ايران ويج

نسخه‌ی کامل: برنامه اسمبلر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
من دانشجوی رشته فناوری اطلاعات هستم.برای اولین بار کارم بدجوری گیر دو تا برنامه است...
یکی برنامه ای به یکی از زبان های برنامه نویسی که زبان اسمبلی رو به ماشین تبدیل کنه.
یکی هم برنامه ی تبدیل کامپایلر به اسمبلر
خواهشا یه کمی به جای توضیح دادن برنامه ها ,خود برنامه رو هم بذارید اینجا..
ممنونم
معمولا (بعضی از)کامپایلرها کد برنامه شونو به اسمبل تبدیل و با یه اسمبلر اونو به زبان ماشین تبدیل میکنن
منظورتون از کامپایلر به اسمبلر هست؟این کارو دیباگرها انجام میدن مثل ollydbg-ollyice-IDA-soft ice که تو بخش کرک و ابزارهای کرک موجود هست
راستی از کجا میشه کدای معادل دستورات اسمبلی رو گیر آورد؟ هر دستور اسمبلی یه کد ماشین معادل داره دیگه؟ اینو مثلا برای CPU های خاص مثل AMD و Intel و یا میکروپروسسور ها مثل AVR و PIC چطور میشه گیر آورد؟
(۰۷-خرداد-۱۳۸۸, ۱۰:۱۸:۵۱)ajlajlajl نوشته است: [ -> ]راستی از کجا میشه کدای معادل دستورات اسمبلی رو گیر آورد؟ هر دستور اسمبلی یه کد ماشین معادل داره دیگه؟ اینو مثلا برای CPU های خاص مثل AMD و Intel و یا میکروپروسسور ها مثل AVR و PIC چطور میشه گیر آورد؟
به راحتی
تو سایت intel یه سری مستندات و جدول برای این کار هست
در ضمن میتونی از مقاله how understandig code که تو سایت tuts4u هست استفاده کنی
البته ترجمش هم تو سایت xexample هست
(۰۷-خرداد-۱۳۸۸, ۰۸:۱۴:۲۹)lord_viper نوشته است: [ -> ]معمولا (بعضی از)کامپایلرها کد برنامه شونو به اسمبل تبدیل و با یه اسمبلر اونو به زبان ماشین تبدیل میکنن
منظورتون از کامپایلر به اسمبلر هست؟این کارو دیباگرها انجام میدن مثل ollydbg-ollyice-IDA-soft ice که تو بخش کرک و ابزارهای کرک موجود هست
خوب منظور من اینه که کار اسمبلر یا تبدیل کامپایلر به اسمبلر رو نمیشه برنامه ی اونو نوشت؟؟...یا برنامه ی همون دیباگرها رو که شما میگید...
من دنبال برنامه ای هستم که خروجیش کار اسمبلر رو بکنه...یا وقتی که یه برنامه به هر زبان برنامه نویسی کامپایل میشه تا به اسمبلر تبدیل شه برنامه ی تبدیل این چیه؟
بسیار ممنونم از اینکه به این سرعت جواب دادید..:)
برنامه های debuger یا disasembler زیاد هستن مثل همونهایی که مثال زدم ollydbg-ollyice-IDA-soft ice و win32dasm

http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=7113
(۰۸-خرداد-۱۳۸۸, ۰۹:۳۶:۲۸)lord_viper نوشته است: [ -> ]برنامه های debuger یا disasembler زیاد هستن مثل همونهایی که مثال زدم ollydbg-ollyice-IDA-soft ice و win32dasm

http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=7113

انقدر بعضی از مدیرا بداخلاق هستن که میترسم این سوالو بپرسم:)
اما میپرسم...
من منظورم برنامه نویسی هست ,نه نرم افزار...یعنی من میخوام برنامه ای رو run کنم که خروجیش اسمبلر باشه یا تبدیل کامپایلر به اسمبلر
از خیلیا پرسیدم و همه گفتن نوشتن همچین برنامه ای خیلی سخته و تخصصیه...واسه این گیر کردم
مدیرها اینجا بد اخلاق نیستن و اطلاعاتشونو بدون چشم داشت در اختیار دیگران قرار میدن
اشکل از پرسنده سوال هست
اگه نیاز به سورس یه دیس اسمبلر دارین باید به طور شفاف و واضح بیان کنید
شما در تمام پستهاتون از لفظ برنامه استفاده کرده بودید نه سورس کد
بیشتر دقت کنید

فایلهای زیرا یک سورس دیس اسمبل به دلفی و دیگری مستندات intel در مورد ثباتها و وقفه ها و ..... هست که اساس کار دیس اسمبلها هست

موفق باشید
(۰۹-خرداد-۱۳۸۸, ۲۳:۴۰:۵۱)lord_viper نوشته است: [ -> ]مدیرها اینجا بد اخلاق نیستن و اطلاعاتشونو بدون چشم داشت در اختیار دیگران قرار میدن
اشکل از پرسنده سوال هست
اگه نیاز به سورس یه دیس اسمبلر دارین باید به طور شفاف و واضح بیان کنید
شما در تمام پستهاتون از لفظ برنامه استفاده کرده بودید نه سورس کد
بیشتر دقت کنید

فایلهای زیرا یک سورس دیس اسمبل به دلفی و دیگری مستندات intel در مورد ثباتها و وقفه ها و ..... هست که اساس کار دیس اسمبلها هست

موفق باشید

منم منظورم اینجا نبود...
بله درست میگید,اشتباه از من بود...بسیار ممنونم از کمکتون
ببين بنده خدا از ترسش داره چي ميگه
راست ميگه خب
يه خرده صبور تر باشين
سارا جان اين بهترين سرورسي هستش كه مي توني توي اينترنت به زبان دلفي پيدا كني
در واقع يه ديباگر و ديس اسمبل خيلي خوبه
http://www.caesum.com/files/borgpas.zip
با سلام به دوستان
من در حال طراحی یک اسمبلر هستم. در کد نویسی برنامه مشکلی ندارم ولی کدهای معادل دستورات رو متوجه نمی شم. برای مثال می خوام کد زیر رو به معادل باینری تبدیل کنم
ADD eax,2
در فایل 80386 Instruction Reference برای دستور ADD چندتا کد ذکر شده مثلا
add reg32,reg32 01100110- 0000 00x1 - [11-reg-r/m]

چطور باید این دستور رو ترجمه کنم.
کد مربوط به ADD - EAX - و عدد 2 در این مثال چطور بدست میاد
سورس هایی که بود رو دیدم ولی روش تبدیل کدها رو پیدا نکردم
با سلام به دوستان
من در حال طراحی یک اسمبلر هستم. در کد نویسی برنامه مشکلی ندارم ولی کدهای معادل دستورات رو متوجه نمی شم. برای مثال می خوام کد زیر رو به معادل باینری تبدیل کنم
ADD eax,2
در فایل 80386 Instruction Reference برای دستور ADD چندتا کد ذکر شده مثلا
add reg32,reg32 01100110- 0000 00x1 - [11-reg-r/m]

چطور باید این دستور رو ترجمه کنم.
کد مربوط به ADD - EAX - و عدد 2 در این مثال چطور بدست میاد
سورس هایی که بود رو دیدم ولی روش تبدیل کدها رو پیدا نکردم
صفحه‌ها: 1 2