ايران ويج

نسخه‌ی کامل: sheet های اکسل محدودیت دارن؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
تو پروژم میخوام بالای 33000 رکورد رو به اکسل بفرستم(البته باید ادقیقه صبر کنم تا سلولها پر شن) ولی از 32500 به بعد با خطایover flow مواجه میشم یعنی این شیتها محدودیت دارن؟؟
سلام
بدون شک محدودیت داره ، برای اینکه ببینی دقیقا چند تا رکورد می تونی ثبت کنی دکمه End+Down رو بزن ، معلوم میشه .
تو آفیس 2007 تست کردم تعداد مجاز رکورد ها  1048576 تا شد.

موفق باشی
[quote='arashrj' pid='83175' dateline='1242565901']
سلام
بدون شک محدودیت داره ، برای اینکه ببینی دقیقا چند تا رکورد می تونی ثبت کنی دکمه End+Down رو بزن ، معلوم میشه .
تو آفیس 2007 تست کردم تعداد مجاز رکورد ها  1048576 تا شد.

ضمن تشکر از دوست عزیز
این مشکل برای Value های بزرگه, مثلا نمی تونی از یک عدد بیش از ده کاراکتر هگز بگیری . متغییر شما از نوع integer بوده و اگر دقت کرده باشید محدوده ی این نوع از 32767 تا 32768-است پس طبیعتاً برای اعداد بزرگتر مشکل سرریزی یا همان overflow رخ می دهد شما می توانید برای این متغییر از نوع long استفاده کنید
تو اکسل 2003 حد اکثر حدود 65536 رکورد رو میتونید جای بدید
واقعا ممنون از دوستان کمک بزرگی کردین.
(۲۸-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۰۸:۲۹:۴۷)red11011 نوشته است: [ -> ]تو اکسل 2003 حد اکثر حدود 65536 رکورد رو میتونید جای بدید

بله درسته رفتم تست کردم همین حدوده.واسه همین بازم به مشکل برخوردم .رکوردام بالای 70000 تاس .نمیدونم باید چیکار کنم؟!
رکورد هات رو تو شیتهای مختلف قرار بده
مرسی ولی وقتی تو شیت دیگه برم رکوردها دوباره از 1 شروع میشن در صورتی که میخوام پشت سر هم باشن و 65537 امین رکوردم نشونم بده
خب برای اینجور کارا دیتابیس رو ساختن. یا به عبارتی هر پروگرمی را بهر کاری ساختند Biggrin