ايران ويج

نسخه‌ی کامل: لوپ در اجرا
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام خدمت اساتید C#.NET کار.
من با این که از C#.NET اصلا خوشم نمیاد ولی خب دست روزگار بیخ یقه مارو گرفت Biggrin.
من یه برنامه برنامه نوشتم برای کار با اعداد بزرگ.
توی ضرب و تقسیم.
وقتی خط به خط اجرا میکنم درست اجرا میشه و کار میکنه. ولی وقتی اجرا میکنم میفته توی لوپ. وقتی که وایمستونمش و میرم توش یهو میبینی نتیجه رو یه عدد گنده وایسیده. اونوقت بازم اگه خط به خط باقیشو اجرا کنی درست کار میکنه و از حلقه خارج میشه!!!!!!
مثل این که شمارنده حلقه هر وقت میرسه به صفر برمیگرده رو یه عدد دیگه و هیچ وقت صفر نمیشه!!!!
نمیدونم . یه نگاه بندازید.
ممنون. با VS2008 هسته.
http://worstwarrior.persiangig.com/TMP/BigNums.rar
من بهش نگاه کردم ولی وقت نکردم اصولی ردیفش کنم . اما در کد منها عدد که به صفر میرسه یه دفعه عدد بزرگ میکنه مثلا صفر میشه 100.
کد شرط تناسب بعضی مواقع درست جواب نمیده .

کد:
public static BigNum operator *(BigNum n1, BigNum n2)
        {
            bool sgn = n1.sign ^ n2.sign;
            BigNum iTemp =Abs(n1), an1 = Abs(n1);
            BigNum an2 = Abs(n2);
            BigNum m = new BigNum();

while (an1-- != 0)
            {
                if (an1 > iTemp )
                    break;

m += an2;
            }

//for (; an1 != 0; an1--, ) ;
            return sgn ? -m : m;
        }
ممنون. ولی بازم وقتی عدد بزرگ میشه مشکل پیدا میکنه. فکر کنم باید یه شرط بزارم که اگه عدد بزرگتر از قبل شد برو در.
حالا در کل. این مشکلش از کجاست؟ من تبدیلش کردم به ویبی اونجام همین مشکلو داشت!؟ مشکل از JIT دات نته؟ یا کمپایلرا؟ یا کد من ؟
نقل قول: من تبدیلش کردم به ویبی اونجام همین مشکلو داشت!؟ مشکل از JIT دات نته؟ یا کمپایلرا؟ یا کد من ؟
اون 2 تا اول که نمیتونن مشکل داشته باشن . کد منها مشکل داره .
اگه کد مشکل داشت باید مشکلش همیشگی باشه.
ولی الان وقتی که خط به خط اجرا کنی مشکلی نداره. ولی در اجرا مشکل پیدا میکنه. بهمچنین حتی وقتی یه خط برای ثبت وقایع میگذارم توی حلقه مثلا عدد فعلی رو بریزه توی یه فایل که بعدا بتونم بفهمم چه خبره توی حلقه، بازم درست کار میکنه.
خب برای اینا آدم چی میتونه بگه؟ اول و دومی؟ یا کد؟ من فکر نکنم از کد باشه؟؟؟؟