ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشكل در كار با Atmega16L
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به همگي دوستان عزيز
من يك تازه كار هستم و تمنا ميكنم مشكلم رو حل كنيد چون كاملا در اين مورد گيج شدم.
برنامه ايي بسيار ساده نوشتم و اونو توسط يك پروگرمر به اي سي منتقل كردم توي بسكام و پروتيوس هم كاملا تستش كردم ولي وقتي مدار رو ميبندم ال سي دي روشن ميشه ولي اي سي هيچ عكس العملي نشون نميده مدارو كاملا چك كردم هيچ مشكلي نداره برنامه هم خيلي خيلي ساده است ميخوام يك كلمه رو روي ال سي دي بندازم ولي هيچ كاري نميكنه.
در مورد فيوزبيتها هم اطلاعات جامعي ميخوام.
آيا حتما بايد فيوزبيتها رو قبل از استفاده تنظيم كنم؟
چندتا آي سي رو امتحان كردم و چندتا رو هم از كار انداختم ولي موفق نشدم.
در ضمن اگر فيوز بيت يك اي سي رو انگولك كنم و پروگرمر ديگه اون رو نشناسه يعني اي سي خدابيامورز شده يا نه ميشه سرحالش اوورد.
از همه دوستانم ممنون ميشم كه جواب بدن .
شاهين
هر چند به احتمال زیاد اینا رو میدونید ولی اول باید بگم که پایه 5 ال سی دی رو باید گراندش کنید و پایه 3 رو هم که بایه پتانسیومتر بین 0 تا 5 ولت برای شدت نور نوشته ها تنظمش کنید.که این پایه ها تو پروتئوس نیاز به تنظیم ندارن ولی تو مدار واقعی باید لحاظ بشن.

در مورد مگا 16 هم بگم که اگه از پورت c استفاده کرده باشین، باید تو قسمت فیوزبیتها Jtag شو غیر فعال کنید که در حالت معمولی فعال هستش. اسیلاتورشم هر چیزی میخواین استفاده کنین باید تو قسمت فیوزبیتها تعریفش کنید

اگه آی سی هاتونو تو پروگرمر ازکار انداخته باشین(نه مدار) مشکلی نیست و براحتی میتونین دوباره به کار بندازینش که قبلاً کلی در این مورد بحث شده

http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=11779

http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=11780
با تشكر از محبت شما در پاسخگويي و راهنمايي من بايد به عرض شما دوست عزيزم برسانم كه تمامي اين كارها رو انجام دادم ولي هنوز ميكرو بيهوش تشريف دارن .
در رابطه با فيوزبيتها هم هنوز نتونستم بقيه ميكرو ها رو به حال بيارم ممنون ميشم راهنمايي بهتري كنيد.
باز هم از پاسختون متشكرم
از کجا میدونین میکرو کار نمیکنه؟! شاید میکرو کار میکنه ولی بقیه قسمتا کا نمیکنن. این مسأله رو با اسیلوسکوپ یا ولتمتر میتونید چک کنید
در ضمن با ولتمتر به پایه ریست هم یه نگاهی بندازین که 1 باشه.