ايران ويج

نسخه‌ی کامل: شناخت USB بدون فايل جداگانه در ويندوز
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام خدمت همه دوستان
من توي اينپست با استفاده از مدار يكه مدير سايت آقا هادي قرار دادن يه مدار مبدل پورت RS232 به USB ساختم و جواب هم گرفتم.در حين شناختن اين مدار در ويندوز ، ويندوز در خواست فايل شناساي كرد و من هم آدرس محل قرار گيري اين فايلها رو توي هارد رو دادم ، حالا يه سوال داشتم : آيا شما مدار جانبي يا هر طريقي كه بشه كاري كرد كه ويندوز ديگر اين فايلها رو نخواد ؟؟؟رو داريد؟؟منظورم اينكه اين فايلهاي مورد نياز ويندوز توي همين مدار جانبي باشه؟مثل فلش مموري ها كه بدون نياز به فايل جدا گانه اي ويندوز اونها رو مي شناسه؟
با تشكر
به این ها می گن HID فایل های مورد نیاز توی خود ویندوز از قبل هست
سلام
خوب نمی شه کاری کرد که نیازی به فایل نباشه؟و زمانی که ویندوز این فایلها رو خواسته از یه طریقی این فایلها رو به ویندوز دارد؟

در مورد HID توی سایت هم اطلاعاتی در حد اینکه چی هست نوشته شده؟لینکی یا مطلبی کاملتر ندارید؟
ممنون
سلام
من یه نرم افزار و رابط سخت افزاری اون رو دارم که فقط از طریق پورت RS232 به کامپیوتر وصل میشه و لب تاپم هم پورت RS232 نداره و برنامه هم فقط از طریق این پورت رابط سخت افزاریش رو میشناسه؟
آیا میشه کاری کرد که در ویندوز این مدار مبدلی که ساختم در ویندوز پورتش رو تغیر داد؟
یعنی ویندوز دیگه این پورت USB رو به جای پورت مثلا COM4 بشناسه؟
برای شناسایی به جای پرت کام از ftd235 یا یه همچین چیزی باید استفاده کنی
اون HID ها رو هم یه سری دیوایس پیش فرض مثل ماوس رو می گن باید سخت افزار برای اون ها طراحی شده باشه تا بشه این کارو کرد بریا مثلا پرت سریال باید ببینی چنین HID هست یا نه
سلام
ممنون
می تونید در ابتدا یه سایت(های) رو معرفی کنید .
از کجا باید شروع کنم؟