ايران ويج

نسخه‌ی کامل: هشدار به تمام کابران ویندوز mrt
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام (هشدار)
مثل اینکه ویندوز mrt پاشو از گلیم درازتر کرده اینجا میخوام بهش یه هشدار بدم.
من به تمام کاربران ویندوز mrt هشدار میدم از این ویندوز استفاده نکنید و همچنین برنامه های که این شرکت میده استفاده نکنید.
mrt رو بیشتر سیستم ها نصب شده حتا روی بعضی از شرکتهای دولتی کافی نت ها و ......
روی سیستم ها یک تروجان نصب مبکرده و به اطلاعات افراد را سرقت میکرده و حتا میشه گفت نفوز به سیستم های شخصی و سکرت مردم و حتا میشه گفت شرکتهای دولتی چون من بعضی از شرکتهای دولتی هم دیده بودم که از این سیستم عامل استفاده کردن.
میدونی مجازات نفوز و دزدین اطلاعات شخصی مردم و شزکتهای (دولتی)چیه ؟
به این میگن یه جاسوسی
این یه تروجان ساده نبوده من مودم adsl را هر 2 دقیقه نگاش میکنم وقتی دیتا از کامپیوترم ارسال بشه چشمک میزنه وقتی بیبینم داره بیش از حد دیتا فرستاده میشه و کاری هم نمیکنم بهش شک میکنم بیبینم از کدوم برنامه داره اطلاعات فرستاده و گرفته میشه ؟
من داشتم برنامه winrar را از شرکت mrt نصب میکردم که به شک افتادم.
نگاه تصویر زیر کنید.
[تصویر:  1243054705.jpg]
اینقدر سریع بود که با دردسر عکس گرفتم تو برنامه winrar شرکت mrt یک تروجان خوشکل بوده که بر روی سیستم سوار میشده
اسکن برنامه winrar در مقابل انتی ویروسها
[تصویر:  1242985402.jpg]
این فایلو پیداش نکردم این فایل واسه بهبود تروجان های خوشکلشه هه هه تو ویندوز اصل mrt پیداش میکنیدHappyClap
[تصویر:  1243003926.jpg]
انالیز ویروس حال میدهTongue
خوب این فایل winrar باز میشه و به چند قسمت تقسیم میشه یکی از فایلها به اسم Winmrt.exe هست.
اسکن فایل winmrt.exe
[تصویر:  1243044308.jpg]
نمیدونم چی بگم یه انتی ویروس هم روی سیستم نصب کردم و تصویر زیر را بهم نشون داد :
[تصویر:  1243046526.jpg]
هشدار به تمام کاربران محترم هر سی دی و دی وی دی که محصولی از mrt هست بندازیدش تو سطل اشغال
امیدوارم که شرکت mrt واسش مشکلی ایجاد نشه !!!!
دوست عزيز خود فايل را مي تواني بفرستي؟
در ضمن چرا گزارش را نصفه گذاشتي؟
سلام
اره خواستم ثابت کنم
گزارش نصفه نبوده و کامل بوده که اثبات کرده حاوی یک تروجان بوده
باید winrar را برات اپلود کنم؟
اين مطلب كه ويندوز ام ار تي جاسوسي من چند وقت پيش شنيدم بودم حدود چند ماه پيش
ميگفتن به اسراييل وابسته است(راست يا دروغش به گردن منبعش)
ولي الان ديگه مطمعن شدم
ممنون باز هم از اين جور مطالب بگذاريد
اين محمد رضا توكلي هم كارهايي مي كنه .

قبلا هم چند جاي ديگه اين قضيه رو گفته بودن و هشدار داده بودن ولي تروجان مربوط به WINRAR نبودش و يه برنامه داخلي تو خود ويندوز MRT بود .

فكر كنم جديدا پيشرفت كرده و براي مشكوك نشدن با WINRAR ادغامش كرده !!!

بهترين كار اينه كه خودتون رو وابسته به ويندوز ( مخصوصا اين مدل هاي دستكاري شده ) نكنيد و بريد سراغ متن باز تا خيالتون از اين بابت ها راحت باشه .

و يه چيز ديگه : مي شه به خاطر اين كار از سازنده ( دستكاري كننده ) اين ويندوز شكايت كنيم يا نه ؟
سلام
خوب هستيد
قبل از پاسخ يك نكته رو بگم اگر واقعا ويروس داشته باشه ( بهتر فايل ويروسي شده و يا ... رو امين اپلود كنه تا همهگان چك كنند):
فكر كنم جرم داشته باشه اما اگر بتوني ثابت كني كه كار mrt بوده ميتونه بگه كه دستگاه ( ها) به ويروسي الوده بوده و...
به اميد ديدار
یه زمانی هم این شازده ویندوزش به ویروس چرنوبیل CIH آلوده بود :))
خدا به راه راست هدایتش کنه :)
سلام

اساس تولید ویندوزهای به اصطلاح فارسی شده یا با تغییرات اختصاصی به این صورت هست که پس از نصب

ویندوز فایلهای اون رو ویرایش می کنند و سپس اون فایل ها رو مجددا پک کرده و به صورت Bootable CD رایت

می کنن به همین علت معمولا مشکلات زیادی در این نوع ویندوزها وجود داره.

علاوه بر این که ممکنه ویندوز اصلی که مورد ویرایش قرار گرفته آلوده به ویروس باشه و اون ویروس هم همراه دیگر

فایلها بر روی سی دی رایت بشه، مشکلاتی در نصب درایورها و یا در هنگام نصب ویندوز بر روی برخی نوتبوک ها

به وجود میاد که همه اینها به علت روش نادرست تولید این ویندوزهای دستکاری شده است.

خیلی از این ویندوزها رو نمی شه بر روی نوتبوک ها نصب کرد یا در حال نصب بر روی پی سی ، آلارم نصب باتری

می دن!! که نشان دهنده ناپایداری زیاد این ویندوزهاست.

MRT البته مشکلات دیگه ای هم داخل ویندوزهای قبلیش وجود داشته اما اخیرا با همکاری چند شرکت دیگه

دست به تولید محصولات جدیدی زده که از کارایی بهتری برخوردارند و دیگه خبری از ویندوزها دستکاری شده نیست.
سلام
اقا سعید اینجا چه خبره؟
من واستون اپلود کردم یکی اومده پاکش کرده
اینجا چه خبره؟
سلام
خوب هستيد
والا من چيزي نديدم بگذاريد يك پرس و جو كنم
به اميد ديدار
سلام سعيد جان
اگر خواستي دوباره اپلودش ميكنم.
صفحه‌ها: 1 2