ايران ويج

نسخه‌ی کامل: یه ویروس میكر خیلی باحال و متفاوت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
یه ویروس میكر خیلی باحال و متفاوت كه میشه باهاش ویروسهای خیلی قوی ساخت.
این ویروس میكر توسط هیچ آنتی ویروسی شناخته نشده (فعلا) 030
خیلی صلیقه روش به خرج دادم.
ببینید چطوره و اگه خواستید بگید تا سورسشم بگذارم.

[تصویر:  i5w0gl.gif]

برای دانلود اینجا كلیك كنید

حجم 454 kb

پسورد:www.kalekhar.blogfa.com
سلام

برنامه خوبی نوشتی گرافیکشم که خوبه و بهش میخوره

اگه لطف کنی سورسشم رو بزاری بازم خوب میشه حداقل چند نکته اموزشی برامون داره و یه چیزایی هم یاد میگیریم دیگه..
بسیار خوبه
رو گرافیک هم خوب کار کردی
عزیزم اگه بتونی سورسشو بزاری خیلی ممنونت میشم چون خیلی بهش نیاز دارم
(۲۷-مرداد-۱۳۸۸, ۱۹:۱۲:۱۳)mehdiiziy نوشته است: [ -> ]عزیزم اگه بتونی سورسشو بزاری خیلی ممنونت میشم چون خیلی بهش نیاز دارم
دوست عزیز ، به تاریخ پست نگاه کنین ، مطمئنا" سازنده ی این برنامه دیگه اینجا فعالیت نداره! از ایمیل و ... استفاده کنین بهتره!الان شاید اگه 1 هزاره هم بگذره هیچ کس جواب نده! ضمنا" ، قرار نیست که ایشون حاصل این همه کار و زحمتشون رو در اختیار کسی قرار بدن! لابد بالاشم اسمه خودتون رو مینویسید؟ یک ذره خودتون تلاش کنید ، ولی در مورد راهنمایی های جزیی ، به نظر من بهترین کاره!
(۲۸-مرداد-۱۳۸۸, ۰۹:۳۵:۰۷)Fireninja نوشته است: [ -> ]
(۲۷-مرداد-۱۳۸۸, ۱۹:۱۲:۱۳)mehdiiziy نوشته است: [ -> ]عزیزم اگه بتونی سورسشو بزاری خیلی ممنونت میشم چون خیلی بهش نیاز دارم
دوست عزیز ، به تاریخ پست نگاه کنین ، مطمئنا" سازنده ی این برنامه دیگه اینجا فعالیت نداره! از ایمیل و ... استفاده کنین بهتره!الان شاید اگه 1 هزاره هم بگذره هیچ کس جواب نده! ضمنا" ، قرار نیست که ایشون حاصل این همه کار و زحمتشون رو در اختیار کسی قرار بدن! لابد بالاشم اسمه خودتون رو مینویسید؟ یک ذره خودتون تلاش کنید ، ولی در مورد راهنمایی های جزیی ، به نظر من بهترین کاره!

درسته من از اون موقع تا حالا سربازي بودم.Biggrin
و پسوردم و همين طور پسورد ايميلم يادم رفتهAngry و مجبور شدم با نام جديد بيام.
سورسو مزارم.
با حجم 665 kb
پسورد فايل:vb2exe.blogsky.com

دانلود با لينك مستقيم

كاش مدير پسورد قبليمو كه با نام kalekhar بودم رو يه جور برام گير مياورد.
من كه با سورس ويروس ميكرم ثابت كردم كه همون كاربر قبليم.
چرا باز نمیشه؟