ايران ويج

نسخه‌ی کامل: آنتی ویروس نصب نمیشه و...
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
(۲۴-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۶:۳۴:۴۱)mehrdadgh نوشته است: [ -> ]سلام
من نمیدونم چه ویروسی به جون کامپیوترم افتاده که همه فایلهای که هاید کردم رو وقتی از گزینه ویو میزنم نشون بده رو بازم روی dont showw میمونه و اینکه چن بار کاسپر و مکاف رو خاستم بزنم نصب نمیشه و یکی هم اینکه فایلهای موجود در فلش ها رو دو تا نشون میده که یکشو هاید کرده
چی کار کنم؟

فکر کنم این بدردت بخوره
این آنتی ویروس رو که من نوشتم جدا از قسمت آنتی برای ور رفتن با ریجستری هم امکاناتی داره شاید مفید واقع بشه
inam linke matlab va download
http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=13659
سیستم من نمیگذاره آنتی ویروس نصب بشه ، چه راهی وجود داره بدون نصب ویندوز جدید آنتی ویروس رو نصب کنم ؟ می خوام حتما آنتی ویروسم نود32 باشه ، آیا میشه از روی نود 32 یه آنتی ویروس بوت ساخت؟ لطفا کمک کنید
می تونید از آنتی ویروس های پرتابل استفاده کنید. این آنتی ویروس ها احتیاجی به نصب ندارند و فقط کافیه

اونها رو بر روی سیستم اجرا کنید. تقریبا نسخه پرتابل تمام آنتی ویروس های معروف موجود هستند.

نکته: برای نصب آنتی ویروس باید فایل پروسه ویرروس رو از کار بندازید برای این کار ممکنه از Safe Mode استفاده

کنید اما می تونید با Task Man ویندوز یا هر برنامه دیگه ای که قابلیت نمایش پروسه های ویندوز و بستن اونها رو

داشته باشه، ابتدا پروسه ویروس رو از کار انداخته و سپس آنتی ویروس مورد نظر رو نصب کنید، هرچند پس از بستن

پروسه ویرروس می تونید فایل استارآپ و کلیدهای رجیستری اون رو حذف و از شر ویروس خلاص بشید!
صفحه‌ها: 1 2