من فلش يلد نيستم ولي فكر نكنم اين قدر خفن باشه كه كار به قيمت و اينا بكشه
شدنش كه ميشه ، اگه يكي واقعا وقت بزاره ميشه همچين كاري رو انجام بده ، قدرت فلش فرا تر از اين حرفهاست :wink:
و اما در مورد قيمت ، بستگي داره ، تو ايران قيمت گذاري كني يا جاي ديگه ؟ اگه منظورتون ايرانه ، كه بايد يه 2 3 هزار تومني بزاري روش با 10 سال گارانتي و بليط مجاني براي شهربازي تا اونوقت شايد يه نگاهي بهش بندازن ( البته مقابل اين هم وجود داره ، يعني من خيلي كار هاي فلش رو ديدم كه مفت نمي ارزيده ، اونوقت مردم با قيمت هاي بالا خريداري ميكردن ) :arrow:
نه بابا يكي تو قسمت پروژه ها اينو زده بود (البته با ايميل وقتي باهاش تماس گرفتم گفت اين لينكه رو ببينم) و گفت يه قيمت بدم بهش.
طرف سه تا عكس داره (از يه شهر يا يه كشور) با سه ابعاد ، كوچيكه تقريبا اندازه صفحه مانيتور 15 اينچه و بزرگه حدود يك متر و وسطي هم مابين اين دو تا . حالا ميخواد بنوعي از كوچيكه با زدن كليك روش برسه به وسطيه و بعد هم بزرگه و مد نظرش هم چيزي مثل اون لينكه هست (البته بهش گفتم كه همون عكس بزرگه كفايته احتياجي به بقيه نيس).
قيمتش رو ازم خواسته تا بهش بگم . شما يه قيمت درست و حسابي بديد ببينم چند ميرزه آخه . بعدش امير جان خودت انجامش ميدي ؟؟؟
سلام
به نظر من ساختن اين زياد سخت نيست راحت ميشه ساخت اين فقط زوم هست ديگه اونم كاري نداره :!:
تنها يه زوم نيست مكان يابي تو نقشه . تو رو هر كجاي نقشه كليك كني اونو مياره وسط و بزرگش ميكنه . اين كار به اين سادگي نبايد باشه.
ashkan نوشته است:شما يه قيمت درست و حسابي بديد ببينم چند ميرزه آخه . بعدش امير جان خودت انجامش ميدي ؟؟؟
در مورد قيمتش حقيقتش رو بخواي ، نميدونم !! در مورد انجام دادنش ، اگه ميشه از اون كسي اينو مي خواد ، بپرس برا اينترنت مي خواد يا لوكال :?: چون اگه برا نت بخواد يه خورده سخت ميشه
براي اينترنت ميخواد نه لوكال.
خوب ، حالا بايد ببينيم سرعت واسش تا چه اندازه اهميت داره ، مثلا براي كسي كه اون نقشه رو با فلش درست كرده خيلي اهميت داشته ، چون در چهار مرحله زومي كه ميكنه هر عكس رو به تعدادي بسيار زيادي عكس تقسيم كرده ، يعني مثلا در مرحله اول زوم ، 5 ، 6 تا عكس كوچيك از روي هاست فراخواني ميشه . ولي اگه سرعت اهميتي نداشته باشه ، ميشه همين كار رو با يه دونه عكس تموم كرد ، يعني كلا يه دونه عكس بزرگ باشه ، اون رو هي scale كني !
اينو ازش ميپرسم و نتيجش رو ميگم.
اينا 3 تا عكس دارن كه ميخوان روي اينترنت بزارن اگه فقط عكس بزرگه رو بخوان بزارن كه وقتي عكس كوچيك ميشه از كيفيت ميفته چون ابعاد عكس بزرگه 81*72 سانت هست و عكس كوچيكه 18*16 و عكس وسطيه 48*54 سانت سرعت هم براشون مهمه
اوچيكه همه مهدي