنون
سلام
دوستان من یه برنامه آماده واسه طراحی تابلو روان به زبان سی دارم؛
هر فونتی رو هم ساپورت میکنه، اعم از نستعلیق و...
خواستید واستون پیوست کنم
خوش باشید
سلام
این برنامه رو صفحه اول این تاپیک ، توسط آقای behzad-khazama گذاشته شده
ممنون پیداش کردم.
میتونم ازتون درمورد ساخت تابلو روان کمک بخوام؟پروژه این ترممه.واسه یه جا قراره بسازم که هم هزینه واسه خودم نداشته باشه هم پروژم محسوب بشه.ولی تونت گشتم آموزش کامل وجامعی نبود.من فقطAVRکارکردم باکدویژن.درحدمتوسطم بلدم.
راستش من مشکل اولم اینه که نمیدونم دقیقا چی باید بخرم.میترسم برم قطعه هامو بخرم بعد موفق نشم وکلی ضررکنم(آخه ابعاد تابلوبزرگ باید باشه)ازطرفی یه سورس C همراه توضیحات کامل پیدانکردم مه ازطرز کارسردر بیارمو مطمین شم ازساختش.
خواهش میکنم اگه کمکی ازدستتون برمیاد دریغ نکنین.ممنونم.
من واسه تابلو روان با زبان c برنامه نمی نویسم و از همین برنامه های آماده استفاده می کنم و زیاد اطلاعات ندارم.
ولی با زبان بیسیک هر کمکی خواستید، درخدمتم
خیلی ممنون.زبان بیسیک با c خیلی فرق میکنهمن برم یادبگیرم؟بعد کمپایلر زبان بیسیک برای AVR بسکام هست.درسته؟