ايران ويج

نسخه‌ی کامل: شکستن پسورد فایلهای rar
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام
یه فایل دارم که با rar درست شده و رمز داره
چطوری میشه رمزش رو برداشت؟؟برنامه خاصی نداره؟؟یکی از اینترنت گرفتم که تریاله و خوب جواب نداد .اگه برنامه کرک شده دارین و میدونین جواب مبده ممنون میشم کمک کنین
رمز فایل های rar رو فقط میشه با آزمون و خطا پیدا کرد.
این هم کار ما نیست و با برنامه باید انجام داد. ممکنه با رایانه های خیلی سریع هم چندین هفته طول بکشه تا بتونی رمزشو پیدا کنی. و اون رو هم نمیشه 100% مطمئن بود.
سلام سید جان
یه برنامه گرفتم از اینترنت که تا 3 حرف رمز رو میتونه پیدا کنه و تریاله من چیزی میخوام که رمز های طولانی رو هم پیدا کنه
من یه برنامه دارم که همون خصوصیاتی که گفتم رو داره.
میذارم تا دانلودش کنین.
حجمش هم خیلی کمه.
ممنون سید جان
اگه جواب بده خبرت میکنم
بازم ممنون
قضیه Rar هست ولی من یک اموزشی دیدم واسه رد شدن از پسورد فایلهای زیپ چیز جالبی بود ولی من چیزی نفهمیدم !!! همش انگلیش بود و وسطاش مشکل داشتم و ......
کنارش 1 عکس بود که نشون میداد همون پسورد که طولانیم بود (بالای5 رقم بود اگه اشتب نکنم) تو 1 دقیقه نشده پیدا کرده بود!!!
(۰۳-خرداد-۱۳۸۸, ۱۸:۳۴:۴۷)godvb نوشته است: [ -> ]قضیه Rar هست ولی من یک اموزشی دیدم واسه رد شدن از پسورد فایلهای زیپ چیز جالبی بود ولی من چیزی نفهمیدم !!! همش انگلیش بود و وسطاش مشکل داشتم و ......
کنارش 1 عکس بود که نشون میداد همون پسورد که طولانیم بود (بالای5 رقم بود اگه اشتب نکنم) تو 1 دقیقه نشده پیدا کرده بود!!!
سلام
میشه لینکش رو لطف کنین؟؟
ممنون
داداشم لینک چی؟
آموزشی که تو سیستممه ,نرم افزارشم که فقط عکس رو دیدم . خود نرم افزار رو تا حالا افتخار دیدنشو نداشتم.
دوست عزيز
بيبين رمز نگاري 256 بيت هم ميكنه فايلهاي winrar فكز كنم
راهي نيست كه بشه كركش كرد
الگوريتمش بسيار پيچيده هست
شما به روش ديكشنري يا brutce force (اگر درست نوشته باشم) يا همون حدس زدن كلمه بستگي به شما هم داره ميتوني فيلتر كني شايد طرف اومده باشه از كاركتر alt + 255 استفاده كردن الت 255 وقتي ميزني يه كاركتر خالي ميده كار پيدا كردنشو سخت ميكنه اليته به سي پي يو سيستمت هم خيلي ربط داره كه مربوط ميشه به سرعت جستجو و پيدا كردن كلمه عبور تا جايي كه ميتوني فيلتر كني بعد فايند كن
اين فايل winrar مال خودت بوده؟
(۰۴-خرداد-۱۳۸۸, ۱۲:۰۷:۵۲)godvb نوشته است: [ -> ]داداشم لینک چی؟
آموزشی که تو سیستممه ,نرم افزارشم که فقط عکس رو دیدم . خود نرم افزار رو تا حالا افتخار دیدنشو نداشتم.
ممنون اگه میشه همون آموزش رو آپ کن لینکشو بده شاید از توش یه چیزی دستگیرمون شد.
(۰۴-خرداد-۱۳۸۸, ۱۲:۱۶:۴۵)amintatu1990 نوشته است: [ -> ]دوست عزيز
بيبين رمز نگاري 256 بيت هم ميكنه فايلهاي winrar فكز كنم
راهي نيست كه بشه كركش كرد
الگوريتمش بسيار پيچيده هست
شما به روش ديكشنري يا brutce force (اگر درست نوشته باشم) يا همون حدس زدن كلمه بستگي به شما هم داره ميتوني فيلتر كني شايد طرف اومده باشه از كاركتر alt + 255 استفاده كردن الت 255 وقتي ميزني يه كاركتر خالي ميده كار پيدا كردنشو سخت ميكنه اليته به سي پي يو سيستمت هم خيلي ربط داره كه مربوط ميشه به سرعت جستجو و پيدا كردن كلمه عبور تا جايي كه ميتوني فيلتر كني بعد فايند كن
اين فايل winrar مال خودت بوده؟
سلام
به قول خودت امین جان غیر ممکن وجود نداره
نرمافزاری که سید بالا آپ کرده تا -4 رقم رمز رو در میاره ولی بیشتر رو اررور میده یکی دوتا تریال هم تو گوگل دیدم که تا 3 رقم رمز رو در میاره و گفته که اگه بیشتر می خوای باید بخری
پس حتما راهی هست واسه اینکار هرچند میدونم وقت گیره
فایل هم مال خودم نیست
ولی من بهت یه توصیه میکنم
این کار نشدنیه
تا حالا با چندین نرم افزار تست کردم ولیهیچ کدوم جواب ندادن!!!
صفحه‌ها: 1 2 3