۱۰-خرداد-۱۳۸۸, ۱۴:۰۱:۲۶
سلام دوستان
من سه برنامه به زبان پاسكال ميخوام كه :
-----------------------
1- يك عدد صحيح مثبت از ورودي بخواند و معادل مبناي 4 آن را نمايش دهد
براي نوشتن اين برنامه بايد از تابع استفاده كنيد اين تابع عدد صحيحي از ورودي دريافت ميكند و معادل مبناي 4 آنرا باز ميگرداند.
------
2- برنامه اي كه 100 نام را از ورودي خواند و سپس نامها را به صورت صعودي مرتب كرده و نمايش دهد
(اين يكي رو بلدم اما الگوريتمهاي مرتب سازي يادم رفته )
------
3- برنامه اي كه يك رشته از كاراكترهاي بزرگ دريافت كرده و تعداد تكراري هر كاراكتر را حساب كند
-----------------------
دوستان من عينا سوالات رو از توي سوالات آزمون ورودي دانشگاه پيام نور نيم سال دوم 84-85 نوشتم و هيچ چيز ديگري راجع به اين سوال نميدونم
من دارم سوالات آزمونهاي ورودي دانشگاه پيام نور رو حل ميكنم تا براي چاپ در كتاب پيرانه پند آماده شود و فقط تا فردا مهلت دارم و اصلا وقت ندارم
(اگر كسي خواست كمك لطفا همين امروز یا تا فردا قبل از ظهر)
با تشكر از همه.
من سه برنامه به زبان پاسكال ميخوام كه :
-----------------------
1- يك عدد صحيح مثبت از ورودي بخواند و معادل مبناي 4 آن را نمايش دهد
براي نوشتن اين برنامه بايد از تابع استفاده كنيد اين تابع عدد صحيحي از ورودي دريافت ميكند و معادل مبناي 4 آنرا باز ميگرداند.
------
2- برنامه اي كه 100 نام را از ورودي خواند و سپس نامها را به صورت صعودي مرتب كرده و نمايش دهد
(اين يكي رو بلدم اما الگوريتمهاي مرتب سازي يادم رفته )
------
3- برنامه اي كه يك رشته از كاراكترهاي بزرگ دريافت كرده و تعداد تكراري هر كاراكتر را حساب كند
-----------------------
دوستان من عينا سوالات رو از توي سوالات آزمون ورودي دانشگاه پيام نور نيم سال دوم 84-85 نوشتم و هيچ چيز ديگري راجع به اين سوال نميدونم
من دارم سوالات آزمونهاي ورودي دانشگاه پيام نور رو حل ميكنم تا براي چاپ در كتاب پيرانه پند آماده شود و فقط تا فردا مهلت دارم و اصلا وقت ندارم
(اگر كسي خواست كمك لطفا همين امروز یا تا فردا قبل از ظهر)
با تشكر از همه.