ايران ويج

نسخه‌ی کامل: زدن شماره اتوماتیک
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
من ی برنامه دارم تو vb که بانکش با sql نوشتم می خوام ی تکس باکس داشته باشم که خودش اتوماتیک برا هر رکورد ی شماره بزنه
کسی بلد کمکم کنه
سلام

اگه یه خونه رو از نوع PRIMARY و از نوع AUTO_INCREMENT و NOT NULL تو بانکت ست کنی ، به ازای هر رکورد ، خودش اتوماتیک شماره منحصر به فرد میزنه .

Shy البته اگه درسن متوجه شده باشم منظورتونو !! Whistle
(۲۱-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۶:۵۶:۳۳)babyy نوشته است: [ -> ]سلام

اگه یه خونه رو از نوع PRIMARY و از نوع AUTO_INCREMENT و NOT NULL تو بانکت ست کنی ، به ازای هر رکورد ، خودش اتوماتیک شماره منحصر به فرد میزنه .

Shy البته اگه درسن متوجه شده باشم منظورتونو !!Whistle

ولي اگه يه ركورد حذف بشه ديگه از اول شماره نمي زنه! براي اين مشكل بايد چيكار كرد؟
(۲۱-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۹:۰۱:۲۵)shedayat نوشته است: [ -> ]
(۲۱-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۶:۵۶:۳۳)babyy نوشته است: [ -> ]سلام

Shy البته اگه درسن متوجه شده باشم منظورتونو !!Whistle

ولي اگه يه ركورد حذف بشه ديگه از اول شماره نمي زنه! براي اين مشكل بايد چيكار كرد؟

یعنی چی از اول شماره نمیزنه ؟؟
فکر کنم منظورتون رو متوجه نشدم در کل !!
سلام دوستان
از لطفتون ممنون
چک می کنم ببینم چی میشه
(۲۱-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۹:۱۶:۵۷)babyy نوشته است: [ -> ]
(۲۱-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۹:۰۱:۲۵)shedayat نوشته است: [ -> ]ولي اگه يه ركورد حذف بشه ديگه از اول شماره نمي زنه! براي اين مشكل بايد چيكار كرد؟

یعنی چی از اول شماره نمیزنه ؟؟
فکر کنم منظورتون رو متوجه نشدم در کل !!

منظورم اينه كه مثلا ما 5 تا ركورد داريم. ركورد 3 رو حذف مي كنيم حالا ديگه از اول شماره نمي زنه يعني ديگه هيچ ركوردي كه شماره رديفش 3 باشه وجود نداره! (1و2و4و5) اميدوارم كه ديگه متوجه شده باشي!
سلام
دوست عزیز جواب نگرفتم
ببین من ی دیتا بیس دارم که تو اون شماره اتوماتیک می زنه که بصورت ado اونو تو ی فرم گذاشتم
وقتی add می کنم که یک رکورد اضافه بشه می خوام اتوماتیک تو تکس باکس شماره نشون بده (همون شماره ای که تو بانک ذخیره میشه)
سلام

تا اونجا که من میدونم تو mysql این کار انجام میشه ، یعنی رکورد 3 حذف شه ، رکورد بعدی که وارد میشه ، بهش 3 رو اختصاص میده !!

بقیه رو نمیدونم ؛ تو بخش دیتابیس بپرسید بهتون میگن .
(۲۲-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۲:۲۶:۳۸)chinisaz_morteza نوشته است: [ -> ]سلام
دوست عزیز جواب نگرفتم
ببین من ی دیتا بیس دارم که تو اون شماره اتوماتیک می زنه که بصورت ado اونو تو ی فرم گذاشتم
وقتی add می کنم که یک رکورد اضافه بشه می خوام اتوماتیک تو تکس باکس شماره نشون بده (همون شماره ای که تو بانک ذخیره میشه)

نمیدونم Biggrin ؛