ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تبدیل pwm به سینوسی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
چطور میتونم موج pwm رو به سینوسی صاف تبدیل کنم"؟
مطمئناً روشهای دیگه و راحت تری هم هست ولی به عنوان یک روش میتونین از آی سی های شمارنده دیجیتالی و بعد اون از مبدل دیجیتال به آنالوگ و یا احیاناً از یک خازن استفاده کنین
سلام
محمد رضا جان توضیح بیشتر میدی تا ما بیسوادا یکمی حالیمون بشه
بهترین و راحتترین راه برای تبدیل pwm به سینوسی چیه اگه ممکنه بیشتر راهنماییم کنین
بهترین راهش یه فیلتر پایین گذر هست
می بخشین ممکنه بیشتر در مورد طراحی فیلتر پایین گذر توضیح بدین یه سوال دیگه اگه با این فیلتر pwm رو به سینوسی تبدیل کنیم می تونیم با ترانس اون رو افزایش بدیم؟
بله برای اینکار بهترین روش استفاده از فیلتر پایین گذر یا همون انتگرال گیر هستش روشی که من گفتم هم برای تولید موج سینوسی از PWM میشه ولی سبک ایجاد موجش فرق میکنه.
فکر کنم فیلتر پایین گذر بدرد شما بخوره.
چطور میشه موج سینوسی تولید شده رو تقویت کردتا ولتاژهای بالاتر
این فیلتری که میگین چطور میشه طراحیش کرد خیلی لازمش دارم زیاد اطلاعی در مورد فیلتر ندارم در مورد مدارش بیشتر بگین
شما بگو می خوای دقیقا چی کار کنی
می خوای UPS بسازی؟
همون ترانسی که می خوای استفاده کنی می تونه کار فیلتر پایین گدر رو برات انجام بده
دیگه خسته شدم ازبس تو اینترنت گشتم خواهش میکنم کمکم کنین ببینین من یه موج pwm دارم که میشه duty cucle اون رو تغییر داد یعنی در واقع پالس های مربعی که دوره تناوبشون ثابته اما نسبت صفرویکشون رو میشه تغییر داد می می خوام این خروجی رو تقویتش کنم حالا با تبدیل به موج سینوسی یا هرچیز دیگه ای تا حد کیلو ولت می خوام از ترانسفورماتور هم استفاده کنم نمی دونم دیگه باید چیکار کنم توروخدا یه کمکی بکنین ممنون میشم.
صفحه‌ها: 1 2