تو visualc++ می خوام به دکمه ادرس دهی کنم
2 تا پنجره دارم و رو یکیش دکمه هست می خوام طوری باشه وقتی رو اونی که دکمه هست کلیک می کنم پنجره دوم بیاد(کلا اولی بری و دومی بیاد(
یه چیز دیگه این وسط اگر داخل پنجره اول اطلاعاتی باشه(فیلدها و انتخاب ها و ...(((یعنی کاربر اطلاعات رو وارد می کنه تو این فیلدها))))) از بین میره؟؟؟؟
در آخر
چون من کلا 5و6 تا پنجره دارم که اطلاعات اینا وقتی به ترتیب پر شد باید همش کپی بشه در پنجره آخر( اونجا همه این اطلاعات نمایش داده میشه باید چیکار کنم
ااقا یه منبع خوب برای mfcبه صورت انگلیسی کامل هست بدین
مثل همین اشکالات کوچیک ادرس دهی و ...
تو پنجره اول فایل پنجره دو رو include کن
تو فرم اول برای روبداد کلیک یه کلید اینو بنویس :
کد:
form2^ frm = gcnew form2;
this->Hide();
frm->ShowDialog();
this->Show();
اینطوری اطلاعات روی فرم1 هم پاک نمیشه.
امتحان نکردم که اینا رو mfc خالی جواب میده یا نه . . . من 2008 کار کردم
mfc داره از ساپرت خارج میشه ها . . . !
نقل قول: mfc داره از ساپرت خارج میشه ها . . . !
من البته چندان MFC کار نمیکنم ولی اینطوریا هم که شما می گین نیستا خیلی برنامه ها از این کتابخانه استفاده مکینند
نمونش Nero هست و من حتی آنتی ویروس NOD32 رو دیدم که اینترفیسش با MFC طراحی شده
فکر مکینم حالا حالا ها ماکروسافت از این کتابخانه پشتیبانی کنه حداقل تا الان که امکانات جدیدی در نسخه های
جدید این کامپایلر قرار گرفته که نسخه 2010 هم شاملشه
اون دوستمون کتاب می خواست این لینک رو بد نیست ببینید
کد:
http://www.flazx.com/search.php?p=MFC&submit=Search
موفق باشید
ممنون از توضیحاتت انشاااله که جواب بده
من کلا 5و6 تا پنجره دارم که اطلاعات اینا وقتی به ترتیب پر شد باید همش کپی بشه در پنجره آخر( اونجا همه این اطلاعات نمایش داده میشه باید چیکار کنم
(۱۱-خرداد-۱۳۸۸, ۰۱:۰۸:۳۸)hoax3r نوشته است: [ -> ]نقل قول: mfc داره از ساپرت خارج میشه ها . . . !
من البته چندان MFC کار نمیکنم ولی اینطوریا هم که شما می گین نیستا خیلی برنامه ها از این کتابخانه استفاده مکینند
نمونش Nero هست و من حتی آنتی ویروس NOD32 رو دیدم که اینترفیسش با MFC طراحی شده
فکر مکینم حالا حالا ها ماکروسافت از این کتابخانه پشتیبانی کنه حداقل تا الان که امکانات جدیدی در نسخه های
جدید این کامپایلر قرار گرفته که نسخه 2010 هم شاملشه
اون دوستمون کتاب می خواست این لینک رو بد نیست ببینید
کد:
http://www.flazx.com/search.php?p=MFC&submit=Search
موفق باشید
بله! خود دات نت از کتاب خونه های mfc استفاده می کنه. . . منظورم این بود که دیگه مایکروسافت رو گسترش mfc کار نمیکنه. برای گسترش دات نت کتاب خونه های جدید میاد . . .
به جای این کارا جواب من و بدین