یک فایل اجرایی دارم که یک فایل با پسوند jar کنارشه وقتی روی فایل اجرایی دبل کلیک میکنی پنجره داس ویندوز باز میشه و پیغام میده که ایا میخواهید برنامه رو از حالت فشرده خارج کنم و درصورت تایید یک پوشه ساخته میشه اما فایلهای فشرده شده داخلش قرار نمیگیره
روش اصلی اینه که در پنجره run باید مسیر فایل اجرایی رو بنویسی و سپس پسورد رو وارد کنی تا فایل از حالت فشرده خارج بشه
سوال من اینه که این فایل اجرایی با چه برنامه ای ساخته شده و چجوری میشه رمز عبورش رو بدست اورد
البته رمز عبور همیشه یک عبارت 6 حرفی هست که فقط حروف انگلیسی رو شامل میشه
سلام
بدون شک برنامه رو باید ضمیمه کنی تا بشه فهمید از چه روشی استفاده کردن ...
موفق باشی
پسوند جار که برای موبایل هست !!!!!!!!
فایلتو ضمیمه کن.
سلام دوست عزیز
فایل رو ضمیمه کنید ببینم اصلا چی هست !
شاید یه نوع پکر باشه واسه کم حجم کردن برنامه یا واسه محافظت از اطلاعات برنامه !
و درضمن فایل Jar و Jad فایل های Java هستند و معمولا رو گوشی هایی که سیستم عامل جاوا ساپورت میکنن قابل نصب هستن
+
املاتور واسه کامپیوتر نیز هست که بتونید فایل jar رو در کامپیوتر ببینید..
سلام
jar رو میشه با winrar باز کنید ، شبیه zip و ... هست ، واشه فشرده سازیه .
سلام
اره با winrar باز میشه اما دوست ما معلوم نیست دقیقا چکار میخواد بکنه
سلام به همه
ببخشید مثل اینکه پسوند فایل دومی ARJ هست نه اونی که گفتم
بخاطر مسایل امنیتی شرکت اجازه ندارم نمونه فایل رو اپلود کنم!!!
سوال من اینه که ایا برنامه ای وجود داره که بشه باهاش پسورد روی فایل exe که تو همه cd های دریافتی شرکت وجود داره رو پیدا کرد
ممنونم
سلام
فایل شما باید دیده بشه من یه برنامه با vb6 دیدم کلمه عبور گذاشته بود پک هم نشده بود راحت پیداش کردم باید بفهمیم فایل شما چی هست؟
با winrar هم میشه کلمه عبور گذاشت !!!!
اگر میشه در مورد فایل اطلاعات بیشتری بده تا کمکت کنم
این فایل exe وقتی باز میشه تعدادی فایل تکست داخلش داره که اطلاعات شرکت های تایعه روشون هست و اون رو تبدیل به اکسس میکنم این که با چی این فایل ساخته میشه خودم هم نمیدونم فقط چون بعضی وقتها پسوردش دیرتر از فایل میرسه با مشکل مواجه میشم در ضمن متوجه نشدم چه اطلاعاتی مد نظرتون هست تا بیشتر توضیح بدم
این رو هم میدونم که با winrarمیشه پسورد گذاشت اما از کجا میتونم بفهمم با چه نرم افزاری این فایلهای تکست بصورت exe در اومدن
ممنون
سلام
دوست عزیز بیبین میشه یه فایل exe با ویژوال بیسیک ساخت و حتا میشه رمزنگاریش کرد بعد فراخونیش کرد
نگاه پسوند exe نکن
دستوز زیر را بیبین
کد:
If Check1.Value = 1 Then
Open App.Path & "\Main2.exe" For Output As #1
Print #1, Text2.Text
Close #1
یه فایل exe ایجاد کردیم بعد میشه encode کرد این فایلو
بعد میشه توسط برنامه خوندش
بنظر من همچین کاری کرده تا برنامه را نبینم نمیتونم چیزی بگم
فکر نکنم با vb باشه چون کامپایلر برنامه نشون نمیده که با vb باشه
بقیه دوستان نظری ندارن؟