ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ارتباط با mmc sd
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
نقل قول: بستگی داره درد چی باشه!!!
فکر میکنم از اون دردایی که شما مد نظرتون هست تو ایران کمتر پیدا میشه. دکترش هم کمه
شما هم ذوق هنری داشتی و ما نمیدونستیم؟

سلام آقا هادی
راستش من زیاد شنیدم که بیسیک حرفه ای نیست و نمیشه باهاش هر برنامه ای رو نوشت!!!
اصلا هم تعصب خاصی به هیچ زبان یا اصلا به هیچ چیزی که ساخته دست بشره ندارم ولی شما میتونید مثال هایی رو بزنید که نمیشه با بیسیک برنامشو نوشت؟
اگه اینترنت در مورد تفاوت سی و بیسیک سرچ کنید کلی نتایج در این مورد بدست میاد که افراد مختلفی اومدن و به جای بحث و یا دلیل با هم دیگه جهد و مجادله کردن! که هیچ نتیجه ای هم ندارن
خوب شما که فکر کنم با هر دو زبان هم کار کرده باشید یکمی از برتری های سی بگید شاید ما هم کدویژنی یا وین ای وی آری شدیم.
(من تنها تفاوتی که تا حالا بین سی و بیسیک دیدم تو همین آرایه های چند بعدی هست)
کار با z80 خیلی سخت هستش و حیف اون پولی که برای کتابش دادم!!
ولی انصافا بعضی از شرکتها یه کارایی با 8051 کردن که وقتی فکرشو میکنم مغزم سوت میکشه
Arm رو هم که هنوز زیارت نکردیم (ایشالا وقتی بیسکامش اومد!!)
ببین خیلی جاها مشکل سرعت داره یعنی یه برنامه شاید با سرعت یک دهم معادلش با سی اجرا می شه البته در بعضی از موارد
کلا سینتکس زبان خیلی مهم نیست که چه شکلی باشه البته حتما بعضی از امکانات مثل شیئ گرایی رو نداره ولی من با خود کدویژن هم که برنامه می نوشتم روی حدود ۱۰۰۰ خط به مشکل بر می خورد یعنی برنامه اونجوری که نوشته شده بود کار نمی کرد یه اینتر که وسط کد های برنامه می زدی درست می شد در واقع کدویژن رو برای یه چنین کاری طراحی نکردن بیسیک رو هم همینجور در هنگام طراحی فقط سادگی براشون مهم بوده
صفحه‌ها: 1 2