چطوري مي تونم با برنامه يك فولدر را كپي كنم؟ (بدون استفاده از كامند ديالوگ) (انشاء الله ديكته اش رو درست نوشتم
چطوري مي شه كليك هاي ماوس (چپ كليك، راست كليك، وسط كليك و دابل كليك) رو فقط با دستور به برنامه فرستاد؟
در یک شبکه داخلی (اینترانت؟) می خوام با کلیک بر روی یک دکمه که روی یک فرم در یکی از سیستم ها ) (بجز سرور
وجود دارد، یک فرم یا یک فایل exe را روی تمام سیستم ها به نمایش در آورم
با سلام
1- براي كپي كردن فولدر شايد اي پي آي داشته باشيم ولي من نمي دونم! من خودم ابتدا يك پوشه با همان نام در مقصد مي سازم (به يه اي پي آي) و بعد تك تك فايل ها را در آن كپي مي كنم (كه براي اينكار هم اي پي آي وجود داره و هم دستور در زبانهاي برناه نويسي)
2- براي شبيه سازي ماوس يك تابع اي پي آي وجود داره. حفظ نيستم بگردي پيدا مي كني (حتي براي شبيه سازي كليد هاي كيبورد هم اي پي آي وجود داره)
3- سوالت خيلي كليه ! آيا اون فايل روي ساير سيستم ها وجود داره يا اينكه ميخواهي اول ارسال كني و بعد اجرا كني؟! اگه وجود داشت باشه :
با كليك بر روي اون دكمه مورد نظر ابتدا يه پيغام عمومي به همه كلاينت ها مي فرستي - خوب برنامه كلاينت رو هم كه خودت مي نويسي پس يه جوري تنظيمش مي كني كه معناي اين پيغام خاص رو بفهمه (كاري نداره توي DataArrival اين گزينه رو براش تعريف مي كني) و بعد از اينكه اين دستور را دريافت كرد فايل اگزه را در مسير مورد نظر اجرا مي كني- چطوري؟ با يه تابع اي پي آي! البته بنابر هر زبان برنامه نويسي خاص يه دستور هم بايست وجود داشته باشه!
موفق باشيد
سلام
شما در قسمت MouseDown يك متغير داريد به اسم Button كه هر وقت مقدار اون 1 باشه
كليك چپ و اگر 2 باشد نشان دهنده كليك راست هست
جستجو تو سايت كني كلي مطلب گيرت مياد.