ايران ويج

نسخه‌ی کامل: روشن کردن LED از طريق PORT USB
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
ميخوام چند تا LED رو از طريق پورت USB روشن کنم .
ميدونم که کدوم سيم ها ولتاژ 5 بهم ميدان و تونستم روشن کنم .
اما ميخوام ببينم راهی برای اين که سيستم اسيب نبينه سراغ نداريد ؟؟
:))):دوست عزیز فکر نکنم چند تا ال ای دی مشکلی برای پورت به وجود بیاره چون جریان زیادی مصرف نمیکنه ولی اگه دقت کنید اسکنرهای هستند که کل جریانشان را از پورت usb میگیرند و led های شما درکنار آن هیج هستند Clap بارها شده که 5 ولت usb سیستم من اتصال کوتاه شده ولی مشکلی پیش نیومده فکر نکنم با چنتا ال ای دی آسیب ببینه
اما يه مشکلی دارم اونم اينه که نور LED ها کم و زياد ميشه !!
فکر نکنم اين طبيعی باشه !
LED ها رو مشتقیم نباید وصل کنی یه مقاومت 4.7k هم باهاش سری کن
نباید کم و زیاد بشه
دوست عزیز ایشون درست میگن باید با یه مقاومت سری کنی کمو زیاد شدن هم اصولی نیست آگه اینجوری بشه احتمال داره یه جای مشکل باشه مثل ضعیف بودن پاور کامپیوتر یا فوت کردنه یکی از ترانزیستورای مادر بورد ولی اگه با مقاومت درست بشه مشکلی نیست ClapHappyWink
تا 500 میلی آمپر رو می تونید ازش بگرین . ( من که بیشتر هم گرفتم )

منم اتصال کوتاه خیلی کردم و مشکلی نداشته !

دو پایه کناری هم تغذیه اش هستند .

برای LED ها به نظر من مقاومت 220 اهم کافیه .
سلام
من از مقاومت 220 اهم استفاده کردم و روی 2 تا سيستم چک کردم که روی هر دو مشکل داشت.
دوست عزیز بهتره شما led چک کنی باید روشن بشه و کمو زیاد نشه برای من کم زیاد شدن پیش امده ولی مشکل از led بوده جای دیگه نباید مشکلی باشه
بعضی تابلو روان های کوچیک هستند که جریانشون رو از usb میگیرن
حالا اگه میخای این کار رو بکنی بهتره یه مقاومت کم اهم مثا 330 اهم بزاری تا هم جریانش کم بشه و هم نوسانات رو کاهش بده
من خودم برای تغذیه پروگرمرم از usb میگیرم و تا حالا مشکلی با جریان دهیش نداشتم. شما بهتره پاورت رو امتحان کنی و ببینی وقتی کامپیوتر روشنه مقدار ولتاژ پورت تغیر نمیکنه و هم اینکه پاورت وقتی کامپیوتر رو روشنش میکنی صدای تراکتور نمیده؟؟!
بهر حال مواظب باش که مادربردت حیفه!!!
(۲۲-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۲:۲۶:۱۶)mehrdadgh نوشته است: [ -> ]بعضی تابلو روان های کوچیک هستند که جریانشون رو از usb میگیرن

اگه منظورتون تو این تاپیک از روشن کردن led راه اندازی تابلو روان باشه، باید این نکته رو در نظر داشته باشین:
اگه ledها بصورت a در شکل قرار بگیرن، با توجه به تعداد led هایی که همزمان روشن هستند، نور اونا پررنگ یا کمرنگ میتونه باشه. ولی اگه بصورت شكل b قرار بگیرن نور اونا ثابت میمونه
سلام
میتونین تو ضیح بدین که چرا تو حالت a نور ال ای دی ها میتونه تغیر کنه ولی تو حالت b نه ??
صفحه‌ها: 1 2