ايران ويج

نسخه‌ی کامل: شکستن پسورد فایلهای rar
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
باشه خودم چیزی نفهمیدم , حالا میزارم شاید شما چیزی دستگیرتون بشه.(اصلا مفهوم کلی اون آموزش رو هم نفهمیدم ;)
پس کجاست؟؟مگه آپش نکردی؟؟
(۱۰-خرداد-۱۳۸۸, ۲۳:۴۳:۰۸)alaska نوشته است: [ -> ]پس کجاست؟؟مگه آپش نکردی؟؟

راست میگه دیگه. بذار شاید به درد ماهم بخوره. من انگلیسیم یخورده خوبه شاید یه چیزایی سر در آوردم. Biggrin
خوب داداشم چقدر عجله داری!!!من که هنوز خونه نرفتم.ولی حتما میزارم
الان میگم از اون آموزشی چیزی نفهمیدم .
ممنون.
چرا دوستان من اين كارو انجام دادم و جواب هم گرفتم ولي ايم برنامه دقيق يادم نمياد
البته بايد بگم برنامه كرك شده بود
اگه كسي كارش فورس بود بگه يه نگاهي به برنامه هام ميكنم و اسم درست برنامه رو ميارم
شرمنده من صفحه اول تاپيك رو ديده بودم!!
در هر صورت اگه كسي خواست ....
سلام دوستان عزيزم .
من نرم افزار RAR Password Cracker 4.12 دارم و مي تونيد دانلود كنيد . البته لازم به ذكر است كه نرم افزار هايي چون Password Remover RAR و ZIP Password Finder و Ultimate ZIP Cracker و Advanced ZIP Password Recovery و Advanced RAR Password Recovery هم همين كار رو مي كنه . اگر به هر كدوم از آنها نياز داشتيد حتما بفرمائيد در خدمتم .
شايد با اين نرم افزار دوست عزيز كارت رديف بشه .
سلام دوست گرامی و ممنون از لطفت
این برنامه رو آقا سید صفحه قبلی زحمت کشیده و آپ کرده بود ولی بازم دستت درد نکنه
برنامه های دیگه هم اگه داری آپ کن ضرر که نداره
(۱۲-خرداد-۱۳۸۸, ۱۲:۴۴:۳۶)alaska نوشته است: [ -> ]سلام دوست گرامی و ممنون از لطفت
این برنامه رو آقا سید صفحه قبلی زحمت کشیده و آپ کرده بود ولی بازم دستت درد نکنه
برنامه های دیگه هم اگه داری آپ کن ضرر که نداره

حتما . نرم افزار هاي :
Password Remover RAR و ZIP Password Finder و Ultimate ZIP Cracker و Advanced ZIP Password Recovery و Advanced RAR Password Recovery
سلام
الاسکا جان هنوز نتونستی برنامه پیدا کنی؟
حالا یه کم سرم خلوت شد برنامه ها را معرفی میکنم
اگر به نتیجه نرسیدی کمکت میکنم
موفق باشی
[تصویر:  turbo-zip-pass-finder-14.jpeg]
حتما برای شما هم پیش آمده که فایل زیپی داشته باشید که پسورد آن را ندانید . اصولا فایل های زیپ فایلی هایی هستند که در خود چندین فایل دیگر را به صورت فشرده شده دارند و از طرف گرد آوردگان و یا ارائه کنندگان آن برای حفظ کپی رایت و یا منظور های دیگر پسورد گذاری می شوند و یا ممکن است خود شما برای فایل زیپی رمز عبور تعیین کنید و بعد از مدتی آن پسورد از یادتان برود .

راه حل این مشکل نرم افزار Turbo ZIP pass finder می باشد . این برنامه قادر است به سادگی فایل ها فشرده را رمز گشایی کرده و رمز فایل را بدست آورد . این برنامه توان یافتن پسورد فایل های فشرده شده با نرم افزار هایی مانند WinZip , PKZip , WinRAR و دیگر برنامه های فشرده ساز را دارد .
hhttp://www.tinydl.net/go.php?http://dl.t...l.net_.exe
پسورد فایل : www.tinydl.net
سلام آقايون.
اينم از آموزشي كه گفتم اگه دقت كنين ميبينين كه نوشته
کد:
Congratulations
You found the correct password
ميگه : دمت جيز!!!پسورد درست رو پيدا كردي !!!!
من همينو فهميدمWhistle

يك فايل زيپ داره كه پسورد داره و يك فايل اچ تي امل دراه كه آموزشيشه
اگه كسي چيزي فهميد به ما هم بگه ..

ممنون
ممم
فایلتو لینک کن پسوردشو بشکنم
با یه نرم افزار کم یاب که اسمی ازش نمیبرم
صفحه‌ها: 1 2 3