ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تابلو روان و آموزش از ابتدا
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7
سلام
هدفم از ایجاد این تایپیک گرد آوری مرجعی نسبتا کامل برای تابلو روان هستش که امیدوارم با همیاری دوستان بتونیم کاملش کنیم
چون من خودم هم تو این زمینه مبتدی هستم و مشکلات مبتدی ها رو هم میدونم پس اولین کار معرفی منابع خوب تو این زمینه هستش
ابتدا کتابهای رو که تو این زمینه مطالبی دارن رو معرفی می کنم سپس می رسیم سر مقالات
من امروز کل کتابهای مربوط به الکترونیک رو در تبریز گشتم ولی فقط سه تا کتاب بود که در مورد تابلو روان مطالب داشت که ازقضا هر سه شونو هم خریدم
1 پروژه های الکترونیک ترجمه مهندس محمد رضا موسوی
2- مجموعه مدار برای جوانان جلدهای 6 و 5 تالیف همشهریم اقای بخت آور ( یادش به خیر، معلم بود!! )
خوب تو اینترنت هم مقالاتی بود که اولین فایلی که قرار دادم مربوط به آموزش های آقای مهندس لاچینی هستش که من همشو به صورت یه pdf در آوردم و تو سایت قرار میدم و شما میتونید به سایت ایشون هم رفته و مطالب جدیدتر رو اونجا ببینید :
[attachment=2599]

دومین مقاله دو سری آموزش نوشته اقای وحید نصیری می باشد کهع از www.eca.ir دانلود کردم و امکان دارد که این آموزش ادامه داشته باشد که حتما براتون میزارم :
[attachment=2601] [attachment=2602]

اینم یه فایل آموزش که از سایت کویر الکترونیک برداشتم :
[attachment=2600]

اینم هم یه مقاله دیگه نوشته اقای علی حیاتی که باز از سایت eca برداشتم :

[attachment=2604]

خوب اگه بازم منابعی رو پیدا کردم بازم اینجا میزارم ولی دوستان هم کمک کنند
دوستان نمیخاند کمک کنند تا ادامه بدیم؟
اقای 1nafar کجاییییییییییییی؟؟
در مورد مقاله آخری که قرار دادم الان میخوندمش که دیدم یکی از برنامهاش اشتباه هستش! یه تغییر کلی میخاد که اون بعنوان تمرین برای شما!!!
پس کمک یادتون نره
اینم لینک دانلود برای led code creator :

http://www.4shared.com/file/77500146/429...setup.html
اینم راهنماش
http://www.4shared.com/file/77555062/893...n.html?s=1
درود به همگی
این برنامه رو هم تست کنید لطفا

[تصویر:  font2array.png]

http://www.khazama.com/forums/reply.aspx...00&gid=999
سلام
این تو کامپیوتر من ران نشد
چه طوری کار میکنه؟
اینستالر برنامرو میتونید از اینجا بگیرید

http://www.khazama.com/files/font2arraymsi.rar

این اینستالر تمام فایلهای مورد نیاز و سورس کد رو نصب میکنه
سلام
ممنون که نرم افزارتون رو در اختیار ما هم قرار دادین
یکمی درباره برنامه ای که نوشتید توضیح میدید؟
برای زبان سی طراحی شده یا میشه کدهاشو تو بیسکام هم استغاده کرد؟

کلا این جور نرم افزارها رو با چه جوری طراحی میکنین؟
چون سورس کد همراه برنامه هست میتونید هر تغییری بدید
برای آرایه زبان بیسیک هم میتونید تغییرات لازم رو بدید یا حتی با مثلا نوت پد تمام 0x ها رو &h کنید و تعریف آرایه رو هم به صورتی که میخواهید تغییر بدید

کارش سادس متنی که تایپ کردید روی یک تصویر با زمینه سفید نوشته میشه و بعد چک میشه کدوم پیکسلها سیاه و کدومها سفیدن
جاهایی که سیاه باشه روی صفحه بزرگ که شبکه ای شده رسم میشن
(۱۷-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۴:۰۲:۳۱)mehrdadgh نوشته است: [ -> ]سلام
....
1 پروژه های الکترونیک ترجمه مهندس محمد رضا موسوی
2- مجموعه مدار برای جوانان جلدهای 6 و 5 تالیف همشهریم اقای بخت آور ( یادش به خیر، معلم بود!! )

اسم آقای بخت آور رو بردید و اینکه همشهری هستید
ایشون با کتابهاشون که به قول نوشته های خودشون با دست مینوشتند تا ارزونتر بشه کتابشون و دانش آموزا و بچه های اون زمان بتونن تهیه کنند حق بزرگی به گردن من و خیلیها دارند
کتابهای ایشون خصوصا کتاب اولشون الکترونیک به زبان ساده برای دانش آموزان که جلد زرد رنگی داشت واقعا منو راه انداخت یادش بخیر واقعا چه زود میگزره
درود و دست بوسی منرو بهشون برسونید اگه میبینیدشون
سلام اقای خزما

من این برنامتون رو تست کردم و عالی بود .
فقط عیبش اینه که به برای تابلوهای سطری نوشته شده و برای ستونی ( که من هم داشتم یه تابلو اونطوری درست می کردم ) غلط می نویسه !
یعنی اینطوری : ( الان این بحساب نوشته " علی " )

[تصویر:  ant-tablo.PNG]

می تونید برنامه رو طوری تغییر بدین که ارایه ای که به ما می ده این مشکل رو نداشته باشه .
سلام . من كيبردم واسه تست يه تابلو روان سوخت ! مگه ولتاژ كيبرد چقدره؟ ولتاژ مدارم 5 ولت بود .
(۲۳-خرداد-۱۳۸۸, ۰۲:۰۰:۳۵)terip2008 نوشته است: [ -> ]سلام اقای خزما

من این برنامتون رو تست کردم و عالی بود .
فقط عیبش اینه که به برای تابلوهای سطری نوشته شده و برای ستونی ( که من هم داشتم یه تابلو اونطوری درست می کردم ) غلط می نویسه !
یعنی اینطوری : ( الان این بحساب نوشته " علی " )

[تصویر:  ant-tablo.PNG]

می تونید برنامه رو طوری تغییر بدین که ارایه ای که به ما می ده این مشکل رو نداشته باشه .

شما بسته به نحوه کد نویسی تابلوتون میتونید سورس برنامه رو تغییر بدید
سورس همراه برنامه هست و خیلی هم ساده هست.
ولی با همین آرایه هم به صورت سطری و هم ستونی اسکن میشه کرد
باید کد تابلو رو به نخوی بنویسید تا در هر مدل اسکن به ترتیب درست چیده شدن از این آرایه بخونه.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7