ايران ويج

نسخه‌ی کامل: پاک کردن پسورد بايوس لب تاپ (?)
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
من وقتی لب تاپ رو روشن ميکنم به محث بالا آمدن پسورد بايوس ميخواد
اينطور که فهميدم مدل سونی با درواردن باتری رو برد هم پسورد از بين نميره
آيا راهی هست که بشه پسورد بايوس رو برداشت؟
سلام
کریزی پسورد لپ تاب که میگن پاک نمیشه من یه مادربرد اینجوری دیدم یه جامپر داشت تونستم پاکش کنم اونهای که باطری را بر میداری پاک نمیشن از جامپر روی مادربرد هست باید دستکاری کنه تو دفترچه مادربردها توضیح میده حالا واسه لب تاب ........
(۲۵-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۲۱:۵۳:۱۲)amintatu1990 نوشته است: [ -> ]سلام
کریزی پسورد لپ تاب که میگن پاک نمیشه من یه مادربرد اینجوری دیدم یه جامپر داشت تونستم پاکش کنم اونهای که باطری را بر میداری پاک نمیشن از جامپر روی مادربرد هست باید دستکاری کنه تو دفترچه مادربردها توضیح میده حالا واسه لب تاب ........

وقتی باتری روی برد رو برداری تمام تنظيمات بايوس به حالات ديفالت در مياد و پسورد هم وجود نداره اما لب تاپ های سونی چيپ محافظتی دارند
سلام
منم میدونم باطری برداری پاک میشه
اره درسته
اون مادربردهایی که پاک نشن
جامپر دارن تو دفترچه هم بهش اشاره شده با جامپری که رو مارد برد هست میشه اینکارو کرد یه جامپر هست که بایوس را رسیت میکنه.
نقل قول: اون مادربردهایی که پاک نشن جامپر دارن
این جمله اشتباه هست اما این امکان در بعضی از مادربوردها تعبیه شده که به وسیله جامپر بایوس رو ریست کرد

ممکنه برای لپ تاب هم یه همچین چیزی وجود داشته باشه.

همچنین با مراجعه به سایت سازنده مادربورد یا با جستجو در اینترنت می تونید پسورد کلی انواع مادربوردها رو

بدست بیارید.
(۲۶-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۲:۰۵:۴۲)Di Di نوشته است: [ -> ]
نقل قول: اون مادربردهایی که پاک نشن جامپر دارن
این جمله اشتباه هست اما این امکان در بعضی از مادربوردها تعبیه شده که به وسیله جامپر بایوس رو ریست کرد

ممکنه برای لپ تاب هم یه همچین چیزی وجود داشته باشه.

همچنین با مراجعه به سایت سازنده مادربورد یا با جستجو در اینترنت می تونید پسورد کلی انواع مادربوردها رو

بدست بیارید.

سلام
من جمله ای که گفتم (اون مادربردهایی که پاک نشن جامپر دارن)
این جمله را بر اساس تجربه و مادربردهایی که اسمبل میکردم درک کردم شاید هم جمله من اشتباهه اما تا جایی که من دیدم اینجوری بوده
سلام دوست عزیزاگه با تری بایوس رو در آوردی باید یه مدت بزاریش کنار به برق نزنی یا باتری خودش رو بهش نزنی تا خازن بکاپ نیز د شارژ بشه (تخلیه شارژ)

اینجا یه تولزهای زیادی در این مورد داره یادمه یکی از این تولزها رو دانلود کردم جواب داد و اسم دقیقش رو نمیدنم کدوم بوده
http://majorgeeks.com/downloads25.html
باید ای سی سکوریت عوض بشه
من نمی دونم ! گفتنش الان فایده داره یا نه :-دی چون من بعد 1 سال برگشتم(آخرین بازدید شما: ۱۲-اسفند-۱۳۸۸)
اما می گم که جوابی داده باشم و تو آرشیو سایت باشه :-دی

در بعضی از مادربرد های سونی میکروچیپی به همراه یک باطری هستش که با دو رشته سیم به مادر بورد وصل هستش ! اگه اون را بتونی از مدار خارج کنی درست می شه .
راه حل دیگش هم اینه که چیپ کنترل بایوس (فلش ) را ریست کنی .
البته کلیه این کار هایی که گفتم خطرناکه ! مواظب باشید.