ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چگونگی ارتباط با accsess
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان من مقاله های موجود در سایت رو خوندم ولی کمکی به من نکرد می شه روش کامل ارتباط برنامه با accsess رو برام بگید بدون استفاده از datagrid یعنی می خوام اطلاعات رو در تکست باکس وارد کنم
سلام. شما يا بايد از Data Grid و يا بايد از Adodc اول با بانك ارتباط برقرار كني بعد بتوني فيدهاش رو دستكاري كني!
ممنون ولی چطوری من با data خواستم ارتباط برقرار کنم ولی همش از فرمت ایراد می گیره باید در اکسس کاری بکنم چون یه برنامه نمنه دارم که اون مشکلی نداره
ارور اینه
unrecognized database format وادرس دیتابیسم رو می ده
دوست عزیز

لطفا بانک اطلاعاتی و اون پروژه ای که برای ارتباز با دیتابیس طراحی کردید رو اینجا بگزارید تا ایرادش رو برطرف کنیم.
سلام دوست عزیز .با کنترل data هم میتونید ارتباط برقرار کنید.
نمونه زیر از این سایت و یا یک سایت دیگه گرفته شده.موفق باشید
(۰۴-خرداد-۱۳۸۸, ۱۵:۲۳:۵۲)MT888 نوشته است: [ -> ]سلام دوست عزیز .با کنترل data هم میتونید ارتباط برقرار کنید.
نمونه زیر از این سایت و یا یک سایت دیگه گرفته شده.موفق باشید

این رو دارم دوست عزیز ممنون که گذاشتید
سلام ممنون که جواب دادید برنامرو گذاشتم اینم لینکش
http://rapidshare.com/files/237037050/shop.rar.html
لینکتون ارور داره
لینک تست شده مشکلی نداره
راستی دوستان بدون استفاده از datagrid و فقط با addoc چطور می شه ارتباط برقرار کرد با اکسس
(۰۴-خرداد-۱۳۸۸, ۱۹:۵۴:۵۰)evilbaby نوشته است: [ -> ]لینک تست شده مشکلی نداره
راستی دوستان بدون استفاده از datagrid و فقط با addoc چطور می شه ارتباط برقرار کرد با اکسس

سلام
من چندتا فرم که هرکدام هم به بانک اطلاعاتی متصل هست با DATA ولی چند مشکل وجود داره:
1- آدرس دهی فایل بانک اطلاعاتی و اجرای برنامه باید حتما برنامه در درایو سی و داخل یک پوشه مشخص گذاشته شود تا اجرا شود اگر کد خاصی داره دقیقا چی باید بنویسم و در کجا باید بنویسم کد رو تا هرجا که برنامه رو اجرا کردم به بانک اطلاعاتی متصل باشه و مشکلی پیش نیاد.
2- من برنامه ام رو به فایل اجرایی تبدیل کردم ولی در کامپیوتر دیگه که میخوام اجرا کنم ایرور میده که عکسش رو پایین گذاشته ام و به بانک اطلاعاتی وصل نمیشه.
[تصویر:  11gu1ix.jpg]
سلام برنامتو بفرست تا درستی کنم
اینکارت که فایلی تو یه پوشه مشخص شده باشه اشتباه هست
از این کد استفاده کن دیگه دیتابیست را بزار بغل برنامه
کد:
a = App.Path & "\" & "Parsian_Saze.mdb"
Data1.DatabaseName = a
(۱۰-خرداد-۱۳۸۸, ۱۷:۴۲:۱۷)amintatu1990 نوشته است: [ -> ]سلام برنامتو بفرست تا درستی کنم
اینکارت که فایلی تو یه پوشه مشخص شده باشه اشتباه هست
از این کد استفاده کن دیگه دیتابیست را بزار بغل برنامه
کد:
a = App.Path & "\" & "Parsian_Saze.mdb"
Data1.DatabaseName = a

دوست عزیز تشکر از جوابت
ولی همین کدی که شما گفتین رو کجا بنویسم؟ وقتی Data رو لینک میدم به فایل اکسس خود به خود آدرس دهی میکنه جایی برای نوشتن کد نمی بینم.
بعدش برنامه ای مورد نظر نه میگابایته نمیشه ضمیمه کنم مگراینکه به ایمیل شما بفرستم.