سلام . چطور میتونم برنامه ای بنویسم ( حتی یک فرم ) که وقتی باز میکنمش متنی که من در فرم وارد کردم در استاتوس یاهو مسنجر طرف بیاد ؟!
بطور اتوماتیک ... بدون اینکه Ok کنه ..
بدین صورت که وقتی نوشتم برنامه رو کد مورد نظر بیاد رو استاتوسم .. یا به صورت دسته ای STA بده .. وقتی که برنامه باز میشه .
ممنون
مثل یک Y!Multi Login که کد رو از طریق رجیستری به سورس در آوردن و باهاش مولتی لاگین نوشتن .. من هم یک جواریی همچین چیزی میخوام که اتومات متن رو بندازه تو استاتوس طرف
واقعا انجمن VB هست اینجا ؟!
سلام
اره انجمن وب بی هست
انجمن ابزارهای یاهو نیست
بیبینید دوست عزیز اینکه شما میخوای باید خیلی وقت بزان دوستان
کسی هم که اینقدر بیکار نیست اخه
انجمن VB با یاهو فرق داره دوست عزیز .. بنده درخواست سورس کردم , و سورس یاهو هم سورس VB هست .
بیشتر دقت کنید .
فکر میکنم چیزی حدود 2 الی 3 دقیقه کار باشه , من میتونم کد رو بنویسم اما نمیدونم باید از چه دستوری استفاده کنم .
دوستان اگر کسی هست که کمکی بکنه ممنونش میشم
نوشتن خالی نیست دوست عزیز
سورس خواستید درسته مربوط به انجمن وی بی (قسمت ابزارهای یاهو) که دیگه زیر مجموعه است.
بیشتر افراد رو سورس برنامه حسابداری و کنترل ها سوال میپرسن حالا بیخیال
شما نیاز به api دارید تا بتنونید کپشن یاهو مسنجر را عوض کنید فکر کنم اساتید بتونن راهنمایی بیشتر کنن وقت واسه این چیزها ...
شما بايد کار با هندل پنجره ها رو بدونيد
ميتونيد از برنامه API فارسی استفاده کنيد
Yahoo! Ver 8
کد:
Private Declare Function FindWindow Lib "user32" Alias "FindWindowA" (ByVal lpClassName As String, ByVal lpWindowName As String) As Long
Private Declare Function SendMessageByString Lib "user32" Alias "SendMessageA" (ByVal hwnd As Long, ByVal wMsg As Long, ByVal wParam As Long, ByVal lParam As String) As Long
Private Const WM_SETTEXT = &HC
Private Sub Command1_Click()
Dim Y_Hwnd As Long
Y_Hwnd = FindWindow("YahooBuddyMain", vbNullString)
Call SendMessageByString(Y_Hwnd, WM_SETTEXT, 0, "IRANVIG")
End Sub
نکته:
از روی کپشن پنجره هم ميشه هندل اون رو بدست آورد اما من از classname استفاده کردم
ممکنه تو ورژن های مختلف ياهو اين ClassName چيزه ديگه باشه
مجتبی ی عزیز ولی این کد Caption یاهو مسنجر رو عوض میکنه .. متوجه منظور من شدید ؟!
شرمنده من منظورت رو کلاً اشتباه متوجه شده بودم
البته خيلی بيشتر از 3 ، 4 دقيقه طول کشيد
برای ياهو 8 و ياهو 9 درستش کردم
CRazYFULL از اینکه زحمت ساخت این برنامه رو کشیدید واقعا از شما ممنونم ..
آیا میشه کاری کرد که برنامه نویس تکست مخصوصی رو در برنامه وارد کنه و کاربر به محض باز کردن برنامه , اون تکست به صورت اتومات در یاهو مسنجر کاربر بیافته ؟!
یعنی دیگه نه کامندی باشه و نه تکست باکسی ...
(۱۳-خرداد-۱۳۸۸, ۲۲:۱۶:۴۸)_EHSAN_ نوشته است: [ -> ]CRazYFULL از اینکه زحمت ساخت این برنامه رو کشیدید واقعا از شما ممنونم ..
آیا میشه کاری کرد که برنامه نویس تکست مخصوصی رو در برنامه وارد کنه و کاربر به محض باز کردن برنامه , اون تکست به صورت اتومات در یاهو مسنجر کاربر بیافته ؟!
یعنی دیگه نه کامندی باشه و نه تکست باکسی ...
کد:
Private Sub Form_Load()
Call ChangeStatus("IranVig")
End Sub
مجتبی جان وقتی در رویداد Load فرم این خط رو مینویسم , اررور همیشگی رو میده :
Compile Error :
Sub Or Function Not Defined