ايران ويج

نسخه‌ی کامل: يك سايت مثل iranvig برای برقی ها لازمه یا نه؟ شما بگید؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
همه اونایی که به برق و الکترونیک علاقه دارید یا رشتتون برق والکترونیکه ایا رشته ما به یک سایت مثل ایران ویگ نیاز نداره تو رو خدا شما بگید؟ نداره :?: :?:
من میخوام یک سایت اینجوری راه بندازم از همه اونایی که اطلاعاتی در این مورد دارند می خوام کمکم کنند
مثلا:
هاستم چس چیزایی لازم داره ؟
پهنای باندم باید چقدر باشه ؟
چقدر خرج ور میداره طراحی سایت؟
اصلا ایران ویگ از کجا حمایت مالی میشه ؟
سلام عزيز
من سعي دارم تو سايتم به همين طرف برم . و الانم خيلي از ملزومات اين كارو تو سايتم آپلود كردم ولي خوب هنوز كار ميبره . انشا الله با اتمام بخش عضويت سايتم ميشه تمام و كمال كارو شروع كرد . خصوصا كه كار برنامه نويسي سايتو خودم انجام ميدم ميشه امكانات جالبي كه مختص برق باشه ايجاد كرد . اگه دوستان مايل به همكاري هم هستن ميتونم بهشون دسترسي بدم تا خودشون بتونن مقاله يا آموزش آپلود كنن مثل دو تا ديگه از دوستان كه در حال حاظر همكاري دارن . ( آقاي قاسم عزيز و آقاي نحوي عزيز )
نقل قول: ایا رشته ما به یک سایت مثل ایران ویگ نیاز نداره
آره نياز داره ولي مثل ايران ويج نه؟

نقل قول: هاستم چس چیزایی لازم داره ؟

اينارو كه يه جا بايد از آقا اشكان بپرسي
نقل قول: اصلا ایران ویگ از کجا حمایت مالی میشه ؟
احتمال قوي از جيب مبارك وب مسترAmaze
نقل قول: من میخوام یک سایت اینجوری راه بندازم از همه اونایی که اطلاعاتی در این مورد دارند می خوام کمکم کنند
فكر كنم راحت تر اگه از آقا اشكان بخواي يه قسمت الكترونيك هم به اين سايت اضافه كنه موازي كاري خوب نيست بايد به فكر افزايش قدرت بود
نقل قول: همه اونایی که به برق و الکترونیک علاقه دارید یا رشتتون برق والکترونیکه ایا رشته ما به یک سایت مثل ایران ویگ نیاز نداره تو رو خدا شما بگید؟ نداره
من میخوام یک سایت اینجوری راه بندازم از همه اونایی که اطلاعاتی در این مورد دارند می خوام کمکم کنند
مثلا:
هاستم چس چیزایی لازم داره ؟
اصلا ایران ویگ از کجا حمایت مالی میشه ؟
اولا ويج هست نه ويگ (قبل از من يكي iranvij رو گرفته بود واسه همين من مجبور شدم اينو بگيرم).
خيلي كار جالب و قشنگيه . بهترين راه هم اينه كه سايت جوري باشه تا هركسي خواست براحتي بتونه مطلب يا مدارش رو تو سايت آپلود كنه(مشاركت همگاني اصل مهمي هست)
آماده هرگونه حمايت معنوي!!! :wink: هستم .
بنظر من با كمترين هاست شروع كن(هم هزينه كمتره هم نگهداريش آسونتر) با يه برنامه پي اچ پي نوك ميتوني اين كارو بكني.(هزينهش در حالتي كه كمترين هاست هست حدود 30 الي 40 هزارتومان حداقل براي يه سال) اين هزينه بجز هزينه هايي مثل نگهداري و ارتباط با اينترنت و زمان و وقتت ميشه.كه اگه بخوايي اينارو هم به حساب بياري حداقل چند ميليوني ميشه.
بايد حداقل يه مدت مديد خودت تو سايتت كار كني تا همه به سايتت اطمينان پيدا كنن.
سايت ايران ويج الان از حمايت و پشتيباني معنوي دوستانش برخوداره ولي قسمت مالي قضيه خوب مربوط به من ميشه.(يعني تو هم بايد از جيب بدي)
من يه پيشنهاد بهت و آقا بهزاد دارم . شما با هم ميتونيد راحتتر يه هاست و سايت رو بچرخونيد . بهتره با هم يه گفتگو بكنيد ببينيد ميشه يه همكاري رو راه بندازيد.
به نظر من 100 ٪ لازمه چون من قبلا دنبال چنين سايتي مي گشتم ولي نتونستم پيدا كنم و خواستم كه خودم يكي رو درست كنم ولي فرصت نشد حالا خوشحال مي شم بتونم كمك كنم
دقيقا حق با اشكان عزيز هست !
بهتره اگه قراره يه همچين سايتي راه اندازي بشه بايد از چند جانب ساپورت بشه !
حتما هم طرفدار بسيار خواهد داشت !
بالاخره دوستان زيادي هستند كه توي اين رشته فعاليت مي كنند .
موفق باشيد :wink:
behzad-hacker نوشته است:سلام عزيز
من سعي دارم تو سايتم به همين طرف برم . و الانم خيلي از ملزومات اين كارو تو سايتم آپلود كردم ولي خوب هنوز كار ميبره . انشا الله با اتمام بخش عضويت سايتم ميشه تمام و كمال كارو شروع كرد . خصوصا كه كار برنامه نويسي سايتو خودم انجام ميدم ميشه امكانات جالبي كه مختص برق باشه ايجاد كرد . اگه دوستان مايل به همكاري هم هستن ميتونم بهشون دسترسي بدم تا خودشون بتونن مقاله يا آموزش آپلود كنن مثل دو تا ديگه از دوستان كه در حال حاظر همكاري دارن . ( آقاي قاسم عزيز و آقاي نحوي عزيز )
اقا بهزاد نظرت چيه موافقي با اقا اشكان ما ميتونيم با هم بهتر كار كنيم و بهتر سايتو بچرخونيم اگه نظرت موافقه بگو
اقا اشكان ميخواستم ببينم فارسي نوك يك نرم افزاره كه رو سايت نصب ميشه يا بايد بديم سايتو طراحي كنند اگه بايد بديم سايتو طراحي كنند كي اين كارو ميكنه يك توضيحي ميدي اقا اشكان خيلي ممنونت ميشم :kiss:
سلام عزيز
بسيار خوشحال ميشم كه كمك كنين هميشه هم گفتم . فقط بايد هماهنگي كنيم كه چه قسمتي رو كي كار كنه . بهم پي ام بده هماهنگ كنيم .
mmohtasham2004
b_khazama
اينا اي دي منه منتظرم .
electro-learning نوشته است:اقا اشكان ميخواستم ببينم فارسي نوك يك نرم افزاره كه رو سايت نصب ميشه يا بايد بديم سايتو طراحي كنند اگه بايد بديم سايتو طراحي كنند كي اين كارو ميكنه يك توضيحي ميدي اقا اشكان خيلي ممنونت ميشم :kiss:
پي اچ پي نوك يا فارسيش : فارسي نوك يه برنامه آماده به زبان پي اچ پي هست كه امكان راه اندازي يه سايت رو به افراد ميده بدون نياز به تغيرات زياد . يه بخش آدميني هم داره كه تو فقط تغييرات مورد نظرت رو توش ميدي و چيزي حدود 14 تا تم هم پيش فرض داره كه نياز به طراحي رو تقريبا صفرش كرده. ولي خود بهزاد برنامه سايتش رو نوشته پس زياد نگران برنامه نباش بنظر من بايد با استفاده از امكانات اضافه شده به سايت آقا بهزاد شما فقط پست هاي الكترونيكي بزني .
ashkan نوشته است:
electro-learning نوشته است:اقا اشكان ميخواستم ببينم فارسي نوك يك نرم افزاره كه رو سايت نصب ميشه يا بايد بديم سايتو طراحي كنند اگه بايد بديم سايتو طراحي كنند كي اين كارو ميكنه يك توضيحي ميدي اقا اشكان خيلي ممنونت ميشم :kiss:
پي اچ پي نوك يا فارسيش : فارسي نوك يه برنامه آماده به زبان پي اچ پي هست كه امكان راه اندازي يه سايت رو به افراد ميده بدون نياز به تغيرات زياد . يه بخش آدميني هم داره كه تو فقط تغييرات مورد نظرت رو توش ميدي و چيزي حدود 14 تا تم هم پيش فرض داره كه نياز به طراحي رو تقريبا صفرش كرده. ولي خود بهزاد برنامه سايتش رو نوشته پس زياد نگران برنامه نباش بنظر من بايد با استفاده از امكانات اضافه شده به سايت آقا بهزاد شما فقط پست هاي الكترونيكي بزني .

اقا اشكان يك سوال ديگه داشتم پي اچ پي نوك رايگانه يا نه ؟
صفحه‌ها: 1 2