۱۱-خرداد-۱۳۹۳, ۲۰:۴۸:۲۱
۲۴-خرداد-۱۳۹۳, ۱۶:۲۶:۴۷
دوستان من می خواهم وارد تابلو روان بشم می خواستم بپرسم چند روش برای جاروب وجود داره!!؟ و بهترین روش جاروب چیه؟
۲۵-خرداد-۱۳۹۳, ۱۹:۲۵:۰۰
نرم افزار آنلاین تبدیل متن به کد هگز(مهندس لاچینی)
آقای مهندس لاچینی نرم افزار آنلاینی را طراحی کرده اند که کاربران براحتی قادرخواهند بود متن خود را به صورت آنلاین در سایت وارد نموده و کد آن را به ۲ زبان بیسیک و c دریافت کرده وبرای تابلو روان خود استفاده نمایند.
متن زیر بخشی از توضیحات آقای لاچینی در مورد نرم افزار انلاین تبدیل متن به کد هگز میباشد.
با توجه استقبال خوب شما دوستان از نرم افزار آنلاین ماشین حساب مدارات LED و همچنین از برنامه های تولید کدهای هگز و سورس برای تابلوروان، تصمیم گرفتم که در این زمینه برنامه های کاربردی دیگری را برای شما طراحی کنم.
برنامه دومی که طراحی و راه اندازی شده برای تولید کد هگز تابلو روان میباشد. از خصوصیات این برنامه میتوان به موارد زیر اشاره کرد :
امکان انتخاب ۵ سایز مختلف برای فونت.
امکان تولید کد قابل استفاده در کامپایلرهای C و یا BASIC.
امکان تولید کد با فرمت هگز و یا باینری برای کامپایلر BASIC.
اضافه کردن کامنت در مقابل هر خط کد برای دیدن شکل فونت تولید شده.
رنگ بندی کدها بصورت استاندارد کامپایلرهای BASCOM و CodeVision.
مشخص نمودن طول و عرض کد هگز تولید شده.
عدم محدودیت در طول متن دریافتی.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه فرمائید .
http://www.hlachini.com/text2hex.wiz
آقای مهندس لاچینی نرم افزار آنلاینی را طراحی کرده اند که کاربران براحتی قادرخواهند بود متن خود را به صورت آنلاین در سایت وارد نموده و کد آن را به ۲ زبان بیسیک و c دریافت کرده وبرای تابلو روان خود استفاده نمایند.
متن زیر بخشی از توضیحات آقای لاچینی در مورد نرم افزار انلاین تبدیل متن به کد هگز میباشد.
با توجه استقبال خوب شما دوستان از نرم افزار آنلاین ماشین حساب مدارات LED و همچنین از برنامه های تولید کدهای هگز و سورس برای تابلوروان، تصمیم گرفتم که در این زمینه برنامه های کاربردی دیگری را برای شما طراحی کنم.
برنامه دومی که طراحی و راه اندازی شده برای تولید کد هگز تابلو روان میباشد. از خصوصیات این برنامه میتوان به موارد زیر اشاره کرد :
امکان انتخاب ۵ سایز مختلف برای فونت.
امکان تولید کد قابل استفاده در کامپایلرهای C و یا BASIC.
امکان تولید کد با فرمت هگز و یا باینری برای کامپایلر BASIC.
اضافه کردن کامنت در مقابل هر خط کد برای دیدن شکل فونت تولید شده.
رنگ بندی کدها بصورت استاندارد کامپایلرهای BASCOM و CodeVision.
مشخص نمودن طول و عرض کد هگز تولید شده.
عدم محدودیت در طول متن دریافتی.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه فرمائید .
http://www.hlachini.com/text2hex.wiz
۲۵-اسفند-۱۳۹۳, ۱۴:۰۵:۰۴
من فقط یک توضیح بدهم که فعلا جهت دسترسی به نرم افزارهای آنلاین سایت از دامین hlachini.elewiz.com بجای دامین hlachini.com استفاده کنید.
به عنوان مثال همین نرم افزار تبدیل متن به کد تابلوروان از آدرس زیر استفاده کنید:
http://www.hlachini.elewiz.com/text2hex.wiz
سایر آدرس نرم افزارهای آنلاین در امضای بنده موجود است.
موفق و پیروز باشید.
به عنوان مثال همین نرم افزار تبدیل متن به کد تابلوروان از آدرس زیر استفاده کنید:
http://www.hlachini.elewiz.com/text2hex.wiz
سایر آدرس نرم افزارهای آنلاین در امضای بنده موجود است.
موفق و پیروز باشید.
۱۲-فروردین-۱۳۹۴, ۱۶:۰۲:۵۱
سلام سال نو مبارک جساراتا
لطف میکنید برنامه بیسکام راه اندازی تابلو روان 16*4 برام قرار بدید به شرطی که از میکرو 32 و سطرها با پورت a و ستونها با پورت cوb انجام بشه و فقط با یه میکرو انجام بشه
هرچی برنامه دات ماتریس ورانداز میکنم چیزی متوجه نمیشم
لطف میکنید برنامه بیسکام راه اندازی تابلو روان 16*4 برام قرار بدید به شرطی که از میکرو 32 و سطرها با پورت a و ستونها با پورت cوb انجام بشه و فقط با یه میکرو انجام بشه
هرچی برنامه دات ماتریس ورانداز میکنم چیزی متوجه نمیشم
۳۱-فروردین-۱۳۹۴, ۱۸:۳۱:۵۰
سلام دوستان.من میخام تابلوی ال ای دی برای یک مغازه نصب کنم مثلا کفش علی لطفا صفرتاصدشوتوضیح بدین چکارکنم چه وسایلی لازم هست.ممنون از لطفتون
۰۵-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۲۰:۵۶:۳۸
سلام دوستان
میخاستم بدونم کسی میدونه چطور میشه بدون برنامه نویسی یه تابلو روان ساخت؟
ما برای مغازمون چند سال پیش یه تابلو گرفتیم روش یه رم میکرو بود اونو برداشتم و داخلشو نگاه کردم توش دوتا فایل تکست بود یکی اسمش 1 و اون یکی end آگه کسی اطلاعی داره لطفا کمکم کنه میخام نوشته های روی تابلو رو تغییر بدم فقط اینو میدونم که اول با برنامه swish max یه انیمیشن با فرمت swfمیسازن بعد با یه نرم افزار دیگه ای اونو تبدیل به اون فایل های تکست میکنن و بعد تابلو آماده هست لطفا کمک کنید
ما برای مغازمون چند سال پیش یه تابلو گرفتیم روش یه رم میکرو بود اونو برداشتم و داخلشو نگاه کردم توش دوتا فایل تکست بود یکی اسمش 1 و اون یکی end آگه کسی اطلاعی داره لطفا کمکم کنه میخام نوشته های روی تابلو رو تغییر بدم فقط اینو میدونم که اول با برنامه swish max یه انیمیشن با فرمت swfمیسازن بعد با یه نرم افزار دیگه ای اونو تبدیل به اون فایل های تکست میکنن و بعد تابلو آماده هست لطفا کمک کنید
۰۵-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۲۲:۵۵:۲۵
(۰۵-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۲۰:۵۶:۳۸)kuroshm نوشته است: [ -> ]سلام دوستانسلام
باید تابلو رو باز کنین و نوع مادر برد رو ببینید و برنامش رو دانلود کنین و انیمیشن تبدیل به کد کنین
۰۶-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۱۲:۰۷:۴۲
(۰۵-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۲۲:۵۵:۲۵)hadikh73 نوشته است: [ -> ]ممنون مادربوردش از اینایی که تو سایتا هست نیست انگار که خودشون ساختن!!!(۰۵-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۲۰:۵۶:۳۸)kuroshm نوشته است: [ -> ]سلام دوستانسلام
باید تابلو رو باز کنین و نوع مادر برد رو ببینید و برنامش رو دانلود کنین و انیمیشن تبدیل به کد کنین
من با نرم افزار mxcoder که تو همین سایت هم معرفی شده یه متن رو تبدیل به کد هگز کردم ولی تو تابلو اجرا نشد
پس هر مادر بوردی نرم افزار مخصوص خودشو داره؟اگه میشه لینکی آموزشی چیزی اگر میشناسین که مادربوردو انواعش رو توضیح داده باشه ممنون میشم کمکم کنین
۰۶-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۱۸:۱۲:۴۰
(۰۶-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۱۲:۰۷:۴۲)kuroshm نوشته است: [ -> ]ممنون مادربوردش از اینایی که تو سایتا هست نیست انگار که خودشون ساختن!!!
من با نرم افزار mxcoder که تو همین سایت هم معرفی شده یه متن رو تبدیل به کد هگز کردم ولی تو تابلو اجرا نشد
پس هر مادر بوردی نرم افزار مخصوص خودشو داره؟اگه میشه لینکی آموزشی چیزی اگر میشناسین که مادربوردو انواعش رو توضیح داده باشه ممنون میشم کمکم کنین
اشتباه کردی دست به آی سی گرفتی قبلش حتما میبایست بگی......
حالا عکس ماژولا بذار تا ببینم چه مدلی هستن میشه مادر برد بهشون زد یا نه
بله من خودم از hd استفاده میکردم
تو گوگل سرچ کنین روش استفاده از نرم افزار hd2014 کلی آموزش میاد
موفق باشین
۲۲-شهریور-۱۳۹۵, ۰۰:۰۲:۴۰
(۰۶-خرداد-۱۳۸۸, ۱۷:۴۷:۴۹)behzad-khazama نوشته است: [ -> ]اینستالر برنامرو میتونید از اینجا بگیرید
http://www.khazama.com/files/font2arraymsi.rar
این اینستالر تمام فایلهای مورد نیاز و سورس کد رو نصب میکنه
واقعا ممنون که لطف کردید و هم نرم افزار و هم برنامه را رایگان قرار دادید..دست علی (ع)یارتون...