سلام
من ميخوام الکترونيک ياد بگيرم
قبل از اينکه به کامپيوتر علاقه مند بشم به الکترونيک علاقه داشتم اما هيچوقت فرصت ياد گيريش رو نداشتم
از کجا بايد شروع کنم
با قطعات آشنا هستم قديما هم از اين کيتهای آموزشی درست ميکردم
چه لوازمی احتياج دارم؟
چه کار بايد انجام بدم؟
چقدر وقت ميبره حرفه اي بشم؟
در مرحله اول به هویه و وسایلش و مولتی متر و یه تغذیه و یه دونه برد بورد نیاز داری .
می تونی کتاب های الکترونیک که ساده توضیح داده باشن رو بخونی و مداراتشون رو برد برد عملی ببندی تا عملا با طرز کارشون بیشتر آشنا بشی و همینطور مدارت کتاب های مدار ( مثل سری 300 ) رو آزمایش کنی تا با قوانین و جزئیتاشون و عملکردشون بهتر بفهمی و خودت بتونی طبق خواسته خودت مدار رو تغییر بدی و با کمی تمرین و مطالعه و ازمایش مدار مورد نظر رو خودت طراحی کن و بعد می تونی بری سراغ دیجیتال ( من CMOS رو پیشنهاد می کنم ) و انواع مدارتشون ( مثل مولتی پلکسر و رجیستر ) رو ازمایش کنی و وقتی طرز کارشون رو فهمیدی بری سراغ طراحی مدارات ساده تر ( مثل نویسنده الکترونیکی و یا چشمک زن و شمارنده و پیشرفت کنی فرکانس متر ) و همینطور بری سراغ میکرو و برنامه نویسی و تست اونها!!!
بستگی به علاقه خودت داره که چقدر وقت بذاری و چقدر بتونی پیشرفت کنی .
سلام
کتاب های محمود بخت اور هم برای شروع خیلی خوبه .
سايتی يا pdf آموزشی سراغ نداريد؟
آخه الکترونیک یکی دو تا نیست که با خوندن یه کتاب اونهم کتاب پروژه با نقشه مدارات پیچیده بشه شروع کرد. خود تحلیل این مدارای کتابا کلی دانش فنی میخاد.
من پیشنهاد میکنم اول طرز کار و وظیفه قطعات مختلف مثل مقاومت و خازن و دیود و ... یاد بگیرین بعد از مدارای ساده شروع به تحلیل بکنید. البته اگه خودتون بخواین با دانش ابتدایی مدارات ساده هم طراحی کنین خیلی میتونه کمکتون کنه. اون اطلاعاتم که گفتم، اگه سرچ کنین کلی مطالب میتونین تو نت دربارش پیدا کنین
موفق باشید
توي امضام يه چيز توپ واسه شروع گذاشتم كه من
همه اومدن نظرشون رو اعلام کردن منم میگم که کتابهای هنرستان رشته الکترونیک رو بخون
درسته که من از دبیرستان اومدم ولی وقتی خواستم عملی کار کنم کلی مشکل داشتم و مجبور شدم که به این کتابها مراجع کنم
خیلی خوب هستن و به ساده نوشته شدن و به راحتی میتونی ازشون سر در بیاری
( راستش ما این ترم واسه درس ماشین کلی کتاب گفتن که از هیچ کدومشون به اندازه کتابهای الکترونیک من استفاده نکردم به خصوص که از مباحث ریاضی خیلی سخت سخنی گفته!)
راستی این چهار تا کتاب بخت آور هم داشته باشی ببهتر از کتابهای مونتاژیشه
الکترونیک برای دانش آموزان جلد 1 و 2
الکترونیک عملی جلد1 و 2
الکترونیک خیلی کلی تر از اونه که بخوای بگی می خوام الکترونیک یادبگیرم....باید هدفت رو ریزتر کنی...ولیطبقگفته ی دوستان رجوع به کتاب های هنرستان،کتاب های بخت آور و...یه سری کتابهایی که به اینصورت ساده گفته باشن خیلی خوبه....درضمن میتونی همزمان یه سری وسایل اولیه الکترونیک مثل برد برد،هویه،سیم لحیم،مقاومت ،خازن....بخری(قیمتشون هم پایین هست)و یه سری مدارات ساده رو ببندی...کسی موفق هست که عملی رو که انجام می ده با علم بهاون عمل باشه